Автор |
Съобщение |
Sabev
Блокира си коляновия вал
Регистриран на: Понеделник, 11.02.2008 г. 16:34 ч. Мнения: 94 Местоположение: гр.Лозница
|
Рали Антоново 2011
Рали в Антоново ще има. Ще се проведе на 19.06. Тече организацията, стягайте бегачките. Подробности по програмата по късно. Ако се съберат поне пет дами ще бъдат осигурени награди и за тях. в ралито ще се участва само
след предварителни заявки ,тук в форума или на тел. 0889509858 Събев. До 19-ти
|
Вторник, 31.05.2011 г. 14:59 ч. |
|
|
Sabev
Блокира си коляновия вал
Регистриран на: Понеделник, 11.02.2008 г. 16:34 ч. Мнения: 94 Местоположение: гр.Лозница
|
Re: Рали Антоново 2011
Програмата е приблизително следната: Cборен пункт в 09.00 часа в центъра на Антоново, на същото място както миналите години. Шествие по улиците на градчето. Около 10.30- начало на състезанието на същото трасе при същия регламент. Около обяд - закриване и награждаване на победителите.След това обяд и леко и безаварийно пътуване към домостоянките. Организаторите си запазват правото за леки корекции по програмата. Остава условието за предварителни заявки на желаещите участници. До скоро!
|
Петък, 03.06.2011 г. 09:05 ч. |
|
|
Младен Трабанта
Мисли си че знае всичко
Регистриран на: Понеделник, 25.02.2008 г. 10:51 ч. Мнения: 251 Местоположение: Велико Търново
Automobile: trabant
|
Пишете ме и мен в списъка
_________________ Напред с двутактовите ни зверове!
|
Петък, 03.06.2011 г. 23:27 ч. |
|
|
ChakaZulu
Ентусиаст
Регистриран на: Събота, 09.02.2008 г. 01:47 ч. Мнения: 741 Местоположение: Русе
|
На каква настилка ще е това рали?
|
Събота, 04.06.2011 г. 12:47 ч. |
|
|
Sabev
Блокира си коляновия вал
|
Ралито се провежда на поляна, подгответе си грайферни гуми. Броя на участниците е ограничен, така ,че побързайте с подаването на заявките. Иво Младен и Вълчо вече са записани. Като включим редовните участници от Търговище, Разград , Лозница и Варна, местата са вече почти запълнени.
|
Събота, 04.06.2011 г. 18:18 ч. |
|
|
bebcho91
Научи се да сменя скоростите
Регистриран на: Събота, 09.02.2008 г. 09:08 ч. Мнения: 59 Местоположение: Търговище
|
И аз ще дойда.
|
Неделя, 05.06.2011 г. 19:47 ч. |
|
|
Sabev
Блокира си коляновия вал
|
Напомням за ралито в Антоново, все още желаещи да участват могат да се обадят. Участниците трябва да бъдат в 9.00 часа на същото място-източният подход към градчето. В ралито ще участвуват шест дами, шоуто е гарантирано. До неделя!
|
Сряда, 15.06.2011 г. 07:03 ч. |
|
|
Sabev
Блокира си коляновия вал
|
Ралито беше жестоко. Конкуренцията тази година беше невероятна. Всички трабанти които участваха бяха омагьосани от към моторите и вървяха страхотно. Явно момчетата четат книжки и не ги мързи да правят и експерементират, което дава резултат. За карането на дамите нямам думи,караха като в стил на истинси шампионки, браво момичета-Диана и Кристина от Търговище, Алина от Варнаи Роси и Ренета от Разград. И като на истинско рали хвъркнаха няколко стопа охлузиха се няколко калника, което е в реда на нещата. Хвала на Наско ,Диан, Момчил ,Маринчо, Красимир, Владо, Вълчо и всички участници този път бяха нахъсани на 100%. Евала момичета и момчета, пожелавам ви успехи във всяко начинание, до нови срещи. Очаквам Чавдар да качи снимките всеки момент, за да добиете реална представа за случилото се в Антоново.
|
Вторник, 21.06.2011 г. 15:34 ч. |
|
|
Младен Трабанта
Мисли си че знае всичко
Регистриран на: Понеделник, 25.02.2008 г. 10:51 ч. Мнения: 251 Местоположение: Велико Търново
Automobile: trabant
|
Нека и аз се включа по - повод ралито в Антоново. Много ме обиди факта, че тези които не се пуснат значи, че не съществуват и са били напразно път никакво уважение не се прояви от към останалите които имаха желане да уважат мироприятието с присъствието си и с колите си защото там бе истинска касапница за Трабантите счупени стопове, плафони одрани коли и притропали мотори интересна гледка за публиката обаче представете си аз и както моят човек Ивайло, Чавдар с брат си си пазим и ценим колите си и разчитаме ежедневно на тях да ги трошим там???? Просто не очаквахме да се получи такава предялка!!! А отделно представете си 99% от колите които се пускаха бяха с тунинговани мотори къде ще се сравняваме с нашите стандартни трабантски мотори 26 коня които няма гаранция, че са живи всичките Просто според мен бе безмислено да си тормозим колите да не можем да се приберем на ход а да не говорим за Чавдар колко път го чакаше за София евала, че и те се наканиха и дойдоха но все пак не биваше така да става нали все пак Трабантаджиите сме единни а и не останахме много, че да правят ограничение на присъстващите мамка му! Затова лично според мен кръгът там ще се свива ако продължават на този принцип и ще си останат местните там бегачки. Значи спокойно можеше да се натоварим двете семейства на Пежото което е на газ и да сме просто публика а Трабантчетата ни да отлежават пред нас и без това никой не им обърна внимание като бяхме с тях. Това е в общи линии но както и да е да сме живи и здрави
_________________ Напред с двутактовите ни зверове!
|
Четвъртък, 23.06.2011 г. 22:03 ч. |
|
|
Sabev
Блокира си коляновия вал
|
Съжелявам господа от ВТ. Явно не сте прочели или не сте разбрали темата на събитието, която е РАЛИ В АНТОНОНО, а не РАЗХОДКА ДО АНТОНОВО. Срамота е за две кюфтета да се оплюва цяло мероприятие.Разбрах вашето мнение, което коренно се различава от мнението на участниците- мъже и жени и на организаторите, които финансират ралито в лицето на кмета на общината. Всички те са изключително доволни, което мисля, че е по-важно. В крайна сметка има една такава поговорка-"който плаща, той поръчва музиката". Ралито в Антоново се провежда за трета поредна година на едно трасе, по един и същи начин,с постоянни съдии и условия,на когото не му харесва просто да не идва,никъде не е писано ,че ралито е задължително. Извинявам се, че съм малко остър, но ще ви помоля да раграничавате думите рали, събор и автопоход.
|
Петък, 24.06.2011 г. 12:11 ч. |
|
|
hrisvasilis
Кандидат-фен
Регистриран на: Понеделник, 26.04.2010 г. 16:03 ч. Мнения: 492 Местоположение: Ловеч
Automobile: 2 трабанта
|
Ами освен Вашето мнение за това как е протекло и как всички били доволни и щастливи други не видях. Затова, ако може някой линк да се просветя какво сте направили. Защото нищо не намерих в нета. И какво като Кмета там плаща и разгащва? Нали с вашето "рали" е запълнил програмата на Традиционния Антоновски панаир.
Последна промяна hrisvasilis на Петък, 24.06.2011 г. 21:32 ч., променена общо 1 път
|
Петък, 24.06.2011 г. 15:55 ч. |
|
|
trabant maniac
IFA boss
Регистриран на: Събота, 14.06.2008 г. 23:29 ч. Мнения: 258 Местоположение: Sofia
Automobile: 601 S de luxe
|
_________________ Trabant forefer
|
Неделя, 26.06.2011 г. 20:32 ч. |
|
|