Да ви се представя като нов член...
Автор |
Съобщение |
jekoTT
Начинаещ
Регистриран на: Събота, 05.06.2010 г. 21:49 ч. Мнения: 7 Местоположение: Plovdiv
|
Да ви се представя като нов член...
Здравейте,приятели! Току-що се регистрирах и бързам да се представя.Роден съм в далечната 1957г и първата кола,която харесах още като юноша/тинейджър/ беше "Трабант".В последствие така се стекоха нещата,че смених няколко автомобила,но "болестта" не ме напусна.В момента съм на фаза търсене на машина и до десетина дни ще трябва да намеря,че отпуската съм я планирал за началото на идващия месец. Повече за моя проект по-нататък, за да не доскучая на аудиторията.Ще разчитам на Вашата компетентна помощ, за което предварително благодаря.
|
Събота, 05.06.2010 г. 22:22 ч. |
|
|
Krap4enski
Вече прави дребни ремонти
Регистриран на: Събота, 09.02.2008 г. 11:01 ч. Мнения: 126 Местоположение: Монтана
|
Re: Да ви се представя като нов член...
Здравей колега! Радваме се на такива като теб който са маняци на марката , на правилното място си във форума има доста капацитети по техническата част проблеми със съвети няма да имаш.Успех с търсенето и дано намериш добра машинка
|
Събота, 05.06.2010 г. 22:32 ч. |
|
|
jekoTT
Начинаещ
Регистриран на: Събота, 05.06.2010 г. 21:49 ч. Мнения: 7 Местоположение: Plovdiv
|
..Благодаря!.Искам да уточня,че преди да реша да се регистрирам не веднъж влизах във форума и най-активните му членове са ми познати, поне като никове. С интерес следя почти всички теми и най-вече тези за Трабант. Естествено с пловдивската група се надявам да се запозная най-напред,а с д-р Зизи - задължително.
|
Събота, 05.06.2010 г. 23:37 ч. |
|
|
ivanski
Детската градина rlz
Регистриран на: Четвъртък, 07.02.2008 г. 11:53 ч. Мнения: 1184 Местоположение: Пловдив
Automobile: Trabant 601s
|
Ако можеш да дойдеш днес : viewtopic.php?f=30&t=38&start=195Ако не, то следващия път. Хем ще ти разкажа къде съм виждал най-различни стоящи трабанти зад блоковете, чакащи някой да ги приюти .И се надявам така бързо да се сдобиеш с трабант . Поздрави.
|
Неделя, 06.06.2010 г. 14:32 ч. |
|
|
jekoTT
Начинаещ
|
SISO,благодаря ти за напомнянето,но довечера съм нощна смяна на бачкане и няма да мога Следващият път се надявам да се видим Весело прекарване на сбирката
|
Неделя, 06.06.2010 г. 15:27 ч. |
|
|
Kiril Terziev
Engine like steel drum
Регистриран на: Събота, 03.04.2010 г. 23:54 ч. Мнения: 494 Местоположение: София
Automobile: Trabant,Chevy K30
|
Добре дошъл и от мене колега и аз се радвам че има още фенове на марката,като започнеш проекта да качваш снимки и сички обяснения от тях поздрави !!
Сряда, 08.09.2010 г. 23:36 ч. |
|
|