Напиши нова тема Отговори на тема  [ 70 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
Тrabi 601s 
Автор Съобщение
Начинаещ
Аватар

Мнение Re: trabi 601C
Трабанта се е получил добре.Боята ме кефи много. [smilie=electro] [smilie=electro] [smilie=electro] [smilie=thumbsup] [smilie=thumbsup] [smilie=thumbsup] [smilie=thumbsup]

Четвъртък, 22.01.2009 г. 23:07 ч.
Профил
Мисли си че знае всичко
Аватар

Мнение Re: Тrabi 601s
Някой може ли да ми обясни цялата техника за правене на камуфлажна боя,че не ми става ясно.

Вторник, 10.02.2009 г. 11:28 ч.
Профил
Вече прави дребни ремонти

Аз ще ти обясня, пусни едно лично.

Вторник, 10.02.2009 г. 19:11 ч.
Профил
Знае всичко за двутактовите
Аватар

Automobile: Trabant
А защо смислените, полезни и ценни неща вече се обсъждат на ЛС? Това е практика може би от началото на новия форум и общо взето го обезсмисля като такъв...

Вторник, 10.02.2009 г. 19:16 ч.
Профил
Мисли си че знае всичко
Аватар

Започнал съм профилактика на спирачната система.Отпред бях сменил гумичките на дясното колело ,но на лявото се оказа че има запеколо цилиндърче(ще взема ново).Отзад неможех да сваля барабана,но благодаренеи на съветите на ivan и doctor zizi ги свалих с чука :lol: (с по малък чух бях тоз е само за снимка) Изображение
След това избързах греста защото бях прекалил от едната страна,разкарах цилиндърчетата много добре,разкарах и тези за регулирането, сложих нови гумички,който не ми харесват ама няма други.Изображение
Боядисах барабана с мойто специално гадно зелено Изображение
Сложих го ,обезвидуших и газ да пробваме спирачките Изображение
Пластината не бях е законтрил нарочно ако не ми хареса нещо пак да го отворя.Сега остана само да сменя цилиндърчето отпред и накладките въпреки че не са за смяна.

Вторник, 14.04.2009 г. 08:09 ч.
Профил
Мисли си че знае всичко
Аватар

А забравих и другото.Вземах да се занимавам малко с ръждата на пода Изображение
Тука съм я изчистил от едри боклуци и я намазах с преобразувател за ръжда.После тарках още 2 пъти,да стане лъскаво.След това напълних праговете с масло (9 литра) целият трабант стана в масло,намазах 2 слоя грунд Изображение
и като има някой лев ще намажа един слой боди. А чука е само за снимка иначе обичам по финните работи.

Вторник, 14.04.2009 г. 19:28 ч.
Профил
Начинаещ
Аватар

Automobile: Trabant P601
Мнение Re:
nKaLiZaTuRa написа:
1. Trabanta на нищо неприлича външно
2. По тия черни пътища колко искаш да ти гори???
3. Вземи книжка - през това време си подготви колта да прилича на нещо и я регистрираи!! Няма невъзможни неща

извинваи много неща да те обидя или ядосам. Просто изказвам лично мнение... :lol:

Не мисля, че това беше нужно. Все пак и аз имам камуфлажен трабант сам съм си боядисвал и така си ми харесва. Имам книжка и неискам да го регистрирвам, защото просто не ми трябва за градска дейност а да си ходя на пикници и разходки из горите с него. Може би на това момче му е за същата цел.

Коментара ти беше много не на място [smilie=angry]

Неделя, 10.10.2010 г. 20:51 ч.
Профил
Знае всичко за двутактовите
Аватар

Automobile: Trabant
Критиката за цвета е съвсем основателна. Твоя трабант си изглежда внимателно боядисван, а не произволно пръскан със спрейове.

Неделя, 10.10.2010 г. 22:26 ч.
Профил
Начинаещ
Аватар

theultimate написа:
Критиката за цвета е съвсем основателна. Твоя трабант си изглежда внимателно боядисван, а не произволно пръскан със спрейове.

Мерси :)

Понеделник, 11.10.2010 г. 22:07 ч.
Профил
Начинаещ
Аватар

boycho написа:
Някой може ли да ми обясни цялата техника за правене на камуфлажна боя,че не ми става ясно.

Аз ще ти обясня, защото моят си го боядисвах сам. Отиваш в първият магазин за домашни потреби (пр. Вулкан). Купуваш си блажна боя черна, кафява и зелена. Твоят трабант е кафяв, така че от кафяво може и да не се нуждаеш. Ти си преценяваш. Купуваш си една четка средно голяма и ти си човека. Правиш произволни кръгове по купето.1-во минаваш цялата кола с единият цвят после с другите и така докато си готов. Не отнема много време някъде към 3 4 часа. Ако ще го караш през горите няма смисъл отгоре да слагаш лаково покритие да запечата, защото след 1вото влизане в гора и вече ще е надран целият. Ако намериш малки разфасовки боя по-добре си купи тях,ако ли не стандартните.
Моят камуфлаж се води на Въздушните сили, защото цвета на трабанта ми е син. Ти може да пробваш другият вид камуфлаж. Трябват ти земни цветове. ауспух от сорта на сребро и злато недей слага...те са подземни елементи....

Желая ти успех и пусни няколко снимки като си готов с боядисването.

Понеделник, 11.10.2010 г. 22:14 ч.
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 70 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5