Автор |
Съобщение |
Wolfenstein
Научи се как се сипва масло
Регистриран на: Сряда, 24.09.2014 г. 08:48 ч. Мнения: 26 Местоположение: София
|
Плафон в купето
Здравеите ,взех един Трабант комби 84г.Карах преди 13г такова, беше ми първата кола ,малко ме беше яд като я продадох ,но сега всичко е наред .Имам няколко въпроса .Има един правоъгълен отвор на колонката между двете врати,предполагам е за плафона.Не видях само ключе за включване по вратите.Как се задейства плафона?Имам два ключа за колата ,но те не отварят багажника.Трети ключ ли има?
|
Понеделник, 13.10.2014 г. 08:38 ч. |
|
|
niki_k
Кандидат-фен
Регистриран на: Четвъртък, 13.05.2010 г. 18:56 ч. Мнения: 398 Местоположение: Самоков
Automobile: Trabant 601s-kombi
|
Re: Плафон в купето
Честито,колега!Да си го караш със здраве и безпроблемно!На самия плафон си има ключе за включване и изключване на лампичката.Стандартно ключовете са 2 комплекта/така продаваха новите Трабанти на времето/,при теб щом са два може да имаш проблем с патронника.
|
Понеделник, 13.10.2014 г. 08:58 ч. |
|
|
paskov
Кандидат-фен
Регистриран на: Понеделник, 10.10.2011 г. 10:40 ч. Мнения: 372 Местоположение: Варна, България
Automobile: Seat Ibiza SC, Trabs
|
Първо, честито за придобивката. Дупката на колоната зад шофьорската седалка е за лампичката в купето, тя в/у себе си има ключ, не се вскючва при отваряне на или затваряне на врата. Относно ключовете, на моя Трабант са два броя, единия който отваря шофьорската врата и багажника а другия е за палене. Може да ти е счупена ключалката или сменяна багажната врата.
_________________ Vladimir Paskov's Blog Trabant
VMSoft Android apps by VMSoft
Dream on Dream on Dream on Dream until your dreams come true
|
Понеделник, 13.10.2014 г. 09:03 ч. |
|
|
mladen201
Trabant ML
Automobile: Трабант 601
|
За по голямо удобство може да си пренаредите ключалките и да си правите всичко с 1 ключ. Стига да можете ..
_________________ С други думи, тия коне искат да ядат!Колкото повече ги юркаш толкова повече си 'апват. Колкото повече ги 'раниш , толкова повече бягат.ОК?
|
Четвъртък, 16.10.2014 г. 13:01 ч. |
|
|
ivanski
Детската градина rlz
Регистриран на: Четвъртък, 07.02.2008 г. 11:53 ч. Мнения: 1184 Местоположение: Пловдив
Automobile: Trabant 601s
|
За лампичката в таблото - да, може да светва при отваряне на вратата, стига да е вързана. Няколко Трабанти 89,90-та година съм виждал да имат в колонката при вратата на шофьора един съветски бутон , който никога пък не съм го виждал да е вързан. Просто е монтиран там и това е.
|
Четвъртък, 16.10.2014 г. 19:10 ч. |
|
|
niki_k
Кандидат-фен
Регистриран на: Четвъртък, 13.05.2010 г. 18:56 ч. Мнения: 398 Местоположение: Самоков
Automobile: Trabant 601s-kombi
|
При мен го има този бутон и на него бе вързана аларма/стандартно/!И то доста интересна аларма: Имаше ключе под таблото и когато е включено,след отваряне на шофьорската врата/няколко секунди след това/,клаксона започваше да свири до изключване на въпросното ключе.На други трабанти/по-стари от 89"та год. не съм го виждал.Както и да е,май се отклоних от темата,ако прецените-изтрийте мнението ми!
|
Петък, 17.10.2014 г. 07:44 ч. |
|
|
K.I.P.
Мисли си че знае всичко
Регистриран на: Понеделник, 16.08.2010 г. 17:23 ч. Мнения: 242 Местоположение: София
Automobile: Trabant 601S
|
Колегата Ники е абсолютно прав. Този бутон е за задействане на алармата. Трабанта на дядо ми беше 89-та и беше със такъв бутон и аларма. По принцип е възможно да се свърже да задейства лампата.
_________________ Защо точно два такта? - Защото един не е достатчен , а четири са прекалено много!
|
Петък, 17.10.2014 г. 12:36 ч. |
|
|