Виж темите без отговор | Виж активните теми
НАЦИОНАЛЕН СЪБОР НА ТРАБАНТ И ВАРТБУРГ-яз.Копринка 5,6 МАЙ
Автор |
Съобщение |
submar
Научи се да сменя скоростите
Регистриран на: Петък, 30.12.2011 г. 10:01 ч. Мнения: 56 Местоположение: Сливен
Automobile: Trabant 601 s kombi
|
Re: НАЦИОНАЛЕН СЪБОР НА ТРАБАНТ И ВАРТБУРГ-яз.Копринка 5,6 М
Колеги, нали обединяваща за нас е любовта ни към двутактовите машини на които сме горди собственици.И това на срещите колко са Вг и колко Тт не трябва да е най важното.Във времето в което живеем наистина си е подвиг да отделиш време и средства за да се запознаеш със приятни хора от различни възрасти и професии ,и нека това да целта ни
|
Понеделник, 26.03.2012 г. 23:49 ч. |
|
|
Ivaka
Regular User
Регистриран на: Събота, 09.02.2008 г. 02:12 ч. Мнения: 1090 Местоположение: Stara Zagora
Automobile: Wartburg 353S
|
Всъщност предвид колко Вартбурзи има останали във форума, а и изобщо като фенове, присъствието на срещи е доста доволно. На събор последните години не е имало под 7 вартбурга, а до преди миналата година Вартбурзите на националния соц. събор винаги са били повече, или поне равни на Трабантите.
|
Понеделник, 26.03.2012 г. 23:52 ч. |
|
|
ChakaZulu
Ентусиаст
Регистриран на: Събота, 09.02.2008 г. 01:47 ч. Мнения: 741 Местоположение: Русе
|
Вижте сега, говорех за съвсем, съвсем различно нещо. 1. Под опровергаване, имах предвид опровергаване с факти. 2. Това, което ни обединява, пишещите тук, а не някъде другаде!!! Е, че имаме един форум и един клуб! За първа година от както аз пиша тук, има сериозна инициатива за събор - отделен, собствен. 3. Чудесно е, че има 2 мероприятия за Трабант Май месец, но в крайна сметка, човек сам си определя приоритетите, нали... Само искам да кажа, с цялото си уважение, един и същ събор с едни и същи коли и програма, каране по прашни и кални поляни (лично за мен - подигравка!!!) всяка година, щеше да ми е меко казано скучно. Ако това са приоритетите - ОК. Не ви разбирам, но дори няма и да се опитам. Хора, пишещите тук и каращите едновременно - поне 80% - са по-възрастни от мен, най-малко аз мога да ви кажа или да ви повлияя. Ако имате възможност, изберете поне едно от събитията. Ако аз имах Трабант (а аз ще имам един ден) винаги бих предпочел общ събор, още повече когато говорим за 2tpower.com ПП Всъщност, факта че арена на всякакви дискусии за събори и срещи е именно 2tpower, а не някой друг онлайн форум и в същото време неглежирането на националната среща на същият този клуб е доста....иронично. Май трябва да се наблегне на кебапчета и бира за догодина.
|
Вторник, 27.03.2012 г. 01:10 ч. |
|
|
submar
Регистриран на: Петък, 30.12.2011 г. 10:01 ч. Мнения: 56 Местоположение: Сливен
Automobile: Trabant 601 s kombi
|
От прочетеното ми става ясно само едно ,говорим за едно и също нещо ,и явно ни липсва само живия контакт Напълно съм съгласен с написаното по долу от колегата Трабантрек, и му пожелавам от все сърце да може да се измъкне от работа и да може да дойде да се запознаем на живо и да се видим.
Последна промяна submar на Петък, 30.03.2012 г. 19:54 ч., променена общо 2 пъти
|
Вторник, 27.03.2012 г. 09:57 ч. |
|
|
trabantreck
Начинаещ
Регистриран на: Сряда, 16.11.2011 г. 20:14 ч. Мнения: 14 Местоположение: plovdiv
|
Батки , Ае верно да се не караме , да си се разберем и да идем . Идеята не е ли да идем да си поогледаме колите( да ви позавиждам малко ), да споделим случки (било то весели или криви ), да се повеселим заедно и да срещна най-после чиляци с подобна на мойта си болест.Аз ще се опитам да се измъкна от бачкане и да дойда с мойто машинка.Да я пораздвижа ,че заседя. Ае не се карайте ми да доизясняваме , каквото има да се доизяснява и да идем да си напрайм кефа.
|
Сряда, 28.03.2012 г. 08:51 ч. |
|
|
Ivaka
Regular User
Регистриран на: Събота, 09.02.2008 г. 02:12 ч. Мнения: 1090 Местоположение: Stara Zagora
|
Посещението на язовира също е безплатно, без пари за къмпинги, нощувки, паркоместа и т.н.
|
Сряда, 28.03.2012 г. 11:11 ч. |
|
|
trabsster
Вече прави дребни ремонти
Регистриран на: Вторник, 06.04.2010 г. 13:35 ч. Мнения: 113 Местоположение: стара загора
|
Че кво им е на поляните,свеж и чист въздух ,слънцето пече, скарата дими , лафа върви .Аз като искам да се напия цивилизовано ще ида на дискотека.
_________________ powered by ivan_trabant_stz
|
Сряда, 28.03.2012 г. 18:47 ч. |
|
|
ChakaZulu
Ентусиаст
|
Докторе, За какъв резил говориш за Бога?! Какво не ти хареса в думите ми? Скайп, тук, на живо - говоря едно и също. Обиколих те 2-3 пъти, ако имаше времето щяхме да коментираме. Следващият път, ако си свободен - защо не. 1. На 2 национални събора на 2tpower за последните 4 години. 2008-ма и 2009-та. 2010-та бях извън БГ, а 2011 на трупчета. Отделно на 1 Трабант събор, въпреки, че не притежавам кола от марката. На колко събора на Пежо, Рено, Мерцедес или Татра, или каквото и да е, което не притежаваш като марка (!!!)си присъствал?! Та къде ти е опровержението и защо се подмята темата от единия до другия край?! 2. Абсолютно си прав, но отново - нима не са ми верни думите?! Моля те, покажи ми една тема, на иначе чудесният събор в Търново, освен тук... Не видях и в trabantbg.eu. 3. Чета много добре! Сам написа в горният си пост, че мероприятията са две! Да, факт, може да се тълкува по два начина написаното - ти си избрал единият. Извинявам се, но аз не видях никакво Пикасо в колоната. Питам се той града В.Търново ли е посетил и чудесният празник или е участвал? (Две напълно различни неща.) И да, сам може да видиш, че съм запален фен! Това не го разбрах, признавам си! Плащате си за да карате по "неполяните" във Лозница или...?!
|
Сряда, 28.03.2012 г. 20:45 ч. |
|
|
tri6kata
Регистриран на: Понеделник, 22.06.2009 г. 16:17 ч. Мнения: 173 Местоположение: Студентски град
|
аз искам да попитам какво мислите за събор в Калояново, на пистата ? поне да покараме малко машините на истинска писта + това пак има място за палатки, може да се пие на корем и да викаме "пеем" колкото си искаме вечер и т.н. задавам си въпроса като идея, защото знам че наема на пистата си е пари и ако няма достатъчно посетители ще е мощна набутвация за организаторите, какво ще кажете ?
|
Сряда, 28.03.2012 г. 22:16 ч. |
|
|
trabsster
Регистриран на: Вторник, 06.04.2010 г. 13:35 ч. Мнения: 113 Местоположение: стара загора
|
чувал съм нещо към 3000-4000 лв наем за събота и неделя.чувал сам и че отиваш в неделя даваш 10 лева и те пускат да караш,.
_________________ powered by ivan_trabant_stz
|
Сряда, 28.03.2012 г. 22:20 ч. |
|
|
ChakaZulu
Ентусиаст
|
| | | | doctorZizi написа: Последен отговор- времето ми е ценно и нямам намерение да го губя в глупави спорове. 1. За четири години присъствие на три събора- Троян ,Калофер, Априлци с различни коли. Притежавам и Пежо, Ситроен и БМВ, но на техен събор няма да отида. 2. Не мога да разбера защо постоянно се цитира Трабантбг- какво те вълнува какво се пише там. А ако си толкова заинтересуван защо не пусна тема? 3. Аз съм го написал еднозначно, а ти ако искаш го чети и тризначно. 4. Кольо Тончев е известен в 2Тсредата и ако ти не си го забелязал е твой проблем. 5. Явно не си запознат с нещата в Лозница и по никакъв начин не мога да приема да се омаловажава труда на Съби, който успява от нищо да направи нещо. 6. Миналата година съм участвал в: Търново, Пловдив, София- Спасов ден, Лозница, Варна- Нептун, Ботевград, Пловдив- Родопи, София-ЧРД Тт, Няколко месечни срещи, а пътуванията ми от Варна продължаваха по 14- 16 часа - поради непрекъснати отбивки до различни градове-Разград, Лозница, Търново, Ботевград. Сигурно пропуснах някое мероприятие- ти къде участва? За тези участия получих четири купи и много Грамоти, а ти с какво ще се похвалиш? | | | | |
Аз също нямам желание да споря, но оценявам поредният отговор. 1. Това е чудесно, радвам се. Отново отклони темата, все едно не ме разбра какво имам предвид. 2. Един единствен път съм написал за Трабантбг....Един! Може да ми провериш всичките 600 мнения. Факта си е факт, няма друга тема във цялото пространство нито за Лозница, нито за Търново, нито за една от срещите и съборите на Трабант в друг форум. Грам не ме вълнува какво пише там, не бях влизал от месеци, просто ми щукна да хвърля един поглед. Бих пуснал тема следващият път, ако има раздел. 3. Много горчиви думи. Няма нужда. 4. Имах удоволствието да говоря с него. Отново някак си се изплъзва темата обаче, а тя беше друга. Щом ти е угодно - аз съм ОК. 5. Не искам да омаловажавам труда на когото и да било, нека има традиции в мероприятията. Изразих просто мнение. Малко по-горе спомена за "за свобода на словото..." 6. Това е чудесно, Док. И супер много се радвам. Аз не мога да се похваля с твоите участия, купи, грамоти, медали, похвали, но хубавото е и, че аз не правя неща за статистиката, а за удоволствие. Не ме интересува нито мнението на хора, нито на комисии. Правя го за собствен кеф. Нямам нужда да ми гъделичкат егото. Имах шанса да си човъркам нещо в гаража цяло лято 2011 според възможностите и времето. Дано тази година имам шанса да го разходя. А ако имам здравето и дълголетието да работя и творя още 30 години, не мисля, че ще съм по-назад.
|
Четвъртък, 29.03.2012 г. 00:00 ч. |
|
|
Dikata
Регистриран на: Сряда, 09.04.2008 г. 18:41 ч. Мнения: 74 Местоположение: Kazanlak
|
|
Събота, 31.03.2012 г. 20:51 ч. |
|
|
steffcho
Регистриран на: Вторник, 22.12.2009 г. 05:55 ч. Мнения: 104 Местоположение: Стара Загора
Automobile: Trabant 653
|
Аз също ще присъствам, но и тази година, за съжаление, без колата си...
|
Четвъртък, 05.04.2012 г. 00:40 ч. |
|
|
Ivaka
Regular User
|
Ето и карта с мястото http://www.bgmaps.com/link/75472465EF55C71EDA5EFF7F2CFC8352Давам и кратки инструкции които можете да си запишете: Идвайки от Казанлък, хващате не първата, а втората отбивка за Копринка. Ако стигнете до разклон на който има трактори и други неща за продаване, значи сте пропуснали и връщате назад. Трябва ви втората отбивка за язовира. Като завиете по нея, карате направо и на първото място където можете да завиете надясно, завивате, там има хотел с ресторант, след като завиете карате малко направо и стигате друг хотел, преди него има дървено бунгало, там завивате пак надясно и като покарате малко направо пътя ви изввежда вляво и стигате до полянката. Ето още един линк с карта http://wikimapia.org/#lat=42.6198232&lon=25.3220305&z=18&l=0&m=bАко все пак някой изпита затруднения с намирането на мястото може да ми звънне за да го упътя или в краен случай посрещна. Телефона ми е0898 738 616
|
Неделя, 08.04.2012 г. 22:26 ч. |
|
|
Ivaka
Regular User
|
До колегите които ще пътуват от София - ще се събирате ли да пътувате заедно? И откъде смятате да минете, през магистралата или по подбалканския? Ако минавате по магистралата може да се съберем в Стара Загора и оттук да караме заедно нататък, или поне да се опитаме
|
Четвъртък, 19.04.2012 г. 15:58 ч. |
|
|