Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
niki_k
Кандидат-фен
Регистриран на: Четвъртък, 13.05.2010 г. 18:56 ч. Мнения: 398 Местоположение: Самоков
Automobile: Trabant 601s-kombi
|
Re: Странни шумове
Уви,колегата Ivo 919 се оказа прав-тракането се повтори.Този път го послушах-свалих и двете глави.И в 2-те по 1-на игла!Понакълцали са челата на буталата и естествено и главите отвътре-забити леко в тях.Извадих ги,няма надрано по чудо на цилиндрите.Губи ми се обаче 1 игла!В момента няма тракане.Ако късмета ми работи-би трябвало да е "изхвърчала" през ауспуха.
|
Вторник, 07.08.2012 г. 16:10 ч. |
|
|
fraxinus
Кандидат-фен
Регистриран на: Неделя, 10.02.2008 г. 20:43 ч. Мнения: 455 Местоположение: с.Кирилово
Automobile: Trabant 601
|
Аналогичен случай. Преди 2 години взех да сложа на моя питомец един двигател взет от катастрофирал трабант.Беше стоял 5-6години в едно влажно мазе и затова реших да видя върти ли се на ръка.Оказа се че в определено положение удря със звук в нещо твърдо и не може да се превърти.Като свалих главите-игла набита в главата,която биде изчегъртана с отвертка.Този мотор още върви за сега, но най интересното е, че донорът е вървял дрънчейки неизвестно колко преди да се блъсне.
_________________ Къни и фърга http://vbox7.com/play:b253bfd8
|
Вторник, 07.08.2012 г. 20:29 ч. |
|
|
niki_k
Кандидат-фен
Регистриран на: Четвъртък, 13.05.2010 г. 18:56 ч. Мнения: 398 Местоположение: Самоков
Automobile: Trabant 601s-kombi
|
И доктора ме посъветва веднага да разглобя двигателя.И двамата сте абсол.прави.Ще го направя при първа възможност.
|
Вторник, 07.08.2012 г. 20:59 ч. |
|
|