Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 131 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Следваща
Новото начало: Wartburg 1.3++ 
Автор Съобщение
Вече прави дребни ремонти

Мнение 
Кожата си е кожа. Най-се кефя на барчето. Ако мушнеш и таблото... :o :lol:

Събота, 29.03.2008 г. 22:55 ч.
Профил ICQ WWW
Мисли си че знае всичко
Аватар

Мнение 
Днеска боядисах таван и всички бели кожи по интериора + металните части на вратите и хрома по пепелниците с черен мат... Като изключиме на 1-2 места по метала на вратите където се постече,стана мания... :twisted: Тавана въпреки,че не съм се престаравал на 1-во четене си изглежда като фабричен с черна кожа.

Неделя, 30.03.2008 г. 00:18 ч.
Профил ICQ WWW
Мисли си че знае всичко
Аватар

Мнение 
Оправих си скоростната кутия,теча от двигателя,смених тампони,оправих проблема с алтернатора,закрепих задните седалки и това:
(това от обяд до към 2:00 през нощта)
http://87.116.92.70/Photos/NewBeginning/Turbo/

Неделя, 13.04.2008 г. 04:32 ч.
Профил ICQ WWW
Скрита лимонка
Аватар

Automobile: 601L88,601K89,601K90
Мнение 
kocta написа:
Оправих си скоростната кутия,теча от двигателя,смених тампони,оправих проблема с алтернатора,закрепих задните седалки и това:
(това от обяд до към 2:00 през нощта)
http://87.116.92.70/Photos/NewBeginning/Turbo/

Я дай малко повече инфо за "това" :twisted:

Изображение

Неделя, 13.04.2008 г. 18:11 ч.
Профил
Мисли си че знае всичко
Аватар

Мнение 
пробно зглобено с една ккк26-ца.Исках да сложа ккк27 да я въртя от 7000 оборота до към 10 000 ама Кирето каза,че към 10 000 може и да почна да имам някъв боост 0,1 бара (била идиотск иголяма за мен)
Днеска или утре ще взема една Гаретка Т2-ка да го зглабяме най-сетне,че сега си возя само кулера.Иначе направихме баси усилките навсякъде(и на 3-те меса където се закача двигател и скорости към шасито).Сложихме и предните кожени седалки и малко я понастроих на газ. направих и едно бързо тестче по цариградско и в 2-те посоки (ако някой е чул нещо към 4:00-4:30 през нощта,аз съм бил).
Ами повече от 175км/ч на газ неще да дигне и това си е.6500оборота и до там.Пак ми беднееше кучката понеже на пълна газ позабиваше леко носле и за това го карах на 75-80% тротъл :) Иначе гумите дет ги сложих се оказаха доста сполучливи в сравнение със старите ми :wink:
Абе фън ко да ви кажа.Трябва да си сменя втулките на амортисиорите (тея гумените глупости при носача) щото са разбити и си ходи на където си ще и тресе ама това лесно става :) Малко и окачването трябва да пооправиме,да се снижи и втвърди ,че ме е страх да влизам в завой в момента и тетака.

Понеделник, 14.04.2008 г. 12:31 ч.
Профил ICQ WWW
Мисли си че знае всичко
Аватар

Мнение 
За 12 часа точно турибнирахме Варци. Работи на 0,7 бара но има масивен боостлик при карбуратора иреалното налягане предпоалгам е към 0.3-0,4 бара (утре ще свържа уредчетата и ще ви кажа). Значи работи в турбо режима на газ (преработихме изпарителя) и няма никакви проблеми за сега.Турбината е ккк к24 (слага се на 1.8 бензинови или 2.5 дизелови двигатели).Идва перфектна за целта :twisted: Карбуратора ще видя дали ще го лепя с поксипол или както предлага Киро с 2-ен механичен от Лада.Колата когато не и бяга палеца на делкото и улучиме смесите що годе върви доста ... хмм приятно да кажа.По наше лично усмотрение е 100++ коня на КОЛЕЛАТА (с лииковете на налягането и неизвестни смеси)! Понеже турбината не е мъничка не се събра в коша и се наложи да изрежеме капака (с многоо).После трябва да се пръсне в черен мат с пинове на капака за затваряне. Много е смешна реакцията на другите като видят селския навес на предния капак който пази турбината да не се мокри. Значи точно като я направихме и зареждаме газ и на излизане един бакшо си миеше таксито с това за прозорците и гледа раздувката и се усмихва.По едно време забеляза нещо интересно което се върти отдолу и усмивката му изчезна и каточели разпозна турбината и се втрещи.На излизане нещо ми дойде бууста ама масивно.Някъде около 9 000 оборота придружени с адски свистене от турбината и шушеци от гумите колата не искаше да си избере лента в която да се движи.При тази гледка бакшишо си изпусна четката с която си миеше колата и замръзна с провиснало чене.Друг ташак на път за вкъщи до стадион Левски... значи някъв нов пасат и един бакшиш от онея най-страшните с тунинго и летите джанти се напъват нещо.Тръгват да ме минават от 2-те страни ... е дойде ми бооста и после ги чаках 20 секунди се довлачат на следващия светофар :lol:
Сега нямам търпение да оправиме боостлийка и да настройме смесите. Предполагам ще е голям фън.Целта като гледам ще е към 1 бар боост със стабилни смеси.Следва оправяне на окачването,сваляне и втвърдяване,ламбда контрол на газта и оправяне на разни дребни забележки :wink:

Петък, 18.04.2008 г. 22:46 ч.
Профил ICQ WWW
Луд с картечница
Аватар

Мнение 
Гоуем си копеуе, не съм те забрайл ш'знайш... :)

Петък, 18.04.2008 г. 23:19 ч.
Профил
Ентусиаст
Аватар

Мнение 
Предишния варел с турбо колко изкара...месец???
А да видим тоя колко ще избута...дано да е повече.

Събота, 19.04.2008 г. 01:53 ч.
Профил ICQ
Мисли си че знае всичко
Аватар

Мнение 
На предишния варел нищо не му се случи по двигателя и трасмисията вследствие на турбото,изкара 3 месеца с него докато не ми писна от пушилката(понеже не беше асемблиран правилно) и го махнах.
Тея дни трябва да дооправя някой неща и да се понастрой.
Ако има нещо питаите :)

Събота, 19.04.2008 г. 10:31 ч.
Профил ICQ WWW
Скрита лимонка
Аватар

Мнение 
kocta написа:

Къде го паркираш тоя убавец? (нешо аларма има ли ?) :P

Са сериозно кога ще видим клипче :?: (а може и наживо)

Събота, 19.04.2008 г. 11:46 ч.
Профил
Вече прави дребни ремонти
Аватар

Мнение 
Цитат:
Слагане на турбо на малък двигател дава много малко ефект,за пример имаше едно момче което направи вартбург 1,3 турбо,за около 1000лв и вдигна около 30тина коня макс
Трябва и специален карбуратор или директно перформанс инжекцион.

Тука да се постараеш по-вече :P и после на дино теста :mrgreen:

Събота, 19.04.2008 г. 12:41 ч.
Профил
Мисли си че знае всичко
Аватар

Мнение 
Gosho написа:
Цитат:
Слагане на турбо на малък двигател дава много малко ефект,за пример имаше едно момче което направи вартбург 1,3 турбо,за около 1000лв и вдигна около 30тина коня макс
Трябва и специален карбуратор или директно перформанс инжекцион.

Тука да се постараеш по-вече :P и после на дино теста :mrgreen:

Кой неграмотник го е писал това? :lol:
Давам веднага пример пунтото на Киро: 1.4 мотор -> 270коня и ниски 13секунди на божурище!
Иначе преди малко премерихме на какво налягане карам... ужас 0.2 бара и с овербооста 0.3 бара... Имам адски боостлийк от дупката на карбуратора за смукача (лостчето дето е) и сместа ми е адски бедна. Надявам се скоро да го решиме този пробем и да потръгне стабилно на 0.7 бара.

Събота, 19.04.2008 г. 17:15 ч.
Профил ICQ WWW
Мисли си че знае всичко
Аватар

Мнение 
Mario s TT-to написа:
kocta написа:

Къде го паркираш тоя убавец? (нешо аларма има ли ?) :P

Са сериозно кога ще видим клипче :?: (а може и наживо)

Нема аларма ама бабите на партера са мой хора :twisted:
Еми искам преди да ви го покажа да го направя що годе и да върви и да изглежда добре,че сега има няма 110коня (смешна работа).
Та така.Има много за работа все пак основата ми е една кола която щеше да отиде за скраб,но мисля,че с Киро направихме доста до сега по нея.
Не на последно място ще е сигурността.Наш приятел както знаят всички си замина нелепо и без съмнение нетрябва да се гледа с пренебрежение на сигурността било то и във всекидневен автомобил! Ще се направи една не чак толкова семпла клетка и за предните и задните пасажение с 4 точкови колани отпред и можеби отзад. Просто не се знае какво и как ще се случи и е по-добре да сме 1 идея по-сигурни и да знаеме,че ще стигнеме с или без автомобила до дадено място но живи и здрави!

Събота, 19.04.2008 г. 17:30 ч.
Профил ICQ WWW
Скрита лимонка
Аватар

Мнение 
kocta написа:
...Не на последно място ще е сигурността...

Ще се направи:

:arrow: клетка
:arrow: 4 точкови колани

Просто не се знае какво и как ще се случи и е по-добре да сме 1 идея по-сигурни и да знаеме,че ще стигнеме с или без автомобила до дадено място но живи и здрави!

Изображение

Успех с проекта.Ще го следим с интерес. :wink:

Събота, 19.04.2008 г. 18:54 ч.
Профил
Бруталиста

Мнение 
ае ламер намери капчката на лоста за смукача да видим утре след работа ела да таковаме таковата с иновеита

Вторник, 22.04.2008 г. 02:56 ч.
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 131 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Следваща