Напиши нова тема Отговори на тема  [ 42 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Предложение за Националната среща 
Автор Съобщение
Долен и зъл ентусиаст
Аватар

Мнение Re: Предложение за Националната среща
Разделих темата. Моля, тук пишете само за срещата. Другото го обсъждаме малко по-надолу.

Събота, 09.01.2010 г. 20:37 ч.
Профил
Regular User
Аватар

Automobile: Wartburg 353S
По принцип Москвич клуба тъй като са много по многобройни от нас избират мястото чрез анкета в техния форум. След това отправят покана към нас при което аз се включвам да поддържам контакт с тях по всякакви въпроси относно организацията, също така обикновенно се нагърбвам със задачата да организирам 2Т групата.
С две думи - чакаме да ни поканят, аз раздувам подробностите, отиваме и се разбиваме както си знаем [smilie=2beers]

Събота, 09.01.2010 г. 21:49 ч.
Профил
Червеният Звяр
Аватар

с нетърпение го чакам тази година и аз идвам с ДДР-ца :)

Неделя, 10.01.2010 г. 03:58 ч.
Профил
Детската градина rlz
Аватар

Automobile: Trabant 601s
Вмомента съм на половината на курса.

Така че, ако всичко върви според моите планове аз също ще дойда на срещата щом ще е Май месец някъде .
Естествено с трабанта.

Поздрави . [smilie=2beers]

Понеделник, 11.01.2010 г. 11:33 ч.
Профил
Зеления миксер
Аватар

Automobile: rennpappe
Добре,не може ли да се преброим кой могат да дойдат примерно някаде,неказвам Търново и да обмислим отделна ДДР среща,щото примерно аз на москвич събора никога небих отишъл даже и марката да имам.
[smilie=angry] дЗ нищо лично, но на авторасизъм ли го избиваме? Москвич, москвич, ама той не хапе,нали?

- :?

Понеделник, 11.01.2010 г. 21:07 ч.
Профил WWW
Научи се да сменя скоростите
Аватар

Здравейте!Първо за много години!Миналата година имаше доста представители от вашия клуб и тази година ще бъдат ли пак толкова и дали ще има нови муцуни :mrgreen:

Понеделник, 11.01.2010 г. 22:37 ч.
Профил
Regular User
Аватар

Абе ей авторасистите, гледайте си работата като искате си правете среща на Търново да видим колко човека ще се съберете и какъв събор ще стане! Ще се съберете 5 трабанта от които 1 ще блокира по пътя :lol:

Аз казах как предлагам да се проведат нещата. Както сме се събирали досега - задружно с другите клубове, като представителите от нашия клуб с всяка година стават все повече.

Понеделник, 11.01.2010 г. 22:49 ч.
Профил
Скрита лимонка
Аватар

Automobile: 601L88,601K89,601K90
Стига с тоя заповеднически тон бе ивак,всеки има право на избор,не си ти тоя дето ще налага кой къде ще ходи.
Като искаш събирай се с москвич клуба,никой не те е спрял...
А вечното ти презрение към марката "Трабант" няма да го коментирам,чак е жалко ти от поста си в управата на тоя форум да се изказваш така крайно.

Понеделник, 11.01.2010 г. 23:07 ч.
Профил
Regular User
Аватар

Аз не съм заповядал нищо, дори напротив - казах като искате, събирайте се, да видим що за събор ще направите!
Аз презрение никакво нямам, просто описвам реалноста, такава каквато е.
Нали по БТВ новините онзи ден се хвалеха как някакви чехи с Трабант стигнали до Африка! Да, ама аз влязох на сайта на въпросните чешки ентусиасти и разгледах галерията със снимки от пътешествието. В една от галериите трабанта беше заебан, отбил от пътя насред пустинята и познайте защо? - БЛОКИРАЛ ДВИГАТЕЛ! Жалка картинка!
На следващите снимки въпросните ентусиасти ремонтираха двигателчето, след което продължили пътешествието си.

Понеделник, 11.01.2010 г. 23:16 ч.
Профил
Regular User
Аватар

koko написа:
ем ше си носим по едно въже..

Не ми беше това мисълта, но просто думите ми се разтълкуваха грешно.
За един такъв ГДР събор ще заявят участие има няма 7-8 души.
На събора обаче ще дойдат 3-4.
Казвам го от опит - всяка година набирам участващи за съборите и реално присъстващите са доста по-малко от заявилите.
На единия му се прецакала водната помпа, на другия му блокирал двигателя по пътя, трети нямал гражданска, четвърти бензин. Просто досега не е имало случай всички които кажат "ще дойда" да дойдат.
Като се има предвид бройката на активно участващите по събори, не искам да си представям как ще изглежда един ГДР събор...

Понеделник, 11.01.2010 г. 23:24 ч.
Профил
Вече прави дребни ремонти

Жалка картинка ? Може би някой Варбург с заден радиатор ще се справи по добре ? Температурите там са доста високи , нито Трабанта нито пък Вартбурга са правени за такъв климат и условия , така че забележката ти е неуместна.Реалността е , че и 2-те коли блокират когато си поискат понякага без видима причина.

Понеделник, 11.01.2010 г. 23:26 ч.
Профил
Regular User
Аватар

Krap4enski написа:
Реалността е , че и 2-те коли блокират когато си поискат понякага без видима причина.

Аз точно това казвам!
Тука имам чуството че някои хора избиват комплекси! И това е не само мое мнение....
Сакън човек да не каже нещо и веднага го обвиняват в нападки!

Понеделник, 11.01.2010 г. 23:29 ч.
Профил
Аватар

Колеги защо се карате за глупости,а вместо това някой от вас да направи един проект за среща,да направи малко снимки на някое китно местенце и даде предложение за дати.След това,който ще дойде ще знае къде и как.Според мен нищо не пречи да се организирате сами като ви трябва място в централната част,един генератор за ток и музика и пиянене и ядене на корем както си му е реда.

Понеделник, 11.01.2010 г. 23:32 ч.
Профил
Regular User
Аватар

wrecked_pld написа:
Колеги защо се карате за глупости,а вместо това някой от вас да направи един проект за среща,да направи малко снимки на някое китно местенце и даде предложение за дати.След това,който ще дойде ще знае къде и как.Според мен нищо не пречи да се организирате сами като ви трябва място в централната част,един генератор за ток и музика и пиянене и ядене на корем както си му е реда.

Предвид факта че на такъв събор ще отидат 5 коли, от които нито 1 вартбург, нека.
Аз съм навит да се съберем с вас както винаги досега. Шоуто е гарантирано!

Понеделник, 11.01.2010 г. 23:34 ч.
Профил
Аватар

Ivaka написа:
wrecked_pld написа:

Предвид факта че на такъв събор ще отидат 5 коли, от които нито 1 вартбург, нека.
Аз съм навит да се съберем с вас както винаги досега. Шоуто е гарантирано!

Всичко е относително може много хора и никакво шоу,а пък малко хора голямо шоу.На събора на Паниците изброи как бяхте като коли и от кои краища на страната дойдоха 2т машините :).

Понеделник, 11.01.2010 г. 23:44 ч.
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 42 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща