Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Wartburg 353 W 
Автор Съобщение
Начинаещ
Аватар

Automobile: Wartburg 353
Мнение Re: Wartburg 353 W
два кондензатора 330 нанофарада, два резистора 1 килоом и един 10 килоома, два диода 1N4005 (или 1N4007).
ако имаш нужда от още помощ пиши :wink:

Понеделник, 01.02.2010 г. 23:34 ч.
Профил
Начинаещ
Аватар

Добър вечер на всички 2т маняци.Аз съм един от хората които на високо вдигната глава мога да кажа че това е най-красивия вартбург в цяла Нова Загора.Кристиян знае повече от всички нас колко е трудно от купичина подвижна ламарина боядисана с блажна боя....да я превърнеш в една да не кажа ежедневка,но кола на която само като я погледнеш да и се наслаждаваш.Да трудно беше,не само за него не само за всички които му помагахме,тук искам да му благодаря че ме взе на вашият събор в калофер,незабравими моменти с прекрасна компания. [smilie=2beers] Ето малко снимки и от мен:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Малко по-късно зарибих набора и за музика в колата.След преминаването ми на по добри колони в вратите реших че старите му ще му свършат перфектна работа,а и не само те.Спретна се една евтина аудио системка която на него много си му харесва ето я и нея.Състои се от CD Sang,предна линия-10 сантиметрови колони CHAIRMAN+пиезо пищялки на Thunder,задните колони са трилентови 16.5 см на марката CHAIRMAN.Преди поставянето на предните 10 сантиметрови колонки,Кристиян реши че иска нови кори,Варци получи и тях:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
направих му една много подредена инсталация като цяло,за самото CD колони и всичко останало,няма стърчащи кабели а само се виждат кабелите от евробуксите.

Кишо пожелавам ти да вървиш все напред знам че става трудно и бавно,но резултата е налице не се отказвай баце,ще помагам с каквото мога както съм помагал и до сега.......мога да кажа за целия проект едно наистина заслужено БРАВО

Петък, 05.02.2010 г. 23:04 ч.
Профил
Научи се как се сипва масло
Аватар

Диче бате мерси много за написаното за отказване не може да става и дума и не се безпокой задължително ще те викам за помощ :D :D :D то е неизбежно :wink: :wink: :wink: МЕРСИ и порзрави [smilie=2beers] [smilie=2beers] [smilie=2beers] :!: :!: :!:

Петък, 05.02.2010 г. 23:17 ч.
Профил
Начинаещ
Аватар

Малко ЪП на темата че ще заспите преди да видите този варци.Ето едно клипче как свири музичката при запален двигател,а както знаем е доста шумен:
http://vbox7.com/play:d5dd1a64

Вторник, 09.02.2010 г. 23:08 ч.
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 19 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2