Напиши нова тема Отговори на тема  [ 29 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
Статия 
Автор Съобщение
Скрита лимонка
Аватар

Automobile: 601L88,601K89,601K90
Мнение Статия
Ето това е организация :D

Изображение

Неделя, 17.02.2008 г. 13:21 ч.
Профил
Зайо - байо
Аватар

Мнение 
А така де... А ние.. :(

Неделя, 17.02.2008 г. 13:56 ч.
Профил ICQ
Знае всичко за двутактовите
Аватар

Automobile: Trabant
Мнение 
Ние седиме, пиеме бира пред телевизора, мислейки как да сложиме турбо на трабанта, а когато стане време за нещо сериозно, всеки изведнъж има супер много да учи, няма бензин, има ангажименти и т.н.

Неделя, 17.02.2008 г. 14:08 ч.
Профил
Зайо - байо
Аватар

Мнение 
ами то все пак да се загледаме в темата.... Кой на колко години е :(

Неделя, 17.02.2008 г. 14:10 ч.
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Тия неща не са до годините, не са и до парите. Всичко е до духа и желанието. И да нямаш пари, пак не пречи да се съберат 4 човека в един вартбург за поход. Още помня на 50 годишнината имаше един дядо доста стар, трабанта му беше трагичен. Няколко пъти слизахме да го бутаме да запали. Дядото обаче имаше страшно желание и въпреки всичко си правеше кефа :)

Очаква(м) от нашия форум като има нещо сериозно да се събираме едно поне 50 процента. А не от 90 регистрирани потребители да отидат 5-6. Не е проблема че сме малко - хич не сме малко. Проблема е че повечето са уникално несериозни.

Неделя, 17.02.2008 г. 14:58 ч.
Профил
Кандидат-фен
Аватар

Automobile: Wartburg 353
Мнение 
Еми да ама не. Какво значи да си несериозен в хобито си? Хобито не е професия, за да е нужно да си сериозен и отговорен в него, то е проятно занимание за през свободното време. А свободното време например е сериозен фактор. Това че някой има време да си поддържа колата и да пише във форума не означава, че може да отдели примерно 2-3 дена за да отиде на среща или сбирка. Парите също са сериозен фактор(поне за мен). А да не забравяме че и доста от активно пишещите тук нямат книжки още. Да не говорим, че има и хора от форума които са си продали Вартбурзите и Трабантите, но още пишат. Не че има нещо лошо в това, но от тях просто не може да се очаква да ходят по срещи.

Аз лично се съмнявам че в Лада форума 50% от всички регистрирани изобщо някога потребители ходят по срещите им. Ние имаме 90 регистрирани потребители, а те имат над 3300. Казвате че от нас по срещи ходят 5-6 човека. Ако от Лада форума по срещи ходят същия процент хора това прави между 170 и 200 човека. Така че определено сме малко и определено не може да се очаква голяма посещаемост на срещите на нашия форум.

Съгласен съм обаче, че са несериозни тези които всеки път като видят тема за среща веднага пишат "Ооо супер! Там съм!!!" и така и не отиват нито един път. Не разбирам и хората които се представят за невероятни фенове на Вартбург или Трабант, но веднага щом намерят 3-4 хил. лева купуват друга кола, продават старата, че даже почват и да се подиграват на колите които до вчера са карали.

В общи линии мисълта ми е че няма нужда да се обиждаме и караме за такива неща, защото най-малкото не прави добро впечатление като дойде нов потребител и види че се псуваме един друг.

Вторник, 19.02.2008 г. 13:00 ч.
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Точно това е, че ако наистина ти е хоби, няма да жалиш парите и времето. За времето съм доста озадачен. Неделя следобед. Как па така всички ходят на работа, пишат проекти, учат, безкрайно заети са и т.н. Не съм ясновидец, но съм сигурен че почти всички от тях са заседнали с двата крака на масата пред телевизора или с бутилката в ръка по това време. За парите....едно ходене на дискотека и пиянстване цяла вечер излиза колкото ходенето до Троян ако се съберат повече хора в една кола. Обаче "истинските" 2т фенове винаги избират другото. Колкото и да не си го признавате, това личи от километри.

Вторник, 19.02.2008 г. 18:58 ч.
Профил
Ентусиаст
Аватар

Мнение 
Не е баш така. Ти кое предпочиташ - за едното хоби да отидеш на националния събор и после семейството ти да гладува един месец? Това си е изцяло на доброволни начела и това не трябва да се забравя :wink: Е на - аз имам голямо желание, но нямам никаква възможност :( Мога все пак да го направя, но знам какво ще ми коства и като сложа нещата на везната ще си седя тук :lol: :)
Говоря за националния събор :!: За грацките събирания обаче, пак стоят долу-горе така нещата :roll:

Вторник, 19.02.2008 г. 19:12 ч.
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Особено за градските събирания. Ако некой се прецака да даде 5лв за бензин до екото и обратно после има голяма опасност да умре от глад. Сигурно заради инфлацията, беднотията и свръхзаетостта оня ден бяхме 5 човека на сбирката. Феновете на москвич сигурно са мутри и богаташи щом са успяли да се качат на Бузлуджа.

Вторник, 19.02.2008 г. 21:49 ч.
Профил
Ентусиаст
Аватар

Мнение 
Е, там нещата...може и пеша или с автобуса да отдеш, но си е до съотношението желание/възможност :wink:

Вторник, 19.02.2008 г. 22:20 ч.
Профил ICQ
Regular User
Аватар

Automobile: Wartburg 353S
Мнение 
Има ли желание, има и начин.
Ето отсега например ви казвам за националния събор, дотогава има по4ти 3 месеца. Всеки, ама ВСЕКИ който има ЖЕЛАНИЕ ще намери средства да дойде.

Вторник, 19.02.2008 г. 23:38 ч.
Профил
Ентусиаст
Аватар

Мнение 
Ивак, ще го кажа така - 5лв за теб са едни пари, за мен други, за трети - трети. Винаги гледай тези които са най-зле и си прави от там нагоре изводите, а не от себе си, защото има по-зле от теб :wink:

Сряда, 20.02.2008 г. 00:42 ч.
Профил ICQ
Ентусиаст
Аватар

Мнение 
Говоря попринцип и за хора които познавам и които НЕ са просяци ;) За хора от форума - не знам кой на какъв хал е и за това приемам най-лошия вариант :wink:

Сряда, 20.02.2008 г. 16:47 ч.
Профил ICQ
Кандидат-фен
Аватар

Automobile: Wartburg 353
Мнение 
theultimate написа:
Точно това е, че ако наистина ти е хоби, няма да жалиш парите и времето. За времето съм доста озадачен. Неделя следобед. Как па така всички ходят на работа, пишат проекти, учат, безкрайно заети са и т.н. Не съм ясновидец, но съм сигурен че почти всички от тях са заседнали с двата крака на масата пред телевизора или с бутилката в ръка по това време. За парите....едно ходене на дискотека и пиянстване цяла вечер излиза колкото ходенето до Троян ако се съберат повече хора в една кола. Обаче "истинските" 2т фенове винаги избират другото. Колкото и да не си го признавате, това личи от километри.

За да можеш да решаваш дали да жалиш едно нещо или не първо трябва да го имаш. Освен това има голяма разлика между хоби и основна цел в живота. Хобито е приятно занимание което съобразяваш със задълженията си и ако останат пари и време за него, тогава го практикуваш, а не нещо което правиш на всяка цена. Поне аз така го приемам. За другите не мога да говоря, но за себе си мога. Време за срещи нямам. През седмицата съм в София защото съм студент там и рядко мога да отделя дори и 1-2 часа през деня за каквото и да било. В събота и неделя съм си в Плевен. За неделя следобед си прав, обикновено нямам абсолютно никакви задължения. Вероятно трябва да си организирам сам среща, да си закарам 2-та Вартбурга един по един на някой паркинк, да си поприказвам сам и да си тръгна. Не че не е малоумно ама нали според вашите разбирания за да си истински фен трябва да ходиш по сбирки.

Ивака написа няколко доста иронични поста относно парите, ама и той не е прав. Всичките пари които имам в момента са не повече от 10-15лв и няма да станат повече в следващите 2-3 дена примерно. От няколко песеца това явление се наблюдава постоянно при мен. Точно това е и причината поради която за 3-4 месеца двата ми Вартбурга не са навъртяли повече от 100-200км общо.

Предполагам че ситуацията е подобна и при доста от другите хора във форума, затова не ми обяснявайте кой е истински фен и кой не и не говорете със сигурност за неща които не знаете.

Четвъртък, 21.02.2008 г. 18:22 ч.
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Истинския фен би предпочел да иде на среща, вместо да седи пред компа неделя вечер. При теб може би е такава ситуацията, защото не си от тук и се издържаш сам. Ама хората дето си живеят тук не ми казвай че не могат да намерят 5лв за да дойдат на среща. Не искам да цитирам имена, ама за половината и повече съм убеден че просто ги мързи.

Четвъртък, 21.02.2008 г. 18:34 ч.
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 29 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща