Виж темите без отговор | Виж активните теми
Автор |
Съобщение |
Kiril Terziev
Engine like steel drum
Регистриран на: Събота, 03.04.2010 г. 23:54 ч. Мнения: 494 Местоположение: София
Automobile: Trabant,Chevy K30
|
Re: Нов член
Зизи да не е ''Надин'' на човека може да му омръзнало да прибира морги ,след като му дадох моя ''донор''. От който меко казано беше останало, мокава и двигател, ако го иска въпреки, че не ми е понятно за какво може да му е. Да го прибира стига да му се ходи до Дупница.....
Четвъртък, 21.10.2010 г. 00:03 ч. |
|
|
Yolata
Научи се как се сипва масло
Регистриран на: Понеделник, 11.10.2010 г. 09:23 ч. Мнения: 27 Местоположение: София
Automobile: Trabant 601S
|
Купето беше толкова зле, че имаше ями по задните носачи Колата се е скапала от стоене. Преди две години беше с козметични ръжди и за смяна на части от праговете. За това време вътре се бяха излюпили няколко влечуги, предполагам смоци, имаше гнездо на оси и още куп гнусотии. Освен мотор, дуропласт и стъкла нищичко
_________________ Техниката ни напуска, но ние не я изоставяме!
|
Четвъртък, 21.10.2010 г. 02:01 ч. |
|
|
Yolata
Научи се как се сипва масло
Регистриран на: Понеделник, 11.10.2010 г. 09:23 ч. Мнения: 27 Местоположение: София
Automobile: Trabant 601S
|
Синът на стария собственик, много симпатично момче на 20 и няколко години е спец по компютри и жици. Та може да е правил шашми някакви. Трабито има звукова сигнализация на мигачите, осветление на таблото и други подобрения, та може и той да е работил по въпроса. И на мен ми беше много странно. На стария ми Трабс, който беше 1981-а му смених всичко от А- до Я- без шалтера на стартера и в последствие се "изяде" венеца на маховика. После го смених и заспа без да сменям венеца. И така си остана. В края на краищата стария Трабант "доживя" до 240 000 км без основен ремонт при каране с масло М10D и бензин 95. После го подарих на един приятел на брат му и незнам по-нататъшната му съдба
_________________ Техниката ни напуска, но ние не я изоставяме!
|
Четвъртък, 21.10.2010 г. 02:12 ч. |
|
|