Напиши нова тема Отговори на тема  [ 66 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща
9. ноември - ИДЕЯ ЗА МЕРОПРИЯТИЕ!!! 
Автор Съобщение
Кандидат-фен
Аватар

Automobile: 601K S de luxe
Мнение 9. ноември - ИДЕЯ ЗА МЕРОПРИЯТИЕ!!!
За тези които не знаят - на 9. ноември се навършват 20 години от падането на Берлинската стена. По този повод имах разговори с културното аташе на немското посолство и обсъждахме някакво съвместно мероприятие на тази дата. Тъй като 9. се пада понеделник, смятам, че е най-удачно да се проведе вечерта. Засега идеята се ограничава с парад-колона из София, но ако някой друг даде идеи и предприеме инициатива ще имаме достатъчно време да си заформим и по-интересни неща.
Ще пиша отново, щом имам повече инфо от страна на посолството. С две думи: стягайте колите и идвайте.

За 7. ноември не смятам нужно да се коментира, традицията си е традиция, отново ще има сбирка.

Събота, 17.10.2009 г. 23:27 ч.
Профил
IFA boss
Аватар

Automobile: 601 S de luxe
Мнение Re: 9. ноември - ИДЕЯ ЗА МЕРОПРИЯТИЕ!!!
Здравей.Радвам се че се организира такава среща и непременно ще участвам.Само искам да попитам ако я направим на 9 понеделник вечерта как ще мога да направя снимки на срещата след като вече се стъмва рано.Дали не е по-добре да я направим в неделя на 8 заедно с месечната среща.Ако го направим в неделя ще останат снимки за спомен от срещата а мислил ли си да поканиш някоя телевизия.

Неделя, 18.10.2009 г. 16:52 ч.
Профил
Сивата Стрела
Аватар

Automobile: Trabant 601S
Аз съм там стига да няма м проблемчета, но трабанта ми от скоро е с блокриали предни спирачки.. и си търся кой да ми ги направи, пробема е че аз немога да стигна до никъде с него

Неделя, 25.10.2009 г. 14:07 ч.
Профил ICQ WWW
Вече прави дребни ремонти
Аватар

На 9-ти от колко часа и къде? Понеже някои и на работа се случва да ходим :) Дайте малко повече инфо

Понеделник, 26.10.2009 г. 12:47 ч.
Профил
Аватар

На седемдневна съм даже...като се уговорите за 9-ти може да драснете няколко реда :)

Понеделник, 26.10.2009 г. 14:47 ч.
Профил
Аватар

Имам желанието, на така или иначе не ми е добре возилото и гледам много много да не го карам докато не събера пари за ремонт - слезователно може и на девети да не успея да дойда заради него, но имам голямо желание.

Понеделник, 26.10.2009 г. 18:33 ч.
Профил
Знае всичко за двутактовите
Аватар

Automobile: Trabant
В 9ти ноември автоколоната от колко часа се очаква да бъде. Засега нищо не обещавам тъй като нямам график, но ако трябва ще си пусна отпуска. Просто кажете в колко часа ще е.

Понеделник, 26.10.2009 г. 22:31 ч.
Профил
Знайко
Аватар

doctorZizi написа:
а, бе, ве, ге ..... като гледам май пак само си приказваме. Тоз народ като се е затворил в черупката си и не смее да си покаже главата навън. Ало, събудете се бре, непрекъснато говорите колко много си обичате колите, колко много правите за тях, а сега к` во - не искате да направим един рожден ден като хората. Вярно 52 годинки не са много, но за един Трабант са доста. Ало Гери , Маниак, Супер V, Торси, Орлич, Марио, Слави БЕЗ трабаня. Това , че е празник на Тт, не означава , че не са поканени и други" гости" - бивши или настоящи собственици на Тт и Вг,Трабантаджии по душа. Аз ще докарам Фрамчо за калабалък. Нека се съберем така както се събрахме пред НДК - то за кефа на телевизията, но сега да е за нашият кеф. Всеки, които не е от София, но има желание да участва е добре дошъл. Предлагам на 7 ноември да се съберем в 14 ч пред Мавзолея, който беше съборен от безотговорните ни политици. Да си направим лакърдията, да направим една колона и да обиколим централните улици и булеварди на София с включени всякакви фарове и надути клаксони. Тогава да уточним и срещата на 9 ноември. Всеки, които със сигурност ще дойде нека да го декларира. Ако е заявил своето участие, но не е дошъл, да има доблестта и да напусне завинаги този форум. Вие сте на ход - записвайте се за участие - първо мислете, после пишете.

Зизиии С кеф ще дойда ама съм малко далечко :wink:

Но ви пожелавам приятно изкарване и дано поне този път стане нещо сериозно и дойдат повечко хора [smilie=2beers]

Вторник, 27.10.2009 г. 01:17 ч.
Профил
Блокира си коляновия вал

Ако времето е хубаво съм там с Трабант 600.Ще се опитам да навия и Кольо от Добрич със същия Трабант

Вторник, 27.10.2009 г. 08:17 ч.
Профил WWW
IFA boss
Аватар

Automobile: 601 S de luxe
Да и аз смятам че е задължително дa преминем покрай Немското посолство.На 7 ноември там ще се проведе ден на отворените врати.Смятам че ще е добре да направим маршрут по който ще се движи колоната.Ето и линк към страницата на Немското посолство.
http://www.sofia.diplo.de/Vertretung/so ... 3_BCr.html

Вторник, 27.10.2009 г. 11:58 ч.
Профил
Кандидат-фен
Аватар

Automobile: 601K S de luxe
На 9.11. както казах ще е вечерта. Засега нямам още програмата на посолството, но очаквам тук до 1-2 дни да изчистим подробностите с тях. За ориентировъчен час смятам да е към 21:00ч. като място за събиране може да е НДК от страната на входа на подземният паркинг, там, където има монумент с парче от Берлинската стена. Това с минаването пред немското посолство е добра идея, но имайте малко търпение да се разбера с моите хора там, принципно съм отворен за всякакви интересни идеи, стига разбира се да са подходящи за повода на събитието.

От вас се иска единствено да дойдете с КОЛИТЕ си, произведени в ГДР!

Вторник, 27.10.2009 г. 12:38 ч.
Профил
Ентусиаст
Аватар

Ако ги бутате, наистина ще онемеят... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Вторник, 27.10.2009 г. 19:09 ч.
Профил ICQ
Знайко
Аватар

doctorZizi написа:
Торси прати представител с Тт - нека сме повече. Гери, направи нещо , че да присъстваш на 7ми - мисля, че най - важното е да сме много, ама наистина много.

П.П. Смятам, че е задължително преминаването на колоната пред сградата на Немското посолство.

Добра идея, Докторе..Ще говоря с баща ми да отиде вместо мен... :wink:

Вторник, 27.10.2009 г. 20:19 ч.
Профил
Пърпоранчо
Аватар

Automobile: Върви пеша
Аааа, доста очи гледат и доста мозъци преценяват, но само за степента на сеира (спомнете си как се отнесоха с доктора). И колко ще се смеят. Не можеш да се скриеш в този свят. Миналото винаги е по-важно от бъдещето, защото си поставен в определена категория, която не е обществено значима.
А и Трабантаджиите в Германия (визирам възрастните) се крият и не се показват, защото ги е срам, а и младежите (под 20 години) там са както тези у нас-само определени марки чисто нови са коли, а Трабантът е символ на всичко лошо или е символ за туристическа атракция. Това е болка, а болката води до агресия, която е ненужна.
Каква съдба - каква е цената да си фен на кола.
Защо ли не започнах с мерцедес, поне нямаше да се срамувам, дори и да е последната гробница.
А и тези, които искат да ме разберат, просто не могат да проумеят как мога да съм толкова загубен.
Така е, така седят нещата. Проблемът е, че аз ги разбирам, защото сме бедни да сме консуматори от западен тип и само друг трябва да измисля, а клиентът само да ползва, докато не му предложат всичко, за да вика колко е хубаво и да повтаря рекламата като рефрен. Да си маняк на определена марка, само да не е "източна". Важното е да говориш само така, че другият да не усеща колко ти е хубаво, докато му го казваш. Все пак материалният статус (парите! и количеството им) и реномето от западен тип на разбиране е всичко на този свят.
Мечтая си да карам Трабант и да слушам рокендрол - символът на онова време, което беше забранено за нас на изток. Една мечта на нашето минало, което не трябва никога да се завръща.

www.bpa-pathology.com
www.bgpathology.org/
www.patolog.ru/
www.ascp.org/content
publications.iarc.fr/
Трабантозавър

Последна промяна филип3 на Сряда, 28.10.2009 г. 02:01 ч., променена общо 7 пъти

Сряда, 28.10.2009 г. 00:04 ч.
Профил YIM WWW
Начинаещ
Аватар

Здравейте първо да кажа ще направя всичко възможно за да докарам моя Варбург.Искам да кажа че си карам варбурга и тва че ме освиркват по пътя и ме засичат и ми пречат всякък не ми пука и не се оставям на снобарите това че нямам пари здраве да е :)

Имам скайп на който съм постоянно ако някои иска да ми пише за квото и да е да пише: --> martinjambol

Сряда, 28.10.2009 г. 00:40 ч.
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 66 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5  Следваща