Регистриран на: Събота, 19.12.2009 г. 22:32 ч. Мнения: 3 Местоположение: София
Re: ангелски очи
Мисля да си купувам, но не знам как да си ги вмъкна във фара.Попринцип е добра идея, но не се вижда добре денем.Предпочитам да затъмня стъклата и отвътре да сложа една неонова пура.
Събота, 19.12.2009 г. 22:53 ч.
injenerra
Вече прави дребни ремонти
Регистриран на: Четвъртък, 05.06.2008 г. 21:45 ч. Мнения: 150 Местоположение: Първомай Пловдовско
Automobile: трабстер + фиат
Колега, как го вкарахте това във фара отделяхте ли стъклото от отразяващата час и по какъв начин ?
Понеделник, 21.12.2009 г. 22:26 ч.
super_v
Сивата Стрела
Регистриран на: Събота, 09.02.2008 г. 12:28 ч. Мнения: 307 Местоположение: София
Automobile: Trabant 601S
Колега трябва ти, пистолет с горещ въздух. Внимателно нагряваш покрай фара да не пукнеш стъклото. след което самата пура я залепих за стъклото на фара с покси пол който е безцветен. След това отново залепих рефлектора за стъклото. И ето готово е...
Регистриран на: Събота, 31.12.2011 г. 19:19 ч. Мнения: 20 Местоположение: pleven
Отвътре на стъклото ли си ги сложил, че от снимките ми се струва, че са отвън и са с по-малък диаметър от този на фара. Така ли е ? Светят мн добре, браво!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения Вие не можете да прикачвате файл