Напиши нова тема Отговори на тема  [ 44 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Ново Двайсе 
Автор Съобщение
Ентусиаст
Аватар

Мнение 
В грешка си.Не е Доган.Тия хора...с регистрационните табели,топломерите,разни задължителни сертификати и т.н. не ги търси при сегашните управляващи.Те си имат друг бизнес.

Вторник, 14.10.2008 г. 22:30 ч.
Профил ICQ
Кандидат-фен
Аватар

Automobile: Wartburg 353
Мнение 
филип3 написа:
А задължително ли е смяната на табелите с новия модел?

Не е задължително, поне засега. Просто когато се регистрира кола в КАТ ще се слагат от новите табели.

Вторник, 14.10.2008 г. 23:02 ч.
Профил WWW
JDM

Мнение 
Turbo написа:
mitoko написа:
Turbo написа:
mitoko написа:
sex ninja написа:
КОГАТО МОМЧЕТА КОМУНИСТИТЕ ДОЙДАТ НА ВЛАСТ ЗАПОМНЕТЕ
ТЕ НЕ ДАВАТ НИЩО САМО ВЗЕМАТ /БОКЛУЦИ/

кви комунисти ве :shock:

Как кви комунисти? Ми сега в момента кой е на власт?

Що се отнася до табелите. Ако станат задължителни още повече Вартбурзи и Трабанти ще заминат по моргите както при предната смяна на регистрациите.

като не разбираш от политика, траи си да не ти се смеят :idea: :wink:

Като нямаш какво да кажеш по темата, трай си да не спамиш :wink:

Иначе за номерата. То е ясно че сега не са задължителни, ама няма да се очудя ако след 1-2 години решат да обявят някое палаво крайно срокче в което да трябва всички да си подменят табелите.

а ти досега какво прави - спам. сега каза нещо да не изложиш съвсем :D :D :D

Сряда, 15.10.2008 г. 10:46 ч.
Профил
Кандидат-фен
Аватар

Мнение 
mitoko написа:
Turbo написа:
mitoko написа:
Turbo написа:
mitoko написа:
sex ninja написа:

Що се отнася до табелите. Ако станат задължителни още повече Вартбурзи и Трабанти ще заминат по моргите както при предната смяна на регистрациите.

Иначе за номерата. То е ясно че сега не са задължителни, ама няма да се очудя ако след 1-2 години решат да обявят някое палаво крайно срокче в което да трябва всички да си подменят табелите.

Ти спам знаеш ли какво е? И двамата имаме по 3 поста(без този) с тази разлика че моите и 3-те са по темата, а в твоите няма и една дума отнасяща се до това което се обсъжда. Според мен от това следва, че ти се излагаш, а не аз. Ако имаш нещо против мен конкретно пиши ми ЛС, а не сери тук.

Няма да се разсърдя на модераторите ако изтрият този пост след като този гений го прочете или просто след няколко часа.

Сряда, 15.10.2008 г. 11:22 ч.
Профил WWW
Знае всичко за двутактовите
Аватар

Automobile: Trabant
Мнение 
Ооо нещата Наско ги измисли хитро. Тука си спамита наволя. Ако почнете да се псувате си има раздел. Почистваме само техническите теми.

Иначе пи темата - гадно е това с номерата. Защото като трабанта е втора кола не е много весело 150лв гражданска, 10лв седмична винетка и още някви такси за номера и глупости. Илиза че една заплата отива само за това. Това ще откаже много фенове с по-ниски доходи. И сега в момента седи дилемата че е по-евтино и лесно трабант с нови номера да си купуш, от колкото да вкараш в движение трабанта на дядо си със жълти номера.

Сряда, 15.10.2008 г. 17:07 ч.
Профил
Ентусиаст
Аватар

Мнение 
Добре бе човек...ти колко искаш да ти струва застраховката.Я ми покажи една държава,в която ГО е по 70 евро.Това нали покрива някакви щети все пак...В щатите си бях взел кола...над 15 годишна,ползвах я само да ходя сутрин до работа...струваше 800$.Айде няма да ти казвам колко и беше застраховката,че няма да можеш да спиш...
Новите номера без пари ли искаш да са?Или дай сега Кирчо от Бало БуТово като пуска в движение кочината на дядо си,всичко да му е без пари,щото била ретро и скрабаджиите не я искат,щото няма какво да вземат от нея.
Ае интересни хора сте...скъпи са ви застраховките,ама искате като стане беля,застрахователя да не ви бави и до седмица да е изплатил щетите.

Като му е скъпо на Кирчо да пусне в движение кочината на дядо,ще иде в друга държава от ЕС,ще си вземе някаква кола,дето няма да струва 100 лева,ще си я регистрира там и ще си я кара тук.Не е забранено...София е пълна с луксозни коли с унгарска и австрийска регистрация.Нито е незаконно,нито е неморално.

Винетките били скъпи...Ми и на мен ми бяха скъпи и редовно не си взимах винетка като ходя до вилата.Ама сега направиха пътя...около 30 км отсечка вече е с маркировка,знаци,с равен като стъкло хубав черен асфалт.Някак вече не е срам да не си взема винетка.Защото има нещо срещу нея.

Сряда, 15.10.2008 г. 18:00 ч.
Профил ICQ
Аватар

Мнение 
Явно си имал къмсет. До моето село все още се кара на зиг-заг за да не си строишиш окачването. Парите които трябва да се дават за винетка срещу хубав път аз ги давам веднъж за винетка, втори път за ремонти по окачването.

Сряда, 15.10.2008 г. 18:22 ч.
Профил
Кандидат-фен
Аватар

Мнение 
Santa написа:
................
Винетките били скъпи...Ми и на мен ми бяха скъпи и редовно не си взимах винетка като ходя до вилата.Ама сега направиха пътя...около 30 км отсечка вече е с маркировка,знаци,с равен като стъкло хубав черен асфалт.Някак вече не е срам да не си взема винетка.Защото има нещо срещу нея.

А като го написа това не те ли хвана срам? Дори всички пътища в страната да ги направят перфектни пак няма да си купувам винетка и хич даже няма да ме досрамее и да ми е неудобно, защото и копеленцата дето ни управляват не забелязвам да ги е срам като крадат от нас за какво ли не и се гаврят. Разправяш нещо за цени на застраховки в други държави, а я кажи дали в щатите или в някоя нормална европейска държава минималната работна заплата е стотина евро?

Сряда, 15.10.2008 г. 18:26 ч.
Профил WWW
Аватар

Мнение 
Турбо не е точно така. В Гърция от границата до Кавала, което са около 200км не ударих нито една сериозна дупка. На много малко места има и са козметични. А даже минавах по пътища, които по картата се водят второкласни. Тук на магистралата има повече дупки, второткланите не се коментират просто. Парите ги плащам ща не ща - не искам да плащам глоби. Но просто не получавам път адекватен на това което плащам.

Сряда, 15.10.2008 г. 18:29 ч.
Профил
JDM

Мнение 
Turbo написа:
mitoko написа:
Turbo написа:
mitoko написа:
Turbo написа:
mitoko написа:
sex ninja написа:

Ти спам знаеш ли какво е? И двамата имаме по 3 поста(без този) с тази разлика че моите и 3-те са по темата, а в твоите няма и една дума отнасяща се до това което се обсъжда. Според мен от това следва, че ти се излагаш, а не аз. Ако имаш нещо против мен конкретно пиши ми ЛС, а не сери тук.

Няма да се разсърдя на модераторите ако изтрият този пост след като този гений го прочете или просто след няколко часа.

[smilie=rulez] [smilie=spam]

Сряда, 15.10.2008 г. 19:06 ч.
Профил
Аватар

Мнение 
Ако искаш се напсувайте за да я преместя в раздела с псувни :D

Сряда, 15.10.2008 г. 19:20 ч.
Профил
Вече прави дребни ремонти
Аватар

Мнение 
1-во Пича над мене който е писал (не Васко ами по-горния) му дайте малко повече права че вече като гледам много му се иска да е модератор - [smilie=roflhfm]

2-ро Гражданската отговорност покрива не само материалните щети за 1000 - 5000 лв които ще нанесете като ви отърват спирачките на трабанта и го забиете в задника на някой нов автомобил , но покрива и кръвнина за много голяма сума , ако недай си Боже се случи...

3-то Винетка е 70 лв ... не знам колко % от автомобилите я имат ама е нещо скромно , а имате ли представа колко струва 1км магистрала или 1 км първокласен път или ремонта на една отсечка от 50 км ....

айде стига сте ревали ...

Сряда, 15.10.2008 г. 19:22 ч.
Профил
Ентусиаст
Аватар

Мнение 
За 30-те км до вилата знам със сигурност,защото питах кмета.2.7 милиона лева е целия път.Финансиран изцяло от държавата.Като го питах за пътя до вилната зона,дето е вече общински,а не държавен...каза да забравя...30 лева е КВАДРАТЕН МЕТЪР асфалт.

Сряда, 15.10.2008 г. 23:10 ч.
Профил ICQ
Кандидат-фен
Аватар

Мнение 
Ни най-малко не ме интересува колко струва 1км магистрала, първокласен път или 2 метра мантинела както и бай Серго и компания не ги интересува как по дяволите аз ще дам 70лв за винетка ако тя е да кажем 1/3 от заплатата ми. Не забелязах да ги притеснява особено и факта че примерно за да ремонтират тунелите на магистрала Хемус им отне 3-4 години през които ми се е случвало заради "усилените" ремонтни дейности да вися по 1 час в задръстване. Голям купон [smilie=thumbsup]

Четвъртък, 16.10.2008 г. 09:00 ч.
Профил WWW
Вече прави дребни ремонти
Аватар

Мнение 
Тебе за първи път те засичам да се изказваш неподготвен : )))
Като една винетка ти е 1/3 от заплатата , не мога да си обясня как караш и поддържаш автомобил [smilie=respect]
Глобата за липса на такава мисля че беше до 500 лв + годишна винетка на място ... пожелавам я на всеки който се мисли ,че е нещо повече от другите и седи над закона [smilie=gaaaaaaa]

Четвъртък, 16.10.2008 г. 10:40 ч.
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 44 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща