Виж темите без отговор | Виж активните теми
9. ноември - ИДЕЯ ЗА МЕРОПРИЯТИЕ!!!
Автор |
Съобщение |
орлича
Кандидат-фен
Регистриран на: Петък, 15.02.2008 г. 22:12 ч. Мнения: 305 Местоположение: София
Automobile: 601K S de luxe
|
9. ноември - ИДЕЯ ЗА МЕРОПРИЯТИЕ!!!
За тези които не знаят - на 9. ноември се навършват 20 години от падането на Берлинската стена. По този повод имах разговори с културното аташе на немското посолство и обсъждахме някакво съвместно мероприятие на тази дата. Тъй като 9. се пада понеделник, смятам, че е най-удачно да се проведе вечерта. Засега идеята се ограничава с парад-колона из София, но ако някой друг даде идеи и предприеме инициатива ще имаме достатъчно време да си заформим и по-интересни неща. Ще пиша отново, щом имам повече инфо от страна на посолството. С две думи: стягайте колите и идвайте.
За 7. ноември не смятам нужно да се коментира, традицията си е традиция, отново ще има сбирка.
_________________ Шофьори от стомана карат коли от картон Klubburinn Skynsemin ræður
|
Събота, 17.10.2009 г. 23:27 ч. |
|
|
trabant maniac
IFA boss
Регистриран на: Събота, 14.06.2008 г. 23:29 ч. Мнения: 258 Местоположение: Sofia
Automobile: 601 S de luxe
|
Re: 9. ноември - ИДЕЯ ЗА МЕРОПРИЯТИЕ!!!
Здравей.Радвам се че се организира такава среща и непременно ще участвам.Само искам да попитам ако я направим на 9 понеделник вечерта как ще мога да направя снимки на срещата след като вече се стъмва рано.Дали не е по-добре да я направим в неделя на 8 заедно с месечната среща.Ако го направим в неделя ще останат снимки за спомен от срещата а мислил ли си да поканиш някоя телевизия.
_________________ Trabant forefer
|
Неделя, 18.10.2009 г. 16:52 ч. |
|
|
super_v
Сивата Стрела
Регистриран на: Събота, 09.02.2008 г. 12:28 ч. Мнения: 307 Местоположение: София
Automobile: Trabant 601S
|
Аз съм там стига да няма м проблемчета, но трабанта ми от скоро е с блокриали предни спирачки.. и си търся кой да ми ги направи, пробема е че аз немога да стигна до никъде с него
Неделя, 25.10.2009 г. 14:07 ч. |
|
|
gerypo
Вече прави дребни ремонти
Регистриран на: Сряда, 18.06.2008 г. 22:26 ч. Мнения: 100 Местоположение: София
|
На 9-ти от колко часа и къде? Понеже някои и на работа се случва да ходим Дайте малко повече инфо
|
Понеделник, 26.10.2009 г. 12:47 ч. |
|
|
gerypo
|
На седемдневна съм даже...като се уговорите за 9-ти може да драснете няколко реда
|
Понеделник, 26.10.2009 г. 14:47 ч. |
|
|
gerypo
|
Имам желанието, на така или иначе не ми е добре возилото и гледам много много да не го карам докато не събера пари за ремонт - слезователно може и на девети да не успея да дойда заради него, но имам голямо желание.
|
Понеделник, 26.10.2009 г. 18:33 ч. |
|
|
theultimate
Знае всичко за двутактовите
Регистриран на: Вторник, 05.02.2008 г. 23:26 ч. Мнения: 2554 Местоположение: София
Automobile: Trabant
|
В 9ти ноември автоколоната от колко часа се очаква да бъде. Засега нищо не обещавам тъй като нямам график, но ако трябва ще си пусна отпуска. Просто кажете в колко часа ще е.
_________________ МВ-7. Парапети, сенници, щори, слънчеви бойлери
|
Понеделник, 26.10.2009 г. 22:31 ч. |
|
|
Torsi
Знайко
Регистриран на: Неделя, 10.02.2008 г. 16:23 ч. Мнения: 176 Местоположение: София/Дания
|
| | | | doctorZizi написа: а, бе, ве, ге ..... като гледам май пак само си приказваме. Тоз народ като се е затворил в черупката си и не смее да си покаже главата навън. Ало, събудете се бре, непрекъснато говорите колко много си обичате колите, колко много правите за тях, а сега к` во - не искате да направим един рожден ден като хората. Вярно 52 годинки не са много, но за един Трабант са доста. Ало Гери , Маниак, Супер V, Торси, Орлич, Марио, Слави БЕЗ трабаня. Това , че е празник на Тт, не означава , че не са поканени и други" гости" - бивши или настоящи собственици на Тт и Вг,Трабантаджии по душа. Аз ще докарам Фрамчо за калабалък. Нека се съберем така както се събрахме пред НДК - то за кефа на телевизията, но сега да е за нашият кеф. Всеки, които не е от София, но има желание да участва е добре дошъл. Предлагам на 7 ноември да се съберем в 14 ч пред Мавзолея, който беше съборен от безотговорните ни политици. Да си направим лакърдията, да направим една колона и да обиколим централните улици и булеварди на София с включени всякакви фарове и надути клаксони. Тогава да уточним и срещата на 9 ноември. Всеки, които със сигурност ще дойде нека да го декларира. Ако е заявил своето участие, но не е дошъл, да има доблестта и да напусне завинаги този форум. Вие сте на ход - записвайте се за участие - първо мислете, после пишете. | | | | |
Зизиии С кеф ще дойда ама съм малко далечко Но ви пожелавам приятно изкарване и дано поне този път стане нещо сериозно и дойдат повечко хора
|
Вторник, 27.10.2009 г. 01:17 ч. |
|
|
Sabev
Блокира си коляновия вал
Регистриран на: Понеделник, 11.02.2008 г. 16:34 ч. Мнения: 94 Местоположение: гр.Лозница
|
Ако времето е хубаво съм там с Трабант 600.Ще се опитам да навия и Кольо от Добрич със същия Трабант
|
Вторник, 27.10.2009 г. 08:17 ч. |
|
|
trabant maniac
IFA boss
Регистриран на: Събота, 14.06.2008 г. 23:29 ч. Мнения: 258 Местоположение: Sofia
Automobile: 601 S de luxe
|
Да и аз смятам че е задължително дa преминем покрай Немското посолство.На 7 ноември там ще се проведе ден на отворените врати.Смятам че ще е добре да направим маршрут по който ще се движи колоната.Ето и линк към страницата на Немското посолство. http://www.sofia.diplo.de/Vertretung/so ... 3_BCr.html
_________________ Trabant forefer
|
Вторник, 27.10.2009 г. 11:58 ч. |
|
|
орлича
Кандидат-фен
Регистриран на: Петък, 15.02.2008 г. 22:12 ч. Мнения: 305 Местоположение: София
Automobile: 601K S de luxe
|
На 9.11. както казах ще е вечерта. Засега нямам още програмата на посолството, но очаквам тук до 1-2 дни да изчистим подробностите с тях. За ориентировъчен час смятам да е към 21:00ч. като място за събиране може да е НДК от страната на входа на подземният паркинг, там, където има монумент с парче от Берлинската стена. Това с минаването пред немското посолство е добра идея, но имайте малко търпение да се разбера с моите хора там, принципно съм отворен за всякакви интересни идеи, стига разбира се да са подходящи за повода на събитието.
От вас се иска единствено да дойдете с КОЛИТЕ си, произведени в ГДР!
_________________ Шофьори от стомана карат коли от картон Klubburinn Skynsemin ræður
|
Вторник, 27.10.2009 г. 12:38 ч. |
|
|
Teo
Ентусиаст
Регистриран на: Събота, 09.02.2008 г. 01:35 ч. Мнения: 643 Местоположение: Варна
|
_________________ Прави к'вот трябва, пък да става к'вот ще!
|
Вторник, 27.10.2009 г. 19:09 ч. |
|
|
Torsi
Знайко
Регистриран на: Неделя, 10.02.2008 г. 16:23 ч. Мнения: 176 Местоположение: София/Дания
|
Добра идея, Докторе..Ще говоря с баща ми да отиде вместо мен...
|
Вторник, 27.10.2009 г. 20:19 ч. |
|
|
филип3
Пърпоранчо
Регистриран на: Петък, 29.02.2008 г. 19:18 ч. Мнения: 430 Местоположение: гр. София
Automobile: Върви пеша
|
Аааа, доста очи гледат и доста мозъци преценяват, но само за степента на сеира (спомнете си как се отнесоха с доктора). И колко ще се смеят. Не можеш да се скриеш в този свят. Миналото винаги е по-важно от бъдещето, защото си поставен в определена категория, която не е обществено значима. А и Трабантаджиите в Германия (визирам възрастните) се крият и не се показват, защото ги е срам, а и младежите (под 20 години) там са както тези у нас-само определени марки чисто нови са коли, а Трабантът е символ на всичко лошо или е символ за туристическа атракция. Това е болка, а болката води до агресия, която е ненужна. Каква съдба - каква е цената да си фен на кола. Защо ли не започнах с мерцедес, поне нямаше да се срамувам, дори и да е последната гробница. А и тези, които искат да ме разберат, просто не могат да проумеят как мога да съм толкова загубен. Така е, така седят нещата. Проблемът е, че аз ги разбирам, защото сме бедни да сме консуматори от западен тип и само друг трябва да измисля, а клиентът само да ползва, докато не му предложат всичко, за да вика колко е хубаво и да повтаря рекламата като рефрен. Да си маняк на определена марка, само да не е "източна". Важното е да говориш само така, че другият да не усеща колко ти е хубаво, докато му го казваш. Все пак материалният статус (парите! и количеството им) и реномето от западен тип на разбиране е всичко на този свят. Мечтая си да карам Трабант и да слушам рокендрол - символът на онова време, което беше забранено за нас на изток. Една мечта на нашето минало, което не трябва никога да се завръща.
_________________ www.lozenetz-hospital.bg/static.php?content_id=51 www.pathologie.de/startseite/ www.esp-pathology.org/home www.bpa-pathology.com www.bgpathology.org/ www.patolog.ru/ www.ascp.org/content publications.iarc.fr/ Трабантозавър
Последна промяна филип3 на Сряда, 28.10.2009 г. 02:01 ч., променена общо 7 пъти
|
Сряда, 28.10.2009 г. 00:04 ч. |
|
|
cannibalaaa
Начинаещ
Регистриран на: Четвъртък, 25.06.2009 г. 20:54 ч. Мнения: 8 Местоположение: SOFIA
|
Здравейте първо да кажа ще направя всичко възможно за да докарам моя Варбург.Искам да кажа че си карам варбурга и тва че ме освиркват по пътя и ме засичат и ми пречат всякък не ми пука и не се оставям на снобарите това че нямам пари здраве да е Имам скайп на който съм постоянно ако някои иска да ми пише за квото и да е да пише: --> martinjambol
|
Сряда, 28.10.2009 г. 00:40 ч. |
|
|