Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
гумички за спирачни цилиндърчета
Автор |
Съобщение |
Валя Минкова
Начинаещ
Регистриран на: Понеделник, 25.11.2013 г. 13:11 ч. Мнения: 1 Местоположение: плевен
|
гумички за спирачни цилиндърчета
Здравейте ! Благодаря ,че ме приехте и във виртуалното семейство на Траби ! Моето бойно другарче Траби е вече на 25 години,на път не ме е оставяло! Има си двама доктори , но за да му помогнат сега спешно се нуждаем от : гумички за спирачни цилиндърчета - предни и задни ! Моля за съдействие ! Валя Минкова
|
Понеделник, 25.11.2013 г. 13:21 ч. |
|
|
kiro
Мисли си че знае всичко
Регистриран на: Понеделник, 11.02.2008 г. 00:01 ч. Мнения: 283 Местоположение: Пловдив
Automobile: Trabant 601s
|
Re: гумички за спирачни цилиндърчета
Колежке,в Плевен няма ли магазин за Трабант в който да се продават гумички?В Пловдив има един производител за всякакъв вид гумички за спирачки.Миналата година си купувах от него,все още работеше.Шкодров се казва!
|
Вторник, 26.11.2013 г. 10:38 ч. |
|
|
hrisvasilis
Кандидат-фен
Регистриран на: Понеделник, 26.04.2010 г. 16:03 ч. Мнения: 492 Местоположение: Ловеч
Automobile: 2 трабанта
|
На мен ivanski ми е пращал от Пловдив именно от този производител. 8лв по спомени струваха всичките без онези тапи за спирачните цилиндърчета.. А иначе в Плевен май няма вече магазин за части за 2т машини..
Вторник, 26.11.2013 г. 16:02 ч. |
|
|
ot6elnik_mm
Научи се да сменя скоростите
Регистриран на: Събота, 30.11.2013 г. 21:32 ч. Мнения: 61 Местоположение: плевен
|
в плевен има един старец на сторгозия произвежда всички гумички и от ремонтира помпи и цилиндарчета но в пловдим има магазин в който има всичко ново и праща по куриер 0888421204
_________________ щом е машина и се разглобява значи ще го поправим
|
Събота, 07.12.2013 г. 23:05 ч. |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|