Искам така да си направя ТТ-то
Автор |
Съобщение |
mr.smile
Начинаещ
Регистриран на: Неделя, 22.03.2009 г. 17:10 ч. Мнения: 20 Местоположение: Варна
Automobile: Трабант
|
 Искам така да си направя ТТ-то
Здрасти хора. октрих култова снимка на кола и искам да я направя по същия начин. но май има проблем с регистрацията. вижте снимката и ми кажете - КАТ ще ме регистрират ли или не. Питах ги тях, но толкова незаинтересовани и безразлични хора отдавна не бях виждал. казаха: "направи пък ще видим". е, аз да не съм луд да троша едни пари, а после да ми седи пред блока.
споделете мнение и информация... ако ви се намира такава
_________________ Имам мечта...
|
Четвъртък, 27.08.2009 г. 15:34 ч. |
|
 |
филип3
Пърпоранчо
Регистриран на: Петък, 29.02.2008 г. 19:18 ч. Мнения: 430 Местоположение: гр. София
Automobile: Върви пеша
|
 Re: Искам така да си направя ТТ-то
Браво за въображението и адета, ще стане нещо уникално за България. Виж: http://www.philmedic2.snimka.bg/album.p ... 243&view=2Там има идеи за Трабито ти. А иначе се обърни към кожарските работилници-който търси, намира. Хубаво е да обмислиш, дали си заслужава да направиш такава доработка.
_________________ www.lozenetz-hospital.bg/static.php?content_id=51 www.pathologie.de/startseite/ www.esp-pathology.org/home www.bpa-pathology.com www.bgpathology.org/ www.patolog.ru/ www.ascp.org/content publications.iarc.fr/ Трабантозавър
Последна промяна филип3 на Петък, 28.08.2009 г. 00:57 ч., променена общо 1 път
|
Четвъртък, 27.08.2009 г. 22:43 ч. |
|
 |
Teo
Ентусиаст
Регистриран на: Събота, 09.02.2008 г. 01:35 ч. Мнения: 643 Местоположение: Варна
|
Здравей градски  Един въпрос - как ще го миеш? Със шампоан?  И сериозно - къде ще държиш колата...през блока децата и вандалчетата ще я направят плешива... Иначе мнение - доста екзотичен ще си и е готина идеята! Би трябвало да може да го регистрираш като "рекламна кола". Попитай в някоя рекламна агенция - те би трябвало да са по в час с тези работи  ПП - Често те мяркам из Варна покрай Възражданията, някъде там ли живееш? 
_________________ Прави к'вот трябва, пък да става к'вот ще!
|
Петък, 28.08.2009 г. 00:37 ч. |
|
 |
mr.smile
Начинаещ
|
|
Петък, 28.08.2009 г. 17:00 ч. |
|
 |
mr.smile
Начинаещ
|
от владиславово съм, но работата ми е такава, че постоянно съм из града.
|
Петък, 28.08.2009 г. 17:03 ч. |
|
 |
Teo
Ентусиаст
Регистриран на: Събота, 09.02.2008 г. 01:35 ч. Мнения: 643 Местоположение: Варна
|
Като те видя някой път ще се обадя...и ти свиркай, ако ме видиш  Неможе да объркаш колата - стикера се вижда и от самолет 
_________________ Прави к'вот трябва, пък да става к'вот ще!
|
Петък, 28.08.2009 г. 20:43 ч. |
|
|