Виж темите без отговор | Виж активните теми
53 години от рождението на Трабант
Автор |
Съобщение |
hrisvasilis
Кандидат-фен
Регистриран на: Понеделник, 26.04.2010 г. 16:03 ч. Мнения: 492 Местоположение: Ловеч
Automobile: 2 трабанта
|
Re: 53 години от рождението на Трабант , какво ще предстои?
siso, 15 коли е оптимистичния вариант...
Понеделник, 25.10.2010 г. 20:35 ч. |
|
|
орлича
Кандидат-фен
Регистриран на: Петък, 15.02.2008 г. 22:12 ч. Мнения: 305 Местоположение: София
Automobile: 601K S de luxe
|
_________________ Шофьори от стомана карат коли от картон Klubburinn Skynsemin ræður
|
Понеделник, 25.10.2010 г. 23:07 ч. |
|
|
Kiril Terziev
Engine like steel drum
Регистриран на: Събота, 03.04.2010 г. 23:54 ч. Мнения: 494 Местоположение: София
Automobile: Trabant,Chevy K30
|
И 5 човека да се съберем ,това ще сме най-качествените .Истинският ценител ще дойде въпреки всичко, даже аз съм навит да дойдем 10-тима човека но да са най-свестните. Да не броят кусури, да не завиждат а да се забавляваме и да отпразнуваме Трабант ! Аз мисля ,че ще сме около и над 20 коли ,такава надежда имам.
Понеделник, 25.10.2010 г. 23:55 ч. |
|
|
K.I.P.
Мисли си че знае всичко
Регистриран на: Понеделник, 16.08.2010 г. 17:23 ч. Мнения: 242 Местоположение: София
Automobile: Trabant 601S
|
Надеждата крепи човека , няма значение колко сме , важното е да сме там за кеф , не количестовото е важно а качеството . Ако сме дори и 2ма, но да се забавляваме и говорим за колите , като не се хвалим колко сме велики , а да споделиш със другия опит , пак е нещо , нека не превъщаме честването във фукане на колите си и т. н. Всеки както може и както иска е направил колата си , нямаме право да му се бъркаме , това е негова воля , Кирил е прав че ценителят на марката ще дойде дори във дъжд и вятър , каквото и да е , ако ще и на смъртно легло той пак ще приъства , защото марката е всичко за него , затова в анкетата може да се променя глас , защото ако някой слуачайно си промени мнението , да се поправи докато е време. Вие на кое място поствяте марката ? Какъв ценител сте ? това са въпроси на който трябва да можете да си отговорите. Аз на въпроса "какъв ценител съм" има отговор , че съм ценител който слага марката след себе си и най близките , цеител който би направил всичко възможно да бъде на 7ми , ценител който няма да мълчи ,когато обиждат или ругаят марката!!! Мога да продължа , но смятам че е достатъчно Нека се съберем на 7ми и да отбележим този велик ден
_________________ Защо точно два такта? - Защото един не е достатчен , а четири са прекалено много!
Последна промяна K.I.P. на Вторник, 26.10.2010 г. 00:43 ч., променена общо 2 пъти
|
Вторник, 26.10.2010 г. 00:10 ч. |
|
|
Kiril Terziev
Engine like steel drum
Регистриран на: Събота, 03.04.2010 г. 23:54 ч. Мнения: 494 Местоположение: София
|
Мисля ,че K.I.P. каза всико което аз съм искал да кажа евалата! Така вече имаме план и разписание ,чакаме се на 7 ми а преди това в Събота да загрееме за 7ми!
Вторник, 26.10.2010 г. 00:26 ч. |
|
|
j_totkow
Ентусиаст
Регистриран на: Вторник, 26.02.2008 г. 20:29 ч. Мнения: 550 Местоположение: Пазарджик
Automobile: много ясно - трабант
|
Няма да се броим кой ще дойде и кой не. Дори и да има двама човека - пак си е среща. Лошото е когато си сам Аз имам намерение да дойда, колегата siso и той с мен, а и ако иска някой друг да дойде с нас (без значение в коя кола ще е, но в моя много кади и то не от предното гърне , но оплаквания до сега не съм получавал ) Стига сте потили хората, вече се знае за срещата. Само да попитам видях някакво мнение за датата на срещата, но или аз съм бил сънен, но това е неделя, а някъде имаше май писано за събота.Та последно си е неделя нали? П.П. Сега видях нещо за събота - загрявка. Ще пиете ли някъде? Аз по принцип не пия, но всяко правило си има изключения.
_________________ http://totkow.blogspot.com/
|
Вторник, 26.10.2010 г. 15:40 ч. |
|
|
K.I.P.
Мисли си че знае всичко
Регистриран на: Понеделник, 16.08.2010 г. 17:23 ч. Мнения: 242 Местоположение: София
|
По принцип не съм шофьор , не съм плнолетен , така че аз съм най -зле , но не че не съм си пийвал ,но не е възпитано на публично място 15 годишно лапе , кат мене да пие . Па дали ше пием или , поне да си изкараме добре и без проишествия.
_________________ Защо точно два такта? - Защото един не е достатчен , а четири са прекалено много!
Последна промяна K.I.P. на Вторник, 26.10.2010 г. 22:50 ч., променена общо 1 път
|
Вторник, 26.10.2010 г. 17:56 ч. |
|
|
Kiril Terziev
Engine like steel drum
|
| | | | doofus написа: Няма да се броим кой ще дойде и кой не. Дори и да има двама човека - пак си е среща. Лошото е когато си сам Аз имам намерение да дойда, колегата siso и той с мен, а и ако иска някой друг да дойде с нас (без значение в коя кола ще е, но в моя много кади и то не от предното гърне , но оплаквания до сега не съм получавал ) Стига сте потили хората, вече се знае за срещата. Само да попитам видях някакво мнение за датата на срещата, но или аз съм бил сънен, но това е неделя, а някъде имаше май писано за събота.Та последно си е неделя нали? П.П. Сега видях нещо за събота - загрявка. Ще пиете ли някъде? Аз по принцип не пия, но всяко правило си има изключения. | | | | |
7-ми се пада в Неделя а месечната среща за София в Събота (30.11.10) ,да сме точни да няма обърквания .
Вторник, 26.10.2010 г. 21:21 ч. |
|
|
theultimate
Знае всичко за двутактовите
Регистриран на: Вторник, 05.02.2008 г. 23:26 ч. Мнения: 2554 Местоположение: София
Automobile: Trabant
|
Парада е на 7ми ноември - неделя
_________________ МВ-7. Парапети, сенници, щори, слънчеви бойлери
|
Вторник, 26.10.2010 г. 22:08 ч. |
|
|
gerypo
Вече прави дребни ремонти
Регистриран на: Сряда, 18.06.2008 г. 22:26 ч. Мнения: 100 Местоположение: София
|
Някой ако е навит да ме вози ще съм много доволна - за жалост тази година мойто жълтурче е в реанимация
|
Сряда, 27.10.2010 г. 17:30 ч. |
|
|
ivanski
Детската градина rlz
Регистриран на: Четвъртък, 07.02.2008 г. 11:53 ч. Мнения: 1184 Местоположение: Пловдив
Automobile: Trabant 601s
|
Айде бе, никой ли не иска да вози момичето ?
|
Четвъртък, 28.10.2010 г. 11:11 ч. |
|
|
theultimate
Знае всичко за двутактовите
Регистриран на: Вторник, 05.02.2008 г. 23:26 ч. Мнения: 2554 Местоположение: София
Automobile: Trabant
|
При мен има място
_________________ МВ-7. Парапети, сенници, щори, слънчеви бойлери
|
Четвъртък, 28.10.2010 г. 15:42 ч. |
|
|
Kiril Terziev
Engine like steel drum
|
За съжеление и аз съм пълен ,има запазени меса в моя Траби от 1 месец .
Петък, 29.10.2010 г. 10:26 ч. |
|
|
Yolata
Научи се как се сипва масло
Регистриран на: Понеделник, 11.10.2010 г. 09:23 ч. Мнения: 27 Местоположение: София
|
Ако може и мен да ме приюти някой . Моя красавец вече е в бокса
_________________ Техниката ни напуска, но ние не я изоставяме!
|
Петък, 29.10.2010 г. 11:40 ч. |
|
|
Reiko
Wing Tsun Fighter
Регистриран на: Понеделник, 19.01.2009 г. 17:15 ч. Мнения: 225 Местоположение: Пловдив
|
Ако може и мене да ме приюти някой, че не ми се бяга след колоната.
_________________ Нормалните хора вярват, че ако нещо не работи, значи не е направено добре. Инженерите вярват, че ако нещо не работи, просто още не е довършено.
|
Петък, 29.10.2010 г. 15:05 ч. |
|
|