9. ноември - ИДЕЯ ЗА МЕРОПРИЯТИЕ!!!
Автор |
Съобщение |
theultimate
Знае всичко за двутактовите
Регистриран на: Вторник, 05.02.2008 г. 23:26 ч. Мнения: 2554 Местоположение: София
Automobile: Trabant
|
Re: 9. ноември - ИДЕЯ ЗА МЕРОПРИЯТИЕ!!!
Идеята е да покажем, че тия коли все още се движат
_________________ МВ-7. Парапети, сенници, щори, слънчеви бойлери
|
Събота, 07.11.2009 г. 13:26 ч. |
|
|
Torsi
Знайко
Регистриран на: Неделя, 10.02.2008 г. 16:23 ч. Мнения: 176 Местоположение: София/Дания
|
Ейй и да снимате че искам после да видя някакви снимки..Бащата няма да може да ползва апарат..хаха Приятно прекарване на всички които отидат !
|
Събота, 07.11.2009 г. 14:08 ч. |
|
|
trabant maniac
IFA boss
Регистриран на: Събота, 14.06.2008 г. 23:29 ч. Мнения: 258 Местоположение: Sofia
Automobile: 601 S de luxe
|
Много добре протече цялата среща.Искам да изкажа благодарност на всички които уважиха събитието и по специално на Орлича за перфектната организация.Надявам се отсега нататък да се събираме повече коли.Ето и снимките които направих. http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=6 ... mId=134664
_________________ Trabant forefer
|
Неделя, 08.11.2009 г. 00:35 ч. |
|
|
theultimate
Регистриран на: Вторник, 05.02.2008 г. 23:26 ч. Мнения: 2554 Местоположение: София
|
|
Неделя, 08.11.2009 г. 01:37 ч. |
|
|
Slavi_s_Trabanq
Научи се как се сипва масло
Регистриран на: Събота, 16.02.2008 г. 20:24 ч. Мнения: 44 Местоположение: София
Automobile: Trabant 601 S '88
|
Много съм доволен и зареден с положителна енергия! Трудно ми е да опиша с думи какво усещах, когато непознатите хора по улиците, случайните минувачи, вадеха телефони, апарати (кой каквото си има) и снимаха колоната от автомобили, усмихваха се, помахваха, а в по-възрастните личеше и носталгията в погледите... За момент ми се насълзиха очите, но някакси успях да се овладея...Почувствах се горд, че и аз бях част от това събитие, макар и вече без Трабант... Специални благодарности на дядо Тошо (ТТТ), че ни "приюти" мен и другото момче (Божидар) в неговия Вартбург, както и на Зизи за тортата и на trabant maniac, че ни снима мен, theultimate и TRABANTOLOG до макета на Берлинската стена в Немското полоство!
|
Неделя, 08.11.2009 г. 01:59 ч. |
|
|
theultimate
|
Аз също съм много доволен. За пореден път показахме че все още има двутактови машини и фенове. Организацията беше много на ниво - този път имаше патрулка и нямаше нужда да минаваме хамалската на червено. Все такива срещи да правим
|
Неделя, 08.11.2009 г. 02:08 ч. |
|
|
super_v
Сивата Стрела
Регистриран на: Събота, 09.02.2008 г. 12:28 ч. Мнения: 307 Местоположение: София
Automobile: Trabant 601S
|
Това е от радост
Неделя, 08.11.2009 г. 11:05 ч. |
|
|
traban4ew
Начинаещ
Регистриран на: Неделя, 08.11.2009 г. 10:55 ч. Мнения: 1 Местоположение: pavlikeni
Automobile: трабант 601 комби
|
Нередовна Работа
Приятели, мисля си защо има само в София или близо до нея траби сЪбори.Мераклия съм да спра с камиона малко, за да подновя двигателя. Които има нуйда от какъвто и да е съвет за ремонт на траби да пише на моята поща или в сайта.
_________________ бърз
|
Неделя, 08.11.2009 г. 12:28 ч. |
|
|
theultimate
|
Защото там са телевизиите, а обикновено стават читави събори, когато има телевизия или някакво друго официално мероприятие
|
Неделя, 08.11.2009 г. 14:07 ч. |
|
|
kiro
Мисли си че знае всичко
Регистриран на: Понеделник, 11.02.2008 г. 00:01 ч. Мнения: 283 Местоположение: Пловдив
Automobile: Trabant 601s
|
Незнам къде са телевизиите,но снощи гледах BTV-колко време отделиха да дават този човек който имал 20 трабанта и колко за малко се отрази вчерашното мероприятие.Защо не показаха "ОПЕРА"-та?!
|
Неделя, 08.11.2009 г. 22:19 ч. |
|
|
theultimate
|
Точно за този запис - втория човек който дадоха - Младен от Велико Търново не е ли Младен Трабанта от форума?
|
Неделя, 08.11.2009 г. 22:45 ч. |
|
|
филип3
Пърпоранчо
Регистриран на: Петък, 29.02.2008 г. 19:18 ч. Мнения: 430 Местоположение: гр. София
Automobile: Върви пеша
|
Честито на участвалите в честването на това знаменателно събитие! Сега разбрахте ли, че сте сила, когато сте организирани и сплотени? Не разчитайте много на медиите - те си имат свой път на узряване и ние можем само да им показваме добрият пример, който трябва да изпъква. Още веднъж Браво! на Софиискийят 2Т клуб. Който е забравил корените си, не вижда бъдещето си. Все пак София означава мъдрост. Чест и гордост е да има нашата столица (както Берлин) такава колекция от напети Трабита. Мисля, че това е уникално за Балканският полуостров-никоя столица около нас не може да се похвали с такова нещо. Иначе много ми хареса репликата на Д-р Зизи за колите по Витошка. Ех, жалко за тортата ...; поне знам какво съм изпуснал. Пуста младост се не трае.
_________________ www.lozenetz-hospital.bg/static.php?content_id=51 www.pathologie.de/startseite/ www.esp-pathology.org/home www.bpa-pathology.com www.bgpathology.org/ www.patolog.ru/ www.ascp.org/content publications.iarc.fr/ Трабантозавър
Последна промяна филип3 на Вторник, 10.11.2009 г. 00:12 ч., променена общо 1 път
|
Неделя, 08.11.2009 г. 23:14 ч. |
|
|
vasko
Блокира си коляновия вал
Регистриран на: Неделя, 31.08.2008 г. 21:02 ч. Мнения: 82 Местоположение: София кв. Княжево
Automobile: Wartburg 353w
|
Парада в събота беше много вълнуващ както за нас така и за хората които ни видяха. Навсякъде всички ни се радваха и наистина вадеха кой каквото има за да ни снимат. Евалата на всички които дойдоха и се включиха в това мероприятие и по този начин показаха че все още има истински фенове. п.п. Специални благодарности на организаторите - за събитието, на немското посолство -за топлото посрещане и на момчетата от КАТ които ривностно пазеха колоната (дори препречиха пътя на черен джип Мерцедес тръгващ на зелено само и само да мине и последния автомобил от колоната)
_________________ Вторият е първия загубил !
|
Понеделник, 09.11.2009 г. 11:22 ч. |
|
|
орлича
Кандидат-фен
Регистриран на: Петък, 15.02.2008 г. 22:12 ч. Мнения: 305 Местоположение: София
Automobile: 601K S de luxe
|
Колеги, благодаря ви че се отзовахте на мероприятието! В крайна сметка се радвам, че разбрахте КАК ТРЯБВА ДА СТАВАТ мероприятията ни и че всичко зависи доколко има сериозни хора, гордеещи се с колите си и с хобито си. Не знам дали съзнавате каква огромна чест ни отдаде посолството, тъй като надали въобще има някъде автомобилен клуб на която и да е марка, който да е бил (и то на 2 пъти вече) под патронажа на посолство на чужда държава. Да не говорим, че лично посланика ни дойде на крака да се повози при нас и ни покани на прием в посолството си. В този ред на мисли си пожелавам да правим все по-масови и посещавани срещи и да привличаме повече хора, да си опазваме и поддържаме колите (вместо да се крием по бензиностанции един път на високосна или да пилим гуми из поляните). Пожелавам си също така и да срещам повече инициатива и желание от ваша страна - не ми е трудно да се занимавам с организацията, а по-изморително ми е да ви навивам да присъствате (и да се налага да моля зизи да тропне тука 2-3 гневни реда).
Междудругото, утре (вторник) от 21:00 ч. ще дават в Дома на киното филма "Сбогом Ленин" и съм се разбрал с няколко още души да отидем с Трабанта, та който желае да заповяда, филмът си заслужава.
_________________ Шофьори от стомана карат коли от картон Klubburinn Skynsemin ræður
|
Понеделник, 09.11.2009 г. 19:41 ч. |
|
|
Radko
Начинаещ
Регистриран на: Неделя, 07.06.2009 г. 16:06 ч. Мнения: 5 Местоположение: Sofia
Automobile: Trabant 601
|
Искьм да споделя само ,че съм много щастлив от сбирката в събота и дано по-често си правим подобни сбирки
|
Вторник, 10.11.2009 г. 00:04 ч. |
|
|