Напиши нова тема Отговори на тема  [ 10 мнения ] 
Кукличка... 
Автор Съобщение
Зайо - байо
Аватар

Мнение Кукличка...
Подготвяте ли се за баловете? :lol:

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=85875

Четвъртък, 03.04.2008 г. 19:35 ч.
Профил ICQ
Вече прави дребни ремонти
Аватар

Мнение 
"Еднодневния проект.. 1 диск за флекс и малко романтика :D :D "

Някой нали питаше как да си направи кабрио :mrgreen:

Супер е готино обаче ... ИВАНА ИМА БАЛ , ИВАНА ИМА БАЛ :mrgreen:

Четвъртък, 03.04.2008 г. 19:43 ч.
Профил
Зайо - байо
Аватар

Мнение 
Според мен тази година на мода ще са такива коли за баловете :) Аз лично имам 4-5 покани да возя за баловете :)

Четвъртък, 03.04.2008 г. 19:51 ч.
Профил ICQ
Вече прави дребни ремонти
Аватар

Мнение 
мани ... ко ли не измислиха ... миналата година видях един с бетоновоз :shock:
ясно надписан с големи червени букви БОБИ ИМА БАЛ , само където не се въртеше :mrgreen:

Четвъртък, 03.04.2008 г. 19:58 ч.
Профил
Знае всичко за двутактовите
Аватар

Automobile: Trabant
Мнение 
Незнам кои коли са на мода, но миналата година бях на бал с моя трабант, който на външен вид не е нищо особено, освен че е с по-различен цвят от заводските (ама па с мече :) ). Та нито бех набичил много музиката, нито въртяхме гуми, ама навсякъде се в мене гледаха :) Аз мисля че ретро кола е по-уникалния вариант отколкото поредното скъпо бмв или мерцедес.

Четвъртък, 03.04.2008 г. 20:02 ч.
Профил
Ентусиаст
Аватар

Мнение 
С всяка година баловете стават все по-зле....Факт !

Четвъртък, 03.04.2008 г. 22:52 ч.
Профил ICQ
Знае всичко за двутактовите
Аватар

Automobile: Trabant
Мнение 
Идеята на бала се е размила от идея за последно събиране с класа до идея за една вечер всеки да покажа колко пари има и какъв турбо ауспух е с най-скъпия костюм и най-лъскавата кола. Е....аз отидох с моята кола, напук. Някак си ауспух не ми е много присъща.

Четвъртък, 03.04.2008 г. 23:12 ч.
Профил
Луд с картечница
Аватар

Мнение 
Идеята на баловете е била аборигените, пардон, абитуриентите да отпразнуват съзряването си и навлизането си в света на възрастните. Доколкото знам, до този ден те са се водели ученици, и са ги гонели, следели, вечерни часове, намаляване на поведение и прочие такиеа издевателства, с които повечето от вас за щастие не са се сблъсквали.
А какво става сега?... "Учениците" са развратени още от прогимназията, и за тях аборигенската вечер е просто поредният купон. Не е нещо единствено, уникално и поради това незабравимо, ами е "поредната" вечер. Аз лично не виждам никакъв смисъл в абитуриентските балове.

За да имат смисъл баловете в този си вид, трябва да въведат задължителни униформи в училищата. Така всички ще са еднакви, и в този последен учебен ден всеки ще може да покаже наистина колко е чок баровец и ауспух. Въпреки че... като ги гледам 10 години след моята абитуриентска... ми повечето са смешни. Просто са смешни. :)

Яко офтопик, ама т'ва е живота.

Четвъртък, 03.04.2008 г. 23:23 ч.
Профил
Кандидат-фен
Аватар

Automobile: Wartburg 353
Мнение 
Трабанта е страшен......като за момиче и като за една вечер

Иначе за баловете. Според мен не е нужно учениците да са живели като роби 12 години, за да оценят бала си. Вярно е че не са ме гонили за вечерни часове, нито са ми намалявали поведението за някоя изпита бира в кафето срещу училище, но това не значи че ми е било тъпо на бала или че не съм оценил събитието. Тъпото е на бала си да си примерно мъртво пиян или надрусан, да не помниш нищо след това и всичките ти спомени да са от разкази на някой друг

Четвъртък, 03.04.2008 г. 23:32 ч.
Профил WWW
Ентусиаст
Аватар

Мнение 
Абе Наско...уж не си захапал от комунизма...пък я гледай как коминтерна ти е продухал главата. :)
За да оцениш свободата не е нужно да я загубиш.Изобщо...ценностите се познават колко са ценни докато ги има,а не когато ги загубиш.Изтокът се срина точно заради това-не защото е загубил икономическата битка със запада,дори не защото продължаваше да произвежда Трабант,Вартбург и Москвич,докато на Запад вече правеха Голф.Далеч преди това е била загубена битката на ценности.Мноого преди това.
И с абитургените е същата работа.Всъщност...аз им се радвам точно на тия с Хамърите и Поршетата.Това е част от ТЯХНАТА свобода.Щом са стигнали до там да искат точно тая кола да ги кара на бала,значи вече имат някакво разбиране за свободата си.Вече знаят какво искат.Така границата се разширява.Едно време са искали само да не са еднакви.Днес не са еднакви по подразбиране.Сега искат хубава кола,искат да отидат на екскурзия след бала,искат да са уникални,а не просто различни.Така се развиват личности,така се развиват свободни и мислещи хора.Не в строя.Строят възпитава други навици-също полезни...но креативноста и иновационното мислене не са сред тях.

Четвъртък, 03.04.2008 г. 23:56 ч.
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 10 мнения ]