Отдавна си мисля да пиша и както се сещате да направя и Трабанта си, историята е такава, че близо 7год. не е каран, от тях само 3-4 месеца не беше в гараж, но въпреки това е в лошо състояние, аз го карах само 1год. 2000год. преди това дядо ми, сега е на 45 000км, и мисля да го направя да се движи, един вид да го възтановя, мислех си за замяна на двигателя с друг, но оригиналният вид ще е по-добре и разбира се ще ми е по-евтино, имам още 2 коли, така, че си мисля ще ми отнеме доста време, за сега мога да дам само тази снимка на която се вижда, но при по-хубаво време почвам да се занимавам с него.
На първо четене, ще взема акумулатор от на баща ми вартбурга (той ще отиде за скраб може би), видях, че има скъсани маншони на полуоската, и друго каквото излезе, ще направя и запалването електронно, очаквам помощ и подкрепа от Вас и форума
Иначе ще снимам подробно Трабанта ми, и какви идей имам за развитие, той е мой набор, 1982год. купен е от кореком за 1500$, дядо ми автомонтьор по тировете в Со Мат, е бил 3 месеца в Техеран командировка събрал $ и си купил нова кола
Пускам 2 снимки само и очаквайте скоро още