Автор |
Съобщение |
theultimate
Знае всичко за двутактовите
Регистриран на: Вторник, 05.02.2008 г. 23:26 ч. Мнения: 2554 Местоположение: София
Automobile: Trabant
|
Честито на печелившите
Казано на кратко - от днес вече съм обикновен потребител на форума. Защо ли - омръзна ми. Някак си няма грам удовлетворение от работата ми когато форума има 50 потребителя и половината от тях отказват да пишат правилно и без заяждане. Опитите ми да ги накарам да спазват елементарните правила се разглеждат като заяждане, злоупотреба с власт и т.н. Далеч по-приятно ми е да си правя колата, да пускам тук там по някоя темичка и така.
За напред най-вероятно ще пиша рядко във форума. Освен това махам бановете, поставени от мен, ако някой колега му се занимава - да действа.
_________________ МВ-7. Парапети, сенници, щори, слънчеви бойлери
|
Неделя, 20.12.2009 г. 15:20 ч. |
|
|
j_totkow
Ентусиаст
Регистриран на: Вторник, 26.02.2008 г. 20:29 ч. Мнения: 550 Местоположение: Пазарджик
Automobile: много ясно - трабант
|
Re: Честито на печелившите
значи ли сега, че ако някой път без да искаш нарушиш някое правило може да откачиш бан и колегата спамер иван с махнат бан ли е
_________________ http://totkow.blogspot.com/
Последна промяна j_totkow на Неделя, 20.12.2009 г. 15:27 ч., променена общо 1 път
|
Неделя, 20.12.2009 г. 15:26 ч. |
|
|
theultimate
Регистриран на: Вторник, 05.02.2008 г. 23:26 ч. Мнения: 2554 Местоположение: София
|
Значи че съм потребител като всички останали, съответно да.
|
Неделя, 20.12.2009 г. 15:27 ч. |
|
|
Bobi96
Вече прави дребни ремонти
Регистриран на: Неделя, 10.02.2008 г. 21:49 ч. Мнения: 102 Местоположение: София
Automobile: Trabant 601s
|
Ще се наеме ли някой да те замести? То сега в форума има много неправилно написани мнения и теми, пък си представям като намалеят още модовете/админите какво ще стане. Кога ли все пак ще заприлича нашия форум на немски такъв?
|
Неделя, 20.12.2009 г. 17:22 ч. |
|
|
j_totkow
Ентусиаст
Регистриран на: Вторник, 26.02.2008 г. 20:29 ч. Мнения: 550 Местоположение: Пазарджик
|
ем пуснете си анкета кой иска да е заместник и ние да гласуваме (така мисля че ще е най-добре) съберете се там 4-5 човека и да решиме, все пак ще трябва да има някакъв контрол
|
Неделя, 20.12.2009 г. 17:42 ч. |
|
|
2t-Pleven-2t
Червеният Звяр
|
Така е най добре прави си колата и да нети пука за другите пак реда ще дойде все някога така ,че гледай свойто неги гледай другите
|
Неделя, 20.12.2009 г. 17:51 ч. |
|
|
Teo
Ентусиаст
Регистриран на: Събота, 09.02.2008 г. 01:35 ч. Мнения: 643 Местоположение: Варна
|
Пак имаш здрави нерви Васко - толкова време изкара...
_________________ Прави к'вот трябва, пък да става к'вот ще!
|
Понеделник, 21.12.2009 г. 00:31 ч. |
|
|
Bat_Ilko
Долен и зъл ентусиаст
Регистриран на: Събота, 16.02.2008 г. 14:26 ч. Мнения: 227 Местоположение: Стара Загора
|
Ще заприлича като заприличат потребителите на немските. С неправилно написаните мнения и теми все някак ще се оправим. Просто ще има повече време преди да се намеси модератор - следователно в темите ще има повече спам и ще има повече изтрити теми. Само че забравете за нови придобивки към форума. Всичките тия заглавни страници, чатове, ала-бала Васко ги прави.
_________________ http://www.vbox7.com/play:b720d575
|
Понеделник, 21.12.2009 г. 00:49 ч. |
|
|
2TfeN
Луд с Вартбург
Регистриран на: Петък, 23.05.2008 г. 15:11 ч. Мнения: 77 Местоположение: ПЛЕВЕН
Automobile: WR-353
|
смешна и жалка история
_________________ http://www.vbox7.com/play:123c65e4
2t-IFA___RaCinG___PleVeN___-IFA-2t
|
Понеделник, 21.12.2009 г. 10:25 ч. |
|
|
j_totkow
Ентусиаст
|
Питам, защото много хора ги няма вече в тоя форум и заради глупости (това че Иван не може да пише правилно е проблем че не са го научили както трябва, няма и да се научи вече - тъпи хора няма, а мързеливи, също така че спами си спами, но това е още детското му мислене и с времето ще намелее, а и като ви види че се дразните още повече се нахъсва) Наистина има правила и всеки е натиснал бутона че ги е "прочел" и че е съгласен. По принцип в цялата ни страна има правила, но никой не ги спазва и не можеш в един форум да си абсолютно на 6 и безгрешен. Не ме разбирайте погрешно, защото няма как да ви го обясня с писане - има други начини. Когато го баннахте от форума той беше решил да прекратява проекта си и само заради причината че Вие му оказвахте подкрепа и когато е имал дни на отчаяние пак Вие сте му помагали като сте го стимулирали. Също така влизам в положение на Васко, защото вече му е дошло до гуша да редактира хиляди мнения и теми объркали раздела си, понеже човека преди да ги постне не си ги е редактирал сам преди да натисне бутона - Изпрати или Прегледай Всичко опира до самосъзнание като повечете го нямаме (включително и аз) но не сме виновни ние а начина ни на живот. Васко няма да се върне като модератор вече и затова предложих да изберем нов ако ще да е с граматически тест или диктовка (няма да се върне вече заради ботове като Иван и още доста знайни и незнайни борци за маймуница и спаменица) Но ако нямаме модератори които да ни ограничават и напомнят че си има правила, форума ще заприлича на Клозет ама тоя от селските дето са се напълнили и ако се сложи мая отиваш във градския вестник. Трябва да се измисли някакво друго наказание освен Бан (ние сме форум с малко активни потребители) - например унижаване на потребителя - под името му да има нещо като например от филма "Алената буква" - дамгосан и да се знае отдалече, защото мене ако ме баннат си има програми с които да влизам под друг профил без да ме засечете по IP и пак да спамя и т.н. - просто това не е решението Разбирам че и никой не е дал 1 лев за хостинга или за домейна и имаме ограничено пространство и все едно да имаш телефон със 11 мб памет и да искаш да имаш всички песни в него - същото е с форума. Надявам се че не сте ме разбрали погрешно (тук се повтарям нарочно) Имам да казвам адски много неща но не са тук, а по скайпа ще направим един разговор. Много ми хареса как си общуват хората от другия трабантов форум - защо тук няма такива работи а? Не подкрепям и не оплювам никой, всичко горенаписано е мое виждане без да е повлиявано от 3-ти лица.
|
Понеделник, 21.12.2009 г. 11:48 ч. |
|
|
koko
Начинаещ
Регистриран на: Четвъртък, 04.12.2008 г. 23:01 ч. Мнения: 20 Местоположение: Нова Загора
|
Не се притеснявайте ,иван няма никви намерения да посещава форума,само отвреме на време следи срещите че имал неква борчове да оправа.Иначе се е телепортирал при старозагорките фенове http://www.stzcarfans.com/forum/viewtopic.php?t=2957
_________________ http://www.stzcarfans.com/forum/viewtop ... 6640#26640 последно мнение
|
Понеделник, 21.12.2009 г. 13:45 ч. |
|
|
2t-Pleven-2t
Червеният Звяр
|
Немога да разбера едно Иван си е още хлапе и още както се вика не се доразвил а има още много време не става за 1-2-3 години а ми постепенно в живота се развива и не виждам какъф ви е проблема спрямо него това ,че спами и се заяжда това е съвсем нормално при всеки от нас го е имало този период от време (побертецките истории както се вика )и много по големи хора да му се впрягате защо ?! се пак сме колеги трябва да се подкрепяме и аз си изпускам нервите по някога с несмислени коментари и т.н това никой лично да него взима просто както се вика и аз още съм с децкия акълл..Иван е упорито момче до колкото знам е по малак и му свалям шапка че си прави 2т-Трабанта Момчета не неговата възраст ходят по идиотските дискотеки пушат дрогирват и куп глупости...вместо повечето от форума да му се радваме има хора които го газат ...има неща за които несте прави се пак е един млад младеж които гони някакфа цел и с успех от колкото да е пропаднал оли***** извинявам се за израза но това е факт никой не гледа положителния успеx секи гледа лошото ... П.С извинявам се на някой хора от форума по скоро към модераторите и към админите и към сички останали ако съм ви засегнал по някфа причина не, е било умишлено поздрави !
|
Понеделник, 21.12.2009 г. 14:44 ч. |
|
|
j_totkow
Ентусиаст
|
Много почна да се задълбочава темата.Сега някой ще ти напише отвод на твойто мнение Нека да спрем дотук и да забравим какво е било и какво е станало, а да преговорим фактите, а те са: 1.Единия от модераторите е аут и няма кой да редактира постове; 2.Вече форума почва да се пълни с ^айна; 3.Идва Коледа и няма да получите подаръци щото не слушате. Какво правим? 1.Избираме нов модератор (предложете се за да направим анкета, Васко няма да иска да е пак, но ще го попитам по скайпа евентуално дали не мисли да се връща, защото той е човека дето знае най-добре мурафетите тука) 2.Новия модератор почва да чисти и редактира (има къде да се упражнява ) 3.Дядо Коледа идва и ни зарадва с подаръци (аз слушах и имам плевенски подарък за Коледа )
|
Понеделник, 21.12.2009 г. 15:25 ч. |
|
|
theultimate
|
Не съм единствения модератор - Бат Илко и доктор Зизи редовно четат форума. И в нито един друг автофорум няма да се интересуват дали някой е пубер, дали има семейни или личности проблеми, дали не е учил БЕЛ в училище - като нарушиш правата те банват и на никой не му пука. Единствено този форум се приема не като привилегия, а като даденост.
|
Понеделник, 21.12.2009 г. 15:46 ч. |
|
|
2t-Pleven-2t
Червеният Звяр
|
Това е така,се пак трябва малко компромис да се прави до допустимото...ами дано има ред аз съм за да спазването на правата преди не бях но ,сега вече ги спазвам.. Васко не, неможе в автофорум да се пускат за разпродажба на Кир**** дрехи и перилни препратати и на хранителни добавки това си е жива гавра ...трябва малко ред и повече дисциплина... поздрави
|
Понеделник, 21.12.2009 г. 16:02 ч. |
|
|