Автор |
Съобщение |
Logrus
Вечният новобранец
Регистриран на: Петък, 19.04.2013 г. 21:37 ч. Мнения: 48 Местоположение: София
Automobile: 601
|
Re: FUN - Забавления и други
Трабантче се блъска в Мерцедес. От мерцедеса излизат четирима яки мъжаги, измъкват от Трабанта един дядо и го започват: - А така! Виде ли кво направи. Как ще платиш сега? - Момчета, моля ви. Нямам пари, от една пенсийка живея само.... - Ще се наложи да си отработиш! Сега ще те заведем в бандата, само че имаме едно правило - новите членове или ги чукаме цялата банда или им изваждаме едно око.. - Добре, да вървим, педали такива.... - Що па педали??? - Ми нещо не виждам еднооки между вас... Трабантче се блъска в BMW . От BMW-то излизат двама "мъжаги" и почват да викат на дядката от Тръби : -Дядка , к`во прайм ся ? Виж на какво направи бавареца ! Как ще плащаш ? - Момчета , чакайте , сина ми е дресьор на делфини , ще му се обадя да дойде и той ще плати ... Звъни той и ... След 5 мин пристига черен ML , от него изскачат 4-ма и хвърлят една торба бой на 2-мата от бавареца . - Татко , колко пъти да ти казвам , не съм дресьор на делфини , а треньор на "тюлени"...
_________________ Смелите умират веднъж, страхливите по сто пъти на ден
|
Четвъртък, 06.06.2013 г. 18:57 ч. |
|
|
филип3
Пърпоранчо
Регистриран на: Петък, 29.02.2008 г. 19:18 ч. Мнения: 430 Местоположение: гр. София
Automobile: Върви пеша
|
_________________ www.lozenetz-hospital.bg/static.php?content_id=51 www.pathologie.de/startseite/ www.esp-pathology.org/home www.bpa-pathology.com www.bgpathology.org/ www.patolog.ru/ www.ascp.org/content publications.iarc.fr/ Трабантозавър
|
Сряда, 10.07.2013 г. 19:06 ч. |
|
|
Roklia
Начинаещ
Регистриран на: Неделя, 14.02.2016 г. 19:07 ч. Мнения: 2 Местоположение: София
|
| | | | Logrus написа: Трабантче се блъска в Мерцедес. От мерцедеса излизат четирима яки мъжаги, измъкват от Трабанта един дядо и го започват: - А така! Виде ли кво направи. Как ще платиш сега? - Момчета, моля ви. Нямам пари, от една пенсийка живея само.... - Ще се наложи да си отработиш! Сега ще те заведем в бандата, само че имаме едно правило - новите членове или ги чукаме цялата банда или им изваждаме едно око.. - Добре, да вървим, педали такива.... - Що па педали??? - Ми нещо не виждам еднооки между вас... Трабантче се блъска в BMW . От BMW-то излизат двама "мъжаги" и почват да викат на дядката от Тръби : -Дядка , к`во прайм ся ? Виж на какво направи бавареца ! Как ще плащаш ? - Момчета , чакайте , сина ми е дресьор на делфини , ще му се обадя да дойде и той ще плати ... Звъни той и ... След 5 мин пристига черен ML , от него изскачат 4-ма и хвърлят една торба бой на 2-мата от бавареца . - Татко , колко пъти да ти казвам , не съм дресьор на делфини , а треньор на "тюлени"... | | | | |
Хаха много са яки !!!
_________________ рокли онлайн
|
Неделя, 14.02.2016 г. 19:32 ч. |
|
|
ivelinhristov
Начинаещ
Регистриран на: Вторник, 22.08.2017 г. 16:27 ч. Мнения: 6 Местоположение: Sofia
|
Почувствал световъртеж човек отива при лекар. Той дълго го преглеждал и накрая казал: – Не мога да разбера точно какво Ви има. Сигурно е от алкохола. – Добре, докторе. Ще се върна, когато изтрезнеете!
|
Петък, 22.09.2017 г. 15:10 ч. |
|
|
smehurkotot
Научи се да сменя скоростите
Регистриран на: Четвъртък, 14.02.2013 г. 03:26 ч. Мнения: 69 Местоположение: България
|
- Каква е приликата между Трабантът и публичния дом? - И в двата като влизаш и като излизаш те е срам, ама вътре ти е гот!
|
Петък, 22.09.2017 г. 16:47 ч. |
|
|
ivomarkov
Начинаещ
Регистриран на: Четвъртък, 28.09.2017 г. 10:40 ч. Мнения: 1 Местоположение: Sofia
|
Всеки шофьор знае, че на улицата дете може да изскочи отвсякъде. Обаче при гинеколозите нещата не са толкова разнообразни...
|
Четвъртък, 28.09.2017 г. 10:55 ч. |
|
|
aleksandurvulkov
Начинаещ
Регистриран на: Неделя, 05.03.2017 г. 22:41 ч. Мнения: 2 Местоположение: София
|
Преди операция: - Докторе истина ли е че ще ме оперира студент по медицина? - Да истина е... - Ами ако нещо сгреши? - Ще му пишем двойка...
|
Четвъртък, 05.10.2017 г. 18:58 ч. |
|
|
ivelinhristov
Начинаещ
Регистриран на: Вторник, 22.08.2017 г. 16:27 ч. Мнения: 6 Местоположение: Sofia
|
- Господине, гледате ме така, сякаш мислено ме събличате! - Моля ви, не! Мислено вие се обличате, а аз пуша...
|
Петък, 06.10.2017 г. 16:45 ч. |
|
|
филип3
Пърпоранчо
Регистриран на: Петък, 29.02.2008 г. 19:18 ч. Мнения: 430 Местоположение: гр. София
Automobile: Върви пеша
|
_________________ www.lozenetz-hospital.bg/static.php?content_id=51 www.pathologie.de/startseite/ www.esp-pathology.org/home www.bpa-pathology.com www.bgpathology.org/ www.patolog.ru/ www.ascp.org/content publications.iarc.fr/ Трабантозавър
|
Вторник, 21.11.2017 г. 11:23 ч. |
|
|
shotik
.
Регистриран на: Събота, 09.02.2008 г. 10:27 ч. Мнения: 137 Местоположение: София
|
Един клип с Трабант , но с ново приложение https://www.youtube.com/watch?v=iBoddh3V5_w
_________________ винаги може да се научи нещо ново
[
|
Събота, 13.01.2018 г. 12:01 ч. |
|
|
2takta
Начинаещ
Регистриран на: Вторник, 08.05.2018 г. 22:55 ч. Мнения: 6 Местоположение: Варна
|
Връща се момиченце от училище. До нея намалява скорост една кола.От колата се показва един мъж и казва: - Ако се качиш в колата ще ти дам шоколад. Момиченцето: - НЕ. - Сладолед??? - НЕ. - НОВА КУКЛА? Момиченцето: Татко, сто пъти съм ти казвала: Не идвай да ме взимаш от училище с Трабанчето. Toва ме побърка
_________________ Богатството е направило повече алчни хора, отколкото алчността богати. - Томас Фулър
|
Сряда, 09.05.2018 г. 13:27 ч. |
|
|
Nitro
Лентяй
Регистриран на: Събота, 28.02.2009 г. 17:41 ч. Мнения: 17 Местоположение: Пловдив
|
Ползвам темата, за да не пускам нова. Имам въпрос към по-старите потребители на форума. Преди време се представи господин с 1.3, който беше поставил генератор на браунов газ в колата си. Доколкото си спомням по някаква причине беше отрязал волана на колата. Опитвам се да намеря темата с която човека се представи. Дали още съществува?
_________________ http://autonews-alx.blogspot.com/ Новини от автомобилният свят.
|
Четвъртък, 28.03.2019 г. 17:10 ч. |
|
|
pronto1997
Научи се да сменя скоростите
Регистриран на: Понеделник, 02.12.2013 г. 14:29 ч. Мнения: 67 Местоположение: близо до София
|
а дали не ставаше въпрос за Трабант? от Бургас? Тома, но много внимавай, човека е леко опасен.
|
Четвъртък, 28.03.2019 г. 21:04 ч. |
|
|
pllb
Начинаещ
Регистриран на: Вторник, 30.06.2020 г. 13:09 ч. Мнения: 16 Местоположение: София
|
Като видяха, че на хладилника има само два магнита - от Лом и от Враца, крадците толкова се натъжиха, че нахраниха котката и измиха чиниите.
|
Вторник, 30.06.2020 г. 13:10 ч. |
|
|
Dotek
Блокира си коляновия вал
Регистриран на: Сряда, 15.07.2020 г. 20:03 ч. Мнения: 86 Местоположение: София
Automobile: Trabant 601S
|
Как се ремонтира Трабс през 2020:
|