Въпрос за реставриране и подобрение
Здравейте колеги. Случайно попаднах на вашия форум и побързах да се регистрирам защото имам много въпроси относно една машинка. Машината е купувана в далечната 1964 година и е на дядо ми. Той е първи собственик на колата и все още е в движение въпреки че той не я кара понеже е на възраст. Въпросите са толкова много че не знам от къде да започна. Интересува ме най вече от къде могат да се намират части за тези коли. Магазини и т.н. Като за начало искам да намеря гумените уплънения по всички прозорци ако има. Ако не то поне някакви заместители. Броните са свалени и дадени за хромиране. Идиния ми стоп е леко счупен. Имам и въпрос относто как лекувате ако велпапето е спукано някъде. С нитове и ламаринки не става
Ако се налага да се пребоядиса нещо какво да правя. Предполагам е като с ламарината
Само да кажа че колата е доста запазена. Дядо ми не ми дава да я изкарам от гаража за да прибера моята дори
Всякакви насоки и идеи ще са ми полезни. Просто не ми се разделя с нея понеже има много голяма сантиментална стойност за мен.
Благодаря предварително и поздрави!