Добър вечер на всички 2т маняци.Аз съм един от хората които на високо вдигната глава мога да кажа че това е най-красивия вартбург в цяла Нова Загора.Кристиян знае повече от всички нас колко е трудно от купичина подвижна ламарина боядисана с блажна боя....да я превърнеш в една да не кажа ежедневка,но кола на която само като я погледнеш да и се наслаждаваш.Да трудно беше,не само за него не само за всички които му помагахме,тук искам да му благодаря че ме взе на вашият събор в калофер,незабравими моменти с прекрасна компания.
Ето малко снимки и от мен:
Малко по-късно зарибих набора и за музика в колата.След преминаването ми на по добри колони в вратите реших че старите му ще му свършат перфектна работа,а и не само те.Спретна се една евтина аудио системка която на него много си му харесва ето я и нея.Състои се от CD Sang,предна линия-10 сантиметрови колони CHAIRMAN+пиезо пищялки на Thunder,задните колони са трилентови 16.5 см на марката CHAIRMAN.Преди поставянето на предните 10 сантиметрови колонки,Кристиян реши че иска нови кори,Варци получи и тях:
направих му една много подредена инсталация като цяло,за самото CD колони и всичко останало,няма стърчащи кабели а само се виждат кабелите от евробуксите.
Кишо пожелавам ти да вървиш все напред знам че става трудно и бавно,но резултата е налице не се отказвай баце,ще помагам с каквото мога както съм помагал и до сега.......мога да кажа за целия проект едно наистина заслужено
БРАВО