Напиши нова тема Отговори на тема  [ 30 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Боядисване 
Автор Съобщение
Скрита лимонка
Аватар

Automobile: 601L88,601K89,601K90
Мнение 
Първо:Оправи си малко правописа

4. Форумът си има администрация. Не се правете на модератори и не правете излишни забележки на останалите потребители, за да няма "пляс".

Второ:"xbs_pioneer" (Мартин мисля че се казваше) е от Русе.
Трето: Камера под 220 лв не вярвам да намериш...а боя?!...Консумативи?!...а за работа?! :idea:

ПС:Неискам да те отказвам(а и навярно НЕМОГА) ,НО ТОВА Е СТРАШНО МНОГО РАБОТА,ТРЯБВА ТИ И СВОБОДНО ВРЕМЕ КАКТО И ПАРИ... :idea:

Нямам против че си мераклия и че искаш да направиш нещо...ДАЖЕ ОБРАТНОТО ще се радвам ако направиш нещата които си описал...

Пожелавам ти УСПЕХ :wink:

Неделя, 17.02.2008 г. 13:57 ч.
Профил
Зайо - байо
Аватар

Мнение 
Дам Мартин се казвах и съм от Русе... Камерата ми вземаха по 50 на боядисване в нея :)

Неделя, 17.02.2008 г. 14:13 ч.
Профил ICQ
Научи се как се сипва масло
Аватар

Мнение 
1.Какво ми е на правописа?
2.Е неговия може да е и от Русе,не ми пречи да "фръкна" до там.Аз ако става на въпрос единия ми приятел е в Плевен-ама боядисва"perfect".
3.Както казах вече са ми приятели.Единия е брат на най-добрия ми приятел,и понякога не ми е взимал нито стотинка за да ми боядиса някоя кола-не цялата а преден калник,капак.багажник,и задна врата.Боята и всичко тои си купи.После идва и аз без пари му сменявам някои части по неговата кола-това са услугите!Щом това го е правил няколко пъти.Или пък ми е боядисвал цялостно колата с боя металик за 300 лева.Значи тои си е спестил труда.
А пък за свободното време,колкото изкаш!Държа Авто сервиз+Авто морга.Имам си служители,които работят за мен.И аз работя с тях за да сме на равно,да се занимавам с нещо,а не да кисна в офиса ми на компютара само.Така си изкарвам допълнителни доходи.Нищо не ми пречи да бутна Трабанта в моргата за да го разглобя и всички ремонти там ще извършвам.И сервиза ми е в същия двор и така си имам на разположение и крикове и инстроменти колкото изкаш.Служителите ми си бачкат,изкарват пари,плащам им заплатите и осигуровките.Всички данаци,такси и сметки по сервиза,взимам си пари и за мен.Така че мога да си го правя,колкото изкам.Ще му отделя достатачно време.

Това не го приемаи като заяждане,просто ти обяснявам положението и ти отговарям на въпросите.Аз не го приемам като заяждане,или като начин да ме откажеш-Точно с твоите думи ме караш да изпълня всички тези неща.Така се мотивирам още повече!И ще ви докажа че съм сериозем човек! :wink:

Последна промяна ЧеФи на Понеделник, 18.02.2008 г. 17:36 ч., променена общо 1 път

Неделя, 17.02.2008 г. 14:47 ч.
Профил
Аватар

Мнение 
Към Mario s TT-to,знам че не пиша перфектно,някои път натискам точка вместо запетая,или и вместо й.Правя и правописни грешки,но и аз съм човек,и аз бъркам.

Марто ще разясниш ли как така по 50 лева на боядисване?

Неделя, 17.02.2008 г. 15:00 ч.
Профил
Знае всичко за двутактовите
Аватар

Automobile: Trabant
Мнение 
За да не пускам нова тема да попитам тук: Ако искам да си сменя цвета на колата каква е процедурата?

Сряда, 20.02.2008 г. 15:09 ч.
Профил
Луд с картечница
Аватар

Мнение 
Боядисваш я, отиваш в КАТ за сверка на цвят и номера (разбирай и за пълен преглед), издават ти нов талон, плащаш си за гяволъка и си готов :)

Сряда, 20.02.2008 г. 15:28 ч.
Профил
Аватар

Мнение 
Мисля че струваше 20 лева цялата процедура. :roll:

Сряда, 20.02.2008 г. 15:53 ч.
Профил
Аватар

Мнение 
Може ли някои да даде снимка как е изтъркал Трабанта,за да го боядиса? :P И дали е по-добре да се свали старата боя-цялата,или само да се награпи?Щото при "ламаринените" коли е друго! 8)

Сряда, 20.02.2008 г. 15:57 ч.
Профил
Зайо - байо
Аватар

Мнение 
ами смъквай боята... драпай докато изкараш отдолу чистия цвят на дуропласта.. е не да е перфектно той но да си е смъкната самата боя

Сряда, 20.02.2008 г. 17:46 ч.
Профил ICQ

Мнение 
Преди да нанесеш боята трябва да е добре матирано и обезмаслено.
Дали ще свалиш цялата боя до долу или само ще матираш вече е въпрос на личен избор.
При ламарините на колите изобщо е хубаво боята да се сваля до ламарина,понякога ми се е случвало след като сваля боята отдолу да се подаде тънка ръжда като паяжина.

Сряда, 20.02.2008 г. 22:48 ч.
Профил
Аватар

Мнение 
Да де,аз ще го пръсна и със шприц кит.За да се матира и да покрие малките неравности-и боята ще хване по-добре.А за търкането-тук-там да се вижда дуропласта мисля да е,но и вие давайте предположения. :P

Сряда, 20.02.2008 г. 22:58 ч.
Профил
Детската градина rlz
Аватар

Automobile: Trabant 601s
Мнение 
Чефи, и аз така ,като тебе се бях захласнал да го правя сам направих го и не съм доволен,ама нищо догодина две ще го заведа на някой пич да го направи като хората.Със пистолет и всичките му салтанати .

Вземи събери около 300 лева ,дори без камера да се боядиса си става супер.Все ще се намери някой ,който работи свястно и не супер скъпарско .

Като цяло бодисването е един занаят,който се усвоява със упражнения .Но е скъпо,защото е ръчна работа .Всмисъл-иска се доста тренинг.Трябва просторно затворено и специализирано място за тази работа .

Ще има да гълташ прах ,да се тровиш с разаредители и бои,да се цапаш с боя . И накрая не е сигурно дали ще стане това, което искаш.

Четвъртък, 21.02.2008 г. 11:33 ч.
Профил
Аватар

Мнение 
Аз само ще го изтъркам от старата боя,и ще китосам някои работи.А пък моя приятел (бояджията) ще го пръсне с шприц кит и ще го боядиса в камера,за да стане перфектно! 8)

Четвъртък, 21.02.2008 г. 22:32 ч.
Профил
Начинаещ
Аватар

Automobile: trabant
Мнение 
www.netpg.net/donio
разгледаите има подробни снимки на подготвяне от купето до боята на два трабанта сивия скоро го искарах от боядисване и сега го сглобявам соро ще кача снимки

Събота, 19.04.2008 г. 01:01 ч.
Профил
Кандидат-фен
Аватар

Automobile: 601K S de luxe
Мнение 
Това, което виждам от снимките на колегата Доньо нека послужи като пример на останалите, които са се захванали с "реставрация", а именно: колата се КЪРПИ ИЗЦЯЛО и СЛЕД това се боядисва. В противен случай се хвърлят огромен труд, време и средства на вятъра.
Бодито отгоре и отдолу върши работа чак след като се намажат праговете ОТВЪТРЕ, най добре е преди да се заварят към купето. Всичките останали кухини също трябва да се третират отвътре, в практикер и бриколажа продават спрейове за защите на кухини, днес дори напръсках с такова нещо улея на покрива от вътрешната страна обилно.

Събота, 19.04.2008 г. 13:14 ч.
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 30 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2