Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
Проблем с чистачките (не работят)
Автор |
Съобщение |
Uner
Начинаещ
Регистриран на: Сряда, 11.04.2012 г. 10:50 ч. Мнения: 12 Местоположение: София област
|
Проблем с чистачките (не работят)
Та зимата веднъж припалих трабанчето, и при пускането на чистачките нещо се повреди, но при пуснато копче (команда) се чува някакво жужене като от ел. моторче => то би трябвало да работи както и копчето (командата). Мисля си че нещо се прецака, понеже беше студено, но преди да разглобявам да видя какъв е проблема реших да попитам тук, на някой дали не му се е случвало същото и дали имате някакви идеи от къде да започна ? Поздрави !!!!!!!!!!
|
Събота, 14.04.2012 г. 16:13 ч. |
|
|
Uner
Начинаещ
Регистриран на: Сряда, 11.04.2012 г. 10:50 ч. Мнения: 12 Местоположение: София област
|
Re: Проблем с чистачките (не работят)
Хиляди благодарности, това беше проблема, само се чудя защо има шлиц, като лосчето е с гладък отвор и само се притяга с гайката Поздрави !!!!!!!!
|
Петък, 20.04.2012 г. 20:14 ч. |
|
|
niki_k
Кандидат-фен
Регистриран на: Четвъртък, 13.05.2010 г. 18:56 ч. Мнения: 398 Местоположение: Самоков
Automobile: Trabant 601s-kombi
|
Добре е че си отстранил повредата,колега.Отвора на рамото е конусен,както и оста на моторчето е с такъв профил,накрая с дребни шлици,които все пак зашплентват на около милиметър,кагато се стегне гайката.Такава им е ролята.
|
Петък, 20.04.2012 г. 20:26 ч. |
|
|
mmfsr
Научи се как се сипва масло
Регистриран на: Събота, 04.07.2009 г. 10:00 ч. Мнения: 28 Местоположение: Plewen
|
В трабана има монтирани и двата модела моторчета . Тия с конусно шлицева ос мисля са след 85-86 г.
|
Събота, 21.04.2012 г. 08:16 ч. |
|
|
Uner
Начинаещ
|
Има шлиц само на оста на моторчето, но ако правилно съм го монтирал, наистина захваща няколко милиметра, а за конусовидно не знам не разглабях таблото а се промъквах отук отам и гледах какво правя през дупката на пепелника, така че не съм забелязъл конус. Иначе, до колкото успях ги регулирах, поне да чистят пред шофьора. Поздрави !!!!!!!!!
|
Неделя, 22.04.2012 г. 17:17 ч. |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|