Автор |
Съобщение |
филип3
Пърпоранчо
Регистриран на: Петък, 29.02.2008 г. 19:18 ч. Мнения: 430 Местоположение: гр. София
Automobile: Върви пеша
|
Re: FUN - Забавления и други
_________________ www.lozenetz-hospital.bg/static.php?content_id=51 www.pathologie.de/startseite/ www.esp-pathology.org/home www.bpa-pathology.com www.bgpathology.org/ www.patolog.ru/ www.ascp.org/content publications.iarc.fr/ Трабантозавър
|
Четвъртък, 21.04.2011 г. 07:56 ч. |
|
|
Kiril Terziev
Engine like steel drum
Регистриран на: Събота, 03.04.2010 г. 23:54 ч. Мнения: 494 Местоположение: София
Automobile: Trabant,Chevy K30
|
Вижте колко пари искат варенеци за Трабантите си просто .....много се смях.... http://www.classiccarsforsale.co.uk/cla ... rno/133906
Неделя, 08.05.2011 г. 11:55 ч. |
|
|
Kiril Terziev
Engine like steel drum
Регистриран на: Събота, 03.04.2010 г. 23:54 ч. Мнения: 494 Местоположение: София
|
Неделя, 03.07.2011 г. 23:21 ч. |
|
|
филип3
Пърпоранчо
Регистриран на: Петък, 29.02.2008 г. 19:18 ч. Мнения: 430 Местоположение: гр. София
|
http://www.seir.bg/?pg=2Поздрави от Кюстендил и на Кюстендил.
_________________ www.lozenetz-hospital.bg/static.php?content_id=51 www.pathologie.de/startseite/ www.esp-pathology.org/home www.bpa-pathology.com www.bgpathology.org/ www.patolog.ru/ www.ascp.org/content publications.iarc.fr/ Трабантозавър
|
Петък, 08.07.2011 г. 05:38 ч. |
|
|
филип3
Пърпоранчо
|
|
Петък, 08.07.2011 г. 05:55 ч. |
|
|
филип3
Пърпоранчо
|
|
Четвъртък, 14.07.2011 г. 00:19 ч. |
|
|
филип3
Пърпоранчо
|
http://kafene.net/analysis.html?fb_1101 ... h=21467916"Христо Стоичков ще стане лицето на българските джипове пред света, ако приеме златна оферта на "Литекс", твърди „Стандарт”. Според вестника Гриша Ганчев е предложил на Камата рекордна заплата за работа 2 в 1. Ицо ще трябва да тренира футболния тим и да продава автомобилите "Грейт Уол", които се произвеждат в завода до Ловеч. Предложението към Стоичков ще бъде да взима месечно далеч над 50-те бона, които е прибирал предишният треньор Любо Пенев, смята „Стандарт”.
|
Вторник, 20.12.2011 г. 20:36 ч. |
|
|
Teo
Ентусиаст
Регистриран на: Събота, 09.02.2008 г. 01:35 ч. Мнения: 643 Местоположение: Варна
|
_________________ Прави к'вот трябва, пък да става к'вот ще!
|
Вторник, 07.02.2012 г. 04:36 ч. |
|
|
TRABI_BS
Вече прави дребни ремонти
Регистриран на: Събота, 27.08.2011 г. 16:37 ч. Мнения: 107 Местоположение: Бургас
Automobile: трабант 601 1979г
|
Чапаев събрал конницата един ден, и рекъл: - Другари, уморих се! Имам нужда от почивка и ще замина на Крим за известно време, но кой ще ви води в мое отсъствие? - Аз, Василий Иванич! - обадила се верната му другарка Маруся. - Ще си направя мустаци от слама, ще нахлупя будьоновката ниско над очите и никой няма да ме познае! Така и направили. Заминал Чапай, настанало сражение, повела Маруся конницата в атака, но не щеш ли снаряд избухнал до нея и я ранил... ...свестява се тя в лазарета, надвесил се над нея лекарят и прошепнал: - Товарищ Чапаев, слава Богу, от сигурна смърт ви спасихме!Успяхме да извадим всички осколки, а онаэи ужасна прорезна рана долу я эашихме...
Една сутрин Петка се обажда на Чапай и го пита: - Чапай, снощи водка пихме ли? - Пихме. - А спирт пихме ли? - Пихме. - А ракетно гориво пихме ли? - Пихме. - А ти сра ли? - Не. - Недей, обаждам се от Токио!
Чапай и Петка бутали мотор по един хълм като Чапай бил върху мотора, а Петка го бутал. По едно време Петка се изморил и казал на Чапай: - Чапай, хайде да се сменим защото се изморих и ми излезнаха мазоли на краката. - А, ти мен питаш ли ме излезнаха ми мазоли да натискам спирачката.
_________________ STREET RASING TEAM BS
|
Вторник, 07.02.2012 г. 15:25 ч. |
|
|
j_totkow
Ентусиаст
Регистриран на: Вторник, 26.02.2008 г. 20:29 ч. Мнения: 550 Местоположение: Пазарджик
Automobile: много ясно - трабант
|
Грозна картина, след като е изял вътрешността на трабанта , плъха се е опитал да започне метала, но изглежда е бил много дебел и се е затиснал на дупката (това е на бащата на трабанта) искам да попитам защо той има такава ламарина между задния калник и средната колонка, а на моя няма (неговия е комби 83, моя седан 87)
_________________ http://totkow.blogspot.com/
|
Понеделник, 26.03.2012 г. 22:47 ч. |
|
|
super_v
Сивата Стрела
Регистриран на: Събота, 09.02.2008 г. 12:28 ч. Мнения: 307 Местоположение: София
Automobile: Trabant 601S
|
Oh ,trabanta , s nego shte si pokaja az talanta. Shte go podkaram s bqsna skorost, shte si peq s bodrost. Shte mina az pod mosta, 4e da vzema nash Kosta, shte otidem nii na panaira, da pogledame seira. Posle po jenichki, 4e da vidim malko pichki, posle na rakiika vku6ti , ama jenata shte se mryshti. shte i capna dve lopati , 4ak do utre 6te se klati. S rakiika i mezeta , shte se rejem kat praseta, posle po leglata, da ne se chuva iz selata a taz moita kranta , da hodi da mi luska....trabanta.
Това е от една приятелка,измислено е за няма и 1 минута,не ми се редактираше,за това така ви го пускам
Понеделник, 29.10.2012 г. 20:19 ч. |
|
|
Kiril Terziev
Engine like steel drum
|
Вартбурга е перфектен.. чипосан е на Софията. На втора прави 130 даже като возих комшията и ободох втората комшията отиде отзад барабар със седалката . Заигра после електрожена и я оправих. малко дюшемето е изгнило ама съм и излял бетон с ламинат няма проблеми още 30 години ще изтрае.. АбС съм слагал с вентилирани дискове - с дрелката гараж производство. Кожен салон - кожа от комар. Панорамен навес със зегито съм правил. Стартера е сменен с мотор от ярмомелка. Стерео уредба Респром с грамофонни плочи. Аир Бек от чанти за Билла съм снабдил. Общо взето това е количката. За повече информация на посочения телефон. Това е от реална обява и повярвайте ми смях се от сърце
Петък, 07.12.2012 г. 00:50 ч. |
|
|
Москвичът
Сивият котарак
Регистриран на: Събота, 07.04.2012 г. 06:15 ч. Мнения: 48 Местоположение: София
Automobile: Москвич 1360
|
Колега,ще дадеш ли линк на тази обява да видим за какво става въпрос
_________________ Студ,ветър,дъж-Трабанто пали от веднъж!
|
Понеделник, 10.12.2012 г. 00:53 ч. |
|
|
peter_67
Научи се как се сипва масло
Регистриран на: Петък, 28.12.2012 г. 21:01 ч. Мнения: 44 Местоположение: Пловдив
Automobile: Trabant 601
|
В болницата на съседни легла лежат гипсирани борец и някакъв дядка. Говорят си кой как е попаднал там. Дядката: - Ами сина ми работи в автосервиз, та ми сложи турбо-двигател на трабанта. И оня ден си бича по магистралата, изпреварвам някакъв мерцедес, а насреща - камион. И прас... челно. А ти? - Ами карам си с мерцедеса по магистралата и гледам - някакъв трабант ме изпреварва. Викам си - сигурно съм спрял. Отварям вратата и слизам да пикая...
|
Събота, 05.01.2013 г. 14:32 ч. |
|
|
deso
Вече прави дребни ремонти
Регистриран на: Вторник, 27.05.2008 г. 10:39 ч. Мнения: 178 Местоположение: Шумен
Automobile: Wartburg 353W 1984
|
Случайно намерих този сайт: http://www.flickriver.com/photos/tags/w ... teresting/Чрез търсачката на сайта намерих доста интересни снимки.
_________________ Мир, двутактово масло и мнооогооо пушек Strictly Old School
|
Сряда, 05.06.2013 г. 23:01 ч. |
|
|