Съединителя не се връща докрай
Автор |
Съобщение |
alcoholmeter
Бойлер
Регистриран на: Вторник, 01.04.2008 г. 09:29 ч. Мнения: 262 Местоположение: София
|
Re: Съединителя не се връща докрай
Сменяи колата... "сори за спама ама не можах да се сдържа" в кръга на маитапа разбира се поздрави.
_________________ "Правилата са задължителни за абсолютно всичко живо и не живо влизащо във форумите.. който не ги спазва, ще бъде незабавно екзекутиран.. и изтезаван до смърт + гавра с трупа му и трупа на неговото семейство и обичани хора. "
|
Петък, 29.05.2009 г. 22:15 ч. |
|
|
Ivaka
Regular User
Регистриран на: Събота, 09.02.2008 г. 02:12 ч. Мнения: 1090 Местоположение: Stara Zagora
Automobile: Wartburg 353S
|
Пробвай различни техники на подаване на газ и отпускане на съединителя. Винаги има ефект, при тази неизправност.
|
Петък, 29.05.2009 г. 22:32 ч. |
|
|
wartburg_fen
Ax Driver
Регистриран на: Неделя, 10.02.2008 г. 20:06 ч. Мнения: 111 Местоположение: София
|
не знам хора, аз все си мисля че има, връзка новото жило с този проблем. Ивак с припомпване тръгва мн добре но все пак си остава въпроса защо докато е студена е ок Зизи, не помняече ни.шките какви бяха
_________________ Wartburg,the power of 2T engine
|
Петък, 29.05.2009 г. 23:45 ч. |
|
|
ChakaZulu
Ентусиаст
Регистриран на: Събота, 09.02.2008 г. 01:47 ч. Мнения: 741 Местоположение: Русе
|
Масло сменял ли си скоро?
|
Събота, 30.05.2009 г. 00:48 ч. |
|
|
wartburg_fen
Ax Driver
Регистриран на: Неделя, 10.02.2008 г. 20:06 ч. Мнения: 111 Местоположение: София
|
ще опитам да дойда Зизи. На 56 000 го сменихме маслото, не помня с какво точно обаче
|
Събота, 30.05.2009 г. 09:25 ч. |
|
|
Ivaka
Regular User
Регистриран на: Събота, 09.02.2008 г. 02:12 ч. Мнения: 1090 Местоположение: Stara Zagora
Automobile: Wartburg 353S
|
Ами щом с припомпване тръгва нормално, значи потегляй с припомпване, и без друго това е най-правилния начин за потегляне с Вартбург, освен ако не си му свикнал до безобразия. А колкото до това че като е студена не го прави - като загрее, все пак се повишава и темперетурата на съединителя, в това число и на демпферните пружини и те омекват още повече.
|
Събота, 30.05.2009 г. 11:19 ч. |
|
|
alcoholmeter
Бойлер
Регистриран на: Вторник, 01.04.2008 г. 09:29 ч. Мнения: 262 Местоположение: София
|
Ми аз пък на белия варел купуваики ново жило и монтираики на варела си е*а мамата. Незнам що никои не го посъветва да погледне жилото дали има корем отдолу на кожуха. Това нещо според мене е доста важно и заради това аз и аз имах проблеми със скоростите и трябваше да има допълнителна намеса за да е всичко океи. Купуваш си унгарка и почват проблемите. По кофти вкючва скорости щото е по късо и не отделя съединителя до край. От там ти си свикнал да отпускаш до някъде съединителя за да тръгне колата ама унгареца е по къс и със същото отпускане на педала хода на притискателя е друг. Колата или гасне или трепери на износено феродо. поздрави.
_________________ "Правилата са задължителни за абсолютно всичко живо и не живо влизащо във форумите.. който не ги спазва, ще бъде незабавно екзекутиран.. и изтезаван до смърт + гавра с трупа му и трупа на неговото семейство и обичани хора. "
|
Събота, 30.05.2009 г. 13:15 ч. |
|
|
theultimate
Знае всичко за двутактовите
Регистриран на: Вторник, 05.02.2008 г. 23:26 ч. Мнения: 2554 Местоположение: София
Automobile: Trabant
|
Това не може ли да го компенсираш с регулиране на жилото?
_________________ МВ-7. Парапети, сенници, щори, слънчеви бойлери
|
Събота, 30.05.2009 г. 20:17 ч. |
|
|
alcoholmeter
Бойлер
|
Нъц...
на края откъм страната на купето има ухо на което сложих аз спецялно нещо като втулка така че да го държи на разстояниет от ухото и да прави корем... инак си загубен... поне при мене беше така, и мисля че навсякъде ще се получи същото ако дължината не е както трябва.
|
Понеделник, 01.06.2009 г. 01:14 ч. |
|
|
alcoholmeter
Бойлер
|
към мене ли е насочен тоя пост ?
|
Понеделник, 01.06.2009 г. 19:39 ч. |
|
|
wartburg_fen
Ax Driver
|
Проблема е решен колеги Благодаря на всички за отговорите, оказа се че просто жилото трябва да е маде ин ДДР
|
Четвъртък, 11.06.2009 г. 09:25 ч. |
|
|
alcoholmeter
Бойлер
|
|
Четвъртък, 11.06.2009 г. 18:18 ч. |
|
|