Виж темите без отговор | Виж активните теми
Трабант парад в Пловдив, 17.04.2011
Автор |
Съобщение |
grizzly
Начинаещ
Регистриран на: Неделя, 27.02.2011 г. 21:51 ч. Мнения: 17 Местоположение: sofia
Automobile: 601s
|
Re: Трабант парад в Пловдив, 17.04.2011
| | | | Kiril Terziev написа: Ако трябва да съм честен ,очаквах малко повече ,не ми хареса това разделение което стана. Не знам ,кой реши ,кои коли ще бъдат отписани на онзи паркинг? Но аз бях против моята да ходи там и все пак се озовах там, без мое желание, някак си се получи тъпо да бия 160 километра за да седи на паркинг и да ям дюнер??? Иначе колоната ми хареса беше забавно . Абе какво се случи с тия 30 лева за 10 човека за бензин ,кои хора им дадоха парите? И много хора снимаха клипове чакаме линкове? Ето малко снимки и от мен: http://kirilterziev.snimka.bg/automobil ... 093146.big | | | | |
Кире купона беше готин като цяло другото .....
|
Неделя, 17.04.2011 г. 21:47 ч. |
|
|
Slavi_s_Trabanq
Научи се как се сипва масло
Регистриран на: Събота, 16.02.2008 г. 20:24 ч. Мнения: 44 Местоположение: София
Automobile: Trabant 601 S '88
|
Браво, момчета, че сте се вдигнали до Пловдив! Аз бях на Калояново (на Ретро ралито), там беше старозагорския Вартбург, състезателния, дето Ивака пуска негови снимки от време на време, и на връщане видях колите на theultimate, TRABANTOLOG, trabant maniac и на Доктора! Махах им на всичките през прозореца, докато ги изпреварвахме с едно Peugeot 405 mi16x4, ама никой не ми обърна внимание, та им се обадих по телефона на Васко, Рафаил и Зизи да им кажа. Напълнихте ми душата, сетих се за едно време и ми стана мило и драго! Да сте живи и здрави, момчета, поддържайте машините и да живее двутактовия дим!
|
Неделя, 17.04.2011 г. 21:49 ч. |
|
|
theultimate
Знае всичко за двутактовите
Регистриран на: Вторник, 05.02.2008 г. 23:26 ч. Мнения: 2554 Местоположение: София
Automobile: Trabant
|
Ето моите снимки http://gallery.2tpower.com/thumbnails.php?album=30Всички останали съм ги качил в страницата на форума във Facebook.
_________________ МВ-7. Парапети, сенници, щори, слънчеви бойлери
|
Неделя, 17.04.2011 г. 22:07 ч. |
|
|
орлича
Кандидат-фен
Регистриран на: Петък, 15.02.2008 г. 22:12 ч. Мнения: 305 Местоположение: София
Automobile: 601K S de luxe
|
Първоначално трябваше да са 10 коли горе, останалите (макс още 10) долу. В последствие се оказа, че местата са само 5 горе. Наистина разделението не беше ОК, но организаторите се постараха максимално да осигурят изобщо някакви места пред Консулството за да се завърши парада, предвид тясната уличка и непрестанно влизащи и излизащи коли от паркинга. Съгласен съм, да се надяваме, че при евентуален следващ път ще бъде по-добре. Ако трябваше обаче да стане така, както първоначално беше заложено (10 горе - 10 долу), то в нашият случай щеше да е още по-лошо; при общо 15 коли - 10 горе и 5 долу на Тримонциум... Онези колеги, които присъстваха и бяха пуснали предварителни заявки получиха поравно помощ за гориво. Колегата Сисо получава от мен специална похвала и благодарност за помощта при организацията на мероприятието! Като цяло парада мина много добре, колоната не се разкъса, всички караха дисциплинирано, хората ни се радваха (само дето аз не се радвах на хората, които постоянно ми се опираха на колата, а и се срещаха такива, които направо опитваха да влязат в Операта на Зизи) а времето беше като по поръчка. От мен няма снимки, не можах дори и дюнер да ям..
_________________ Шофьори от стомана карат коли от картон Klubburinn Skynsemin ræður
|
Неделя, 17.04.2011 г. 22:42 ч. |
|
|
Ivaka
Regular User
Регистриран на: Събота, 09.02.2008 г. 02:12 ч. Мнения: 1090 Местоположение: Stara Zagora
Automobile: Wartburg 353S
|
Кирчо, най-вероятно само най-добре изглеждащите автомобили са били на 5-те "вип места" А какви са тези писаници, че лимузината била единствена в света??! В интернет могат да се видят десетки такива, тея журналисти си пишат по хавата. Евала за мероприятието колеги.
|
Понеделник, 18.04.2011 г. 00:34 ч. |
|
|
филип3
Пърпоранчо
Регистриран на: Петък, 29.02.2008 г. 19:18 ч. Мнения: 430 Местоположение: гр. София
Automobile: Върви пеша
|
Беше и ретросреща с приятели;) http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theaterБързи сте и колоната е била другаде. Има време за всичко;)
_________________ www.lozenetz-hospital.bg/static.php?content_id=51 www.pathologie.de/startseite/ www.esp-pathology.org/home www.bpa-pathology.com www.bgpathology.org/ www.patolog.ru/ www.ascp.org/content publications.iarc.fr/ Трабантозавър
|
Понеделник, 18.04.2011 г. 01:37 ч. |
|
|
bebcho91
Научи се да сменя скоростите
Регистриран на: Събота, 09.02.2008 г. 09:08 ч. Мнения: 59 Местоположение: Търговище
|
Аз съжалявам че се записах и не дойдох, за което се извинявам. Но като си напраих сметка достигнах до извода че финансите няма да ми стигнат. Сега се подготвям за националния събор. Надявам се там да се видим.
|
Понеделник, 18.04.2011 г. 10:44 ч. |
|
|
theultimate
Регистриран на: Вторник, 05.02.2008 г. 23:26 ч. Мнения: 2554 Местоположение: София
|
Това го виждат само тези, които са ти приятели във Facebook. По-добре го качи в gallery.2tpower.com или в някоя от публичните галерии (като snimka.bg).
|
Понеделник, 18.04.2011 г. 12:02 ч. |
|
|
j_totkow
Ентусиаст
Регистриран на: Вторник, 26.02.2008 г. 20:29 ч. Мнения: 550 Местоположение: Пазарджик
Automobile: много ясно - трабант
|
Аз им пратих снимка да видят лимото, те взеха че вместо моя да пуснат операта и всичко объркаха, даже имаше някакви хора искаха да ги возя на сватбата с лимузината. Ама така са медиите (както с колегата Киро как го изкараха него виновен). Да черпя, да черпя то не само за това. Мен ме е яд, че Боби не можа да дойде с теб поне.
_________________ http://totkow.blogspot.com/
|
Понеделник, 18.04.2011 г. 15:06 ч. |
|
|
theultimate
|
Ето клипчето от автоколоната: http://www.youtube.com/watch?v=TLGkF6UNcOkПонеже заради песните пише че не може да се гледа от Германия, пък и някой може да иска да си го дръпне: http://storage.2tpower.com/other/plovdiv.mp4
|
Понеделник, 18.04.2011 г. 16:38 ч. |
|
|
Wartburgman
Кара стар Wartburg
Регистриран на: Петък, 26.12.2008 г. 18:00 ч. Мнения: 293 Местоположение: Пловдив
Automobile: Wartburg-353
|
Ето малко снимки и от мен http://wartbi.snimka.bg/automobiles/tra ... 6.23102143 неможах да снимам всички трабанти понеже батерийте баха изтощени и снимах от време на време.Извинавам се на Рафо и другите колеги които ги забих във капана .
|
Понеделник, 18.04.2011 г. 17:34 ч. |
|
|
ivanski
Детската градина rlz
Регистриран на: Четвъртък, 07.02.2008 г. 11:53 ч. Мнения: 1184 Местоположение: Пловдив
Automobile: Trabant 601s
|
Аз се радвам, че се запознах с още колеги от форума. Видях се и поговорих с тези, с които вече се познавам и си прекарах наистина добре - както на 7-ми Ноември в София. Наистина, когато се видях с Орлича на сборния пункт разбрахме, че само 5 коли ще стигнат до крайната дестинация - Консулството, а не по-рано обявените 10 .Затова се наложи и бърза промяна в плана кои коли къде да паркират . За да ми е чиста съвестта и всичко да е ясно и точно ще кажа, че - Да, аз предложих на място 5-те коли, които да отидат при Консулството до щандовете и това бяха тези пет, които ще привлекат най-много внимание и ще се харесат на най-много посетители . Нека не забравяме усилията, положени от Консулството и вложените средства за този парад Още веднъж ни накараха да се съберем и да се видим. Както сами видяхте - Консулството се намира във възможно най-централната част на града, заобиколено от тесни еднопосочни павирани улички с коли паркирали от двете страни( Не случайно тази част на града е позната като ''капана''). Като се прибави и множеството от хора излезли в хубавото време да се поразтъпчат из града - просто нямаше място в радиус от километър, където да седнем всички заедно с колите до нас и да си общуваме на спокойствие . п.п. Надявам се от тук нататък да намираме все повече поводи да се събираме на едно място .
|
Понеделник, 18.04.2011 г. 18:41 ч. |
|
|
trabant maniac
IFA boss
Регистриран на: Събота, 14.06.2008 г. 23:29 ч. Мнения: 258 Местоположение: Sofia
Automobile: 601 S de luxe
|
_________________ Trabant forefer
|
Понеделник, 18.04.2011 г. 20:54 ч. |
|
|
Младен Трабанта
Мисли си че знае всичко
Регистриран на: Понеделник, 25.02.2008 г. 10:51 ч. Мнения: 251 Местоположение: Велико Търново
Automobile: trabant
|
Да ви се оплача колеги на връщане от Пловдив притърпях лека катастрофа отзад с един гаден Румънски тир който започна да ни изпреварва и насреща нямаше видимост и пътя от три ленти ставаше с две и гаден завой и буквално си уби скороста в моето трабантче на което бе пръснат заден ляв плафон направо изчезна целия удър пое този плафон и огъната основа на вътре на която се закрепя самия плафон и калникът разлепен говорим за заден ляв направо кошмар. Но в крайна сметка излязоха до накъде хора и Чатъра - Патъра се разбрахме и си платиха и дим да ги няма явно много бързаха за граница. Това се случи точно около калоферовите остри завой! Готиното е, че днес си отложих всички ангажименти и с моят човек Иво буквално за часове изпънахме траби и го събрахме с втора употреба плафон за мой късмет същият цвят изчукване и изпъване на основата и се наложи с хидравличен разпъвач да разпънем малко основата за да легне калника добре който и него го подлепихме на ново. Две чисто нови стъкла сложиме и Траби на бързо се върна към живот просто за няколко часа борба и стана Ще се опитам по нататък да кача малко снимки преди повреме и след ремонта
_________________ Напред с двутактовите ни зверове!
|
Понеделник, 18.04.2011 г. 23:40 ч. |
|
|
Младен Трабанта
Мисли си че знае всичко
Регистриран на: Понеделник, 25.02.2008 г. 10:51 ч. Мнения: 251 Местоположение: Велико Търново
Automobile: trabant
|
Извинявам се разбърканоста на снимките, но просто в бързината а и от голямо вълнение се получи така! По пътя горе долу докарахме някъкви светлини защото от удъра бяха изпогорели бушоните и крушките горе долу възстановихме да свети нещо там голямо приключение все пак мръкваше!
_________________ Напред с двутактовите ни зверове!
|
Понеделник, 18.04.2011 г. 23:56 ч. |
|
|