Напиши нова тема Отговори на тема  [ 54 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
идея за едно интересно пътуване..... 
Автор Съобщение
Начинаещ
Аватар

Мнение Re: идея за едно интересно пътуване.....
Ако искате да се видим и да говорим...мисля ,4е така сте бъде наи-добре...аз продалжавам напред.

Вторник, 17.11.2009 г. 21:26 ч.
Профил
Начинаещ
Аватар

Радвам се ,4е има мом4ета,които подкрепят моята идея...но много неста не се знаят..наи -добре е да се видим и да говорим.
..
Може на някои да изглежда лудост..но е една моя идея и искам да е осъстествя..да сте трябват много пари и време...но който търси намира..който иска върви напред.
Първото ми пътуване бесе на 18 год на автостоп в АФРИКА....60 ДНИ сам сами4ък,много хора ме взеха за луд,
СЛЕД ГОДИНИ С ЕДНО РЕНО 4 ОБИКОЛИХ ЗЯЛА АФРИКА ,СЪСТО И ПАРИЖ-ДАКАР......и написах книги,имам и филми ..ако искате мога да ви ги покажа.

поздрави на вси4ки и лека ве4ер..до скоро.

WIWA ZIZI

Вторник, 17.11.2009 г. 21:43 ч.
Профил
Ентусиаст
Аватар

adalbertobuzzin написа:
......и написах книги,имам и филми ..ако искате мога да ви ги покажа.

Покажи, моля. [smilie=2beers]

Вторник, 17.11.2009 г. 23:49 ч.
Профил ICQ
Начинаещ
Аватар

for everybody, I can sell my last book with dvd, professional work, only 30 leva, about my trip in magadan.
adalberto

Четвъртък, 19.11.2009 г. 12:41 ч.
Профил
Ентусиаст
Аватар

adalbertobuzzin написа:
for everybody, I can sell my last book with dvd, professional work, only 30 leva, about my trip in magadan.
adalberto

Ама разбира се... [smilie=sos]

Четвъртък, 19.11.2009 г. 17:41 ч.
Профил ICQ
Пърпоранчо
Аватар

Automobile: Върви пеша
Спам

www.bpa-pathology.com
www.bgpathology.org/
www.patolog.ru/
www.ascp.org/content
publications.iarc.fr/
Трабантозавър

Последна промяна филип3 на Събота, 09.01.2010 г. 23:35 ч., променена общо 9 пъти

Петък, 20.11.2009 г. 23:51 ч.
Профил YIM WWW
Знае всичко за двутактовите
Аватар

Automobile: Trabant
Човека е чужденец все пак и пише както може. На мен ми прилича по-скоро на човек незапознат с трабантите. 15 000км зимен преход при температури под -10 с коли, които подържат 80-90 и то с доста шум е лееееко трудно. Ако наистина имате енергия и желание да пътувате, по-добре я концентрирайте в някой национален събор (на последните 2 има по 2 трабанта на разстояние 200-300км от родното място...).

Събота, 21.11.2009 г. 00:09 ч.
Профил
Начинаещ
Аватар

Съжелявам мом4ета...бесе само една моя идея,не задължавам никой,аз продължавам напред.
За автопробег като "България - Сибир", и то през зимата спонсори се намират. Защото това е екстрийм, сървайвър, и реализирането му би имало ефект за спонсорите. Естествено, има и сериозни изисквания към участниците и машините.
За автотуристически разходки от сорта "България - Унгария" или "Обиколка на Италия" има не спонсори, а туристически агенции, които да ти ги организират срещу заплащане или си ходиш сам, като сам си плащаш естествено, където и колкото решиш.

Знам, че повечето в клуба нямат финансовите възможности да са им в добро състояние колите, вероятно и не всеки е готов участва в нещо подобно. Сигурно, даже и да бяха в добро състояние колите, повечето не могат да си позволят подобено несто поради липса на време. .

Ще дам един пример - две момчета от Беларус на по 22-23 години, с един ръждив ИЖ комби решават да се "разходят" до езерото Байкал. Не някакви свръх-човеци, нормални момчета. Не някакви богати, дето се чудят къде да си харчат парите. Има-няма 15000 км, общо пътя им е струвал към 700 долара - храна, бензин, дребни ремонти, всичко. Купуването на ИЖа им е струвало към 150 долара. Пътуването им е продължило28 дни, вярно, през лятото. (Нали се сещате, че за тези всичките пари не са търсили спонсори, може би са ги изгладували или спестили както могат?) Готвили са се няколко месеца за пътуването, мечтали са и са мислили за него, вероятно и са се лишавали от куп други неща като време и разни дребни удоволствия, за да се случи.

Мисля че е общо над сто страници историята, но е доста интересна и поучителна. Ощо взето дава отговор на въпроса: "Може ли с Трабант и малко пари да се отиде на другия край на света?". А отговорът е: "Да, може".

това имах да казвам, тук спирам да коментирам повече по въпроса.

Който се интересува,да ми писе на adalbertobuzzin@tin.it.

ПРИЯТЕН ДЕН.

Събота, 21.11.2009 г. 14:56 ч.
Профил
Начинаещ
Аватар

Здравейте. Пиша ви не само като модератор във форума на Клуб "Москвич", но и като горд собственик на един Wartburg 1.3.... наред с 3 Москвича :D Преди малко се видяхме с Адалберто на кафе. Човека е изключително опитен и сериозен и определено знае какво предлага и как да го осъществи. Разказа ни сума преживелици. Оказа се, че Адалберто е върл фен на старите "изцяло механични" коли, има голям опит с тях. Идеята му е да направи този поход с коли от Източна Европа - Трабант, четиритактов Вартбург, Шкода и Москвич. Уверявам ви че не ми изброи тези марки ей така само по име, но и има наблюдения по тях. Повозихме го на моя 2140 из града и на Шкода 100S на Мечката от Шкода клуба, емоцията за него беше пълна. Разговора премина на изключително високо техническо ниво, което мен ме изненада приятно защото все пак говорим за гост от чужбина и за доста специфични коли.

Пак ви казвам човека е сериозен, опитен и поставя напълно изпълнимо предложение.

Толкова за сега. Спечелихме един много добър приятел на нашите клубове и ценител на старомодните коли. Следващата седмица пак ще си правим среща за да поразчепкаме малко темата за четиритактовия Варбург, като отново ще се постарая да имаме нагледно пособие и по тази тема на което да му вдигнем капака :)

Събота, 21.11.2009 г. 20:57 ч.
Профил
Блокира си коляновия вал

Automobile: Wartburg 353w
Пишете едно лично или направо в темата кога и къде и с удоволствие ще се включа в дискусията ви (ако нямате нищо против де) [smilie=2beers]

п.п. Все още с баща ми сме ентусиасти за пътуването! :)

Събота, 21.11.2009 г. 23:29 ч.
Профил
Научи се как се сипва масло

Automobile: Трабант, Баркас
mig-23 написа:
Здравейте. Пиша ви не само като модератор във форума на Клуб "Москвич", но и като горд собственик на един Wartburg 1.3.... наред с 3 Москвича :D Преди малко се видяхме с Адалберто на кафе. Човека е изключително опитен и сериозен и определено знае какво предлага и как да го осъществи. Разказа ни сума преживелици. Оказа се, че Адалберто е върл фен на старите "изцяло механични" коли, има голям опит с тях. Идеята му е да направи този поход с коли от Източна Европа - Трабант, четиритактов Вартбург, Шкода и Москвич. Уверявам ви че не ми изброи тези марки ей така само по име, но и има наблюдения по тях. Повозихме го на моя 2140 из града и на Шкода 100S на Мечката от Шкода клуба, емоцията за него беше пълна. Разговора премина на изключително високо техническо ниво, което мен ме изненада приятно защото все пак говорим за гост от чужбина и за доста специфични коли.

Пак ви казвам човека е сериозен, опитен и поставя напълно изпълнимо предложение.

Толкова за сега. Спечелихме един много добър приятел на нашите клубове и ценител на старомодните коли. Следващата седмица пак ще си правим среща за да поразчепкаме малко темата за четиритактовия Варбург, като отново ще се постарая да имаме нагледно пособие и по тази тема на което да му вдигнем капака :)

adalberto

ЩО ЛИ МИ СЕ СТРУВА ЧЕ НЕЩО ТУКА МАЙ "ПОНАМИРИСВА"

П.П. Нищо лично към Useri-te

Неделя, 22.11.2009 г. 00:23 ч.
Профил
Гост-музикант
Аватар

Намирисва на... На бизнесче ли? Сигурно чилякът ще натрупа несметни богатства от продадените книжлета, особено по форумите :shock:

Винаги ще има кой да каже: "лъжа и измама!!!" Осъдихте момчето, без дори да знаете нещо за него или да сте го срещали (и аз не съм, но не хвърлям камъни). Нито е тръгнал да краде Трабанти и Вартбурзи, нито е тръгнал да ви иска пари... Казва: "спонсори могат да се намеря; който иска, нека дойде".

Ако наистина има кой да налива пари в подобно начинание, нямам нищо против - веднага започвам да работя по проекта "126 - Снежен мишок" :mrgreen:

Имам чувстовото, че скоро ще го срещна тоз юнак :P

Неделя, 22.11.2009 г. 03:19 ч.
Профил ICQ WWW
Пърпоранчо
Аватар

Automobile: Върви пеша
Спам

www.bpa-pathology.com
www.bgpathology.org/
www.patolog.ru/
www.ascp.org/content
publications.iarc.fr/
Трабантозавър

Последна промяна филип3 на Събота, 09.01.2010 г. 23:35 ч., променена общо 4 пъти

Неделя, 22.11.2009 г. 03:19 ч.
Профил YIM WWW
Начинаещ
Аватар

вижте ...нито търся да забогатявам от тази работа,нито насилвам някого .
Мисля,4е преди да осъдис някого ....първо е по -добре да го опознаес.
Извинете за това как писа...,но pc-to ми на латиниса и не намирам някои букви.Но не мисля,4е това е голям проблем.

А за пътуването,аз написах тук във форума едно мое предложение....всеки има право да каже своето мнение ,на никой не налагам нисто.
Благодаря ви ,4е откликнахте на идеята и сте се радвам да продължим да обсъждаме вси4ко ,което ви интересува.

Неделя, 22.11.2009 г. 10:26 ч.
Профил
Начинаещ
Аватар

Ako има желаести ,декември можем да се видим в София преди Коледа.

Неделя, 22.11.2009 г. 11:59 ч.
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 54 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща