Общо взето да, върви с доста бавни темпове работата поради липса на каквото и да било свободно време. На този етап свалих двигателя и по голямата част от токовете. Остана да доразкача тоците и да махна таблото. След което ще започне работа по купето. Смяна на прагове и т.н. По последен план съм предвидил да го доведа до готов за боя, но се отказах от това само да се опитвам да го боядсивам.
Разтеглено във времето предполагам,че до края на месеца може и да успея да го докарам за боя.
В момента съм в още търсене на части, като последно получих хубави подаръци от бившия собственик - 2 кашона чарколяци. Полуоски,шарнири, разни релета, 2 чисто нови бобини, нови рингове на фаровете, куп нови лагери, и още доста дреболий. След като свалих двигателя забелязах,че някъде на зад във времето е бил отварян поради една или друга причнина. Чудя се дали и аз да го отворя за да видя каква е хавата или просто да го изчистя хубаво както трябва.
пред дилиема съм какво да правя със салона. Ще сложа нов мокет но като под него ще поставя алуминиева термо летна. Колкото до седалките - напълно здрави са,но като че ли искам да сменя дамаската с по-нова от към шарка с добавка кожа.
А дори не съм и прегледал по-обстойно цялата ходова част, която така или иначе трябва да препипам смажа обслужа,почистя и боядисам
Та нещата хем звучат просто хем като гледам е повече от много работа.
Ще приложа и налични сними на процеса в идните дни