Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 25 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
В 2012 къде ще се направят нови събори 
Автор Съобщение
Научи се да сменя скоростите

Automobile: Trabant 601 s kombi
Мнение Re: В 2012 къде ще се направят нови събори
Ами защото едно е да искаш ,а друго е да можеш ,пък и ако събора е на 50 км иди доиди но на 200 и повече е съвсем друга работа ,а и в последна сметка какво лошо има хората да знаят за събора ,пък които може ,може ,а които няма кинти кво да не е втора ръка човек

Понеделник, 09.01.2012 г. 14:48 ч.
Профил
Regular User
Аватар

Automobile: Wartburg 353S
Който няма кинти не е втора ръка човек, но след като не може да присъства на събора, защо изобщо пита? Какъв е смисъла само да си чешем езиците? Всеки големи мераци, а накрая се оказва че половината не са си направили дори гражданска на колата и не са я карали от половин година, страшни фенове няма що...
А теб като те гледам си от Сливен, значи събора със сигурност ще ти е на над 100км.

Понеделник, 09.01.2012 г. 17:13 ч.
Профил

не ме разбирай погрешно ,не говоря чак за такива брутализми без гражданска и кола изкривени от седене гуми напомпани в последния момент,а и все си мислех че ще е някъде около вас Ст Загора е долу горе в средата на страната и няма да ми е много далеч, но каквото такова ,и все пак къде е планирано да е

Понеделник, 09.01.2012 г. 17:21 ч.
Профил

Понеже не съм видял ,и не съм прочел за това питам, и да знаете че и без да съм идвал на събор ,пак ми е гот че общувам с хора /макар понякога киселяци /от все по малко оставащите "Трбантмени".и не сърдете че новите питаме понякога като олигофрени ,никой не се е родил перфектен

Понеделник, 09.01.2012 г. 20:37 ч.
Профил
Ентусиаст
Аватар

Automobile: много ясно - трабант
Споко мен, понякога си уцелил момента кога някой е в мензис
Тук във форума просто са скептично настроени, защото е имало много хора дето са се заричали че ще направят нещо, че ще останат с ретро колите, без значение марката и впоследствие са се отказвали от първата спънка.
Нищо не пречи на събор, където и да е, да дойдете с една голяма кола 5 човека (на газ или нафта) и да се съберем, никой не е казал че ще се връщат коли ако не са 2т, но просто да видиш една колона от хора, които са с една марка кола, си е нещо което можеш само да го почустваш ако си със собствената от същата марка. Не знам малко объркващо го пиша ама аз съм на принципа - всички сме хора, и всички сме еднакви - затова ако дойдеш на събор, дори и без 2т машина (което не е много препоръчително :mrgreen: защото ако се напия и ще я запаля - мразя 4т - ШеГуВаМ Се) ще си изкараш супер весело, всички са пичове и както се казваше в едно детско "При нас е весело" - да се събереш с други хора и да споделите идеи, да поспорите, да .... каквото ти дойде на акъла, важното е че ни обединява не 2т двигателя, а самата страст към колите - все пак сме мъже.

П.П.Не знам дали някой ще ме разбере, но поне опитах.
(това е за всички нови фенове)

Вторник, 10.01.2012 г. 00:52 ч.
Профил
Начинаещ

Колеги вижте сега аз съм мераклия за тези събори защото до сега не съм ходил въобще.Искам да се видим да се запознаем,и да споделим някои неща за вратбурга.

Вторник, 10.01.2012 г. 19:20 ч.
Профил
Regular User
Аватар

Automobile: Wartburg 353S
Те Вартбурзи вече не останаха във форума, 50% отидоха за скраб и бяха продадени на незнайни лица, някои заминаха за части, трети пък заебани по гаражи и зад блокове. В момента във форума едва ли има повече от 5-6 Вартбурга в движение.
Но щом имаш желание - заповядай на събора пролетта. Ако дойдеш и ти, може да се съберем 3 вартбурга :D

Вторник, 10.01.2012 г. 23:18 ч.
Профил
Блокира си коляновия вал

Automobile: Wartburg 353w
Ивак не си прав. Колата ми когато я видяхте (макар и замалко) на събора беше преседяла поне половин година без гражданска и както ти казваш заебана на улицата, но това не променя факта, че всъщност след един усилен проект успя да стигне (слава богу) почти безавариино до миналогодишния събор. Там както се установи твоят Вартбург не остана самотен, а имаше компанията на поне още поне 5ма колеги с Вартбурзи (аз, Сашо с червения седан, Вальо , Илко и Диката) и още доста трабантаджии. Така че ако според теб форума отива на зле и сбирките отиват на зле направи нещо така че нещата да се подобрят а не опсувай другите за това, че не са дошли или че са несериозни. В крайна сметка въпрос на личен избор и сериозност. Разбира се съм съгласен че наистина не трябва да се правят прибързани заявки затова предлагам за следващия събор да бъде прието от организаторите да има някаква макар и символична сума която да гарантира за присъствието на събора и с парите които се съберат примерно да бъде организирано някакво награждаване на форумните автомобили в различни категории. Според мен това ще е стимул за колегите да работят по колите си и да присъстват на събора. [smilie=2beers]

п.п. А колкото за парите или по-скоро за липсата им аз миналата година взех пари на заем от приятел за да успея да дойда макар и за няколко часа на събора ,но пак казвам въпрос на личен избор и приоритети. [smilie=2beers]

Сряда, 11.01.2012 г. 01:42 ч.
Профил

Ежедневието ни е се изпъстри с постоянно начумерени физиономии,и ако човек тук във форума продължава да среща такива ,ще е много жалко ,позитивизма не е нещо дето е задължително да изчезне ,мерси на тези дето е видно че споделят това ,а и прекрасен мотив ,да се запознае човек с повече такива хора

Сряда, 11.01.2012 г. 11:05 ч.
Профил
Аватар

Automobile: Trabant 601s
После защо нямало хора във форума [smilie=roflhfm] .Човека е нов тук и пита за бъдещи мероприятия вие от "вратата" му казахте : "еми намери си всяко мероприятие е описано ".Вместо да му покажете къде са,да дадете линк да види да се ориентира, вие започнахте да обеснявате как нямало хора и активни коли. Добре де как ще останат хора във форума като някой попита за нещо и вие му казвате "намери си за какво да си чешаме езиците".Нали точно за това е форума от дума на дума да се решават проблемите.
Хайде със здраве и повече позитивни емоции [smilie=2beers]

Сряда, 11.01.2012 г. 11:57 ч.
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 25 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2