Напиши нова тема Отговори на тема  [ 35 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
Моят Т601SK 
Автор Съобщение
Мисли си че знае всичко

Мнение Моят Т601SK
Това е моят Трабант 601S-Kомби. В момента е на 38600 км., всичко по него е оригинално гедерейско, с изключение на дясното огледало, което поставих допълнително. Освен смяна на обичайните консумативи
и нормалното техническо обслужване, друго не съм правил. Карам го с много кеф. Особено ми е приятно да шокирам разни селяни с претенции, които първо го гледат с презрение, само защото е Трабант, след което му гълтат пушека и се чудят кво става.

Прикачени файлове:
.024.jpg [136.61 KiB]
2933 пъти
.025.jpg [140.78 KiB]
2932 пъти
Вторник, 17.06.2008 г. 09:57 ч.
Профил
Блокира си коляновия вал

Мнение 
Прекрасна колица.Радвам се,че се намират все още толкова запазени Трабанти!Със здраве да си я караш!

Вторник, 17.06.2008 г. 12:42 ч.
Профил
Мисли си че знае всичко

Мнение 
Благодаря за добрия отзив и за пожеланието, колега. :lol:

Вторник, 17.06.2008 г. 16:47 ч.
Профил
Мисли си че знае всичко
Аватар

Мнение 
Да си я пазиш :wink: И никакъв тунинг. Сериозно говоря.
Снимчици от вътре?

Вторник, 17.06.2008 г. 16:53 ч.
Профил ICQ WWW
Мисли си че знае всичко

Мнение 
ОК, ще я пазя и няма да я тунинговам. :lol: Снимчици отвътре ще постна малко по-късно, като довърша инсталирането на музиката.

Вторник, 17.06.2008 г. 17:07 ч.
Профил
Мисли си че знае всичко
Аватар

Мнение 
Ще чакам с нетърпение :wink:

Вторник, 17.06.2008 г. 17:09 ч.
Профил ICQ WWW
Regular User
Аватар

Automobile: Wartburg 353S
Мнение 
Много запазена машинка! Пази я!
А относно това че ти дишали пушека по светофарите - замислял ли си се че докато ти изръчкваш яката машинката, колите около теб си ускоряват съвсем нормално и се чудят какво е това което издава такъв измъчен звук задминавайки ги едва едва. Просто твърдението че с 25 коня късаш коли с по 3-4 и повече пъти коне звучи леко смешно.

Вторник, 17.06.2008 г. 19:00 ч.
Профил
Мисли си че знае всичко

Мнение 
За пожеланието, благодаря. За другото ти мнение - хм, ти май не си се качвал на технически изправен Трабант, но си слушал много вицове за него и затова си мислиш, че познаваш колата. Естествено, не мога да се дърпам с някой турбозвяр, но я си представи колко пишман коли 7-8 употреба с пишман шофьори с аграрен произход се търкалят по пътищата. Седнало в ръждата, напуйчило се, само защото така наречената му кола носи престижна за него марка, шарило като балък и на инструктор, и на даяджия, за да вземе книжка и си мисли, че е шофьор и има кола. Конете много, но само на книга, акъла -малко. Или някоя претенциозна кака, хванала с два пръста волана, все едно държи х** и гледаща на околните с вселенско презрение, но невиждаща знака за предимство. За съжаление, такива хора в такива коли са навсякъде. Мислиш ли, че тях Трабантът не ги отсвирва и то не само на светофарите? И за какъв измъчен звук говориш? Това да не ти е Молотовка? Я малко уважение към Заксенрингския събрат... :lol:

Сряда, 18.06.2008 г. 08:57 ч.
Профил
Мисли си че знае всичко

Мнение 
Колеги, благодаря на всички за отзивите. :lol: Добри или лоши, виждам, че Трабантът не е безразличен на никого, което в крайна сметка е по-важно. А сега имам към всички една молба. Бихте ли проверили в магазините за Трабант във вашите градове дали се намират две буферчета за броня? Както виждате на снимките, моята кола има буферчета само на задната броня, така че искам да си поставя и на предната. Ако някой намери, нека се обади тук или на лична, ще му изпратя пари, за да ми купи. Предварително благодаря. :lol:

Сряда, 18.06.2008 г. 10:15 ч.
Профил
Знае всичко за двутактовите
Аватар

Automobile: Trabant
Мнение 
chronometer до сега не съм срещал кола, която ако я напечеш качествено да ускорява по-лошо от трабанта освен разни крайно издухани руски коли, карани от мангали на село. Всичко е че или съседния шофьор не иска да напече повече, или е бунак и го прави в ниски обороти. Колкото и да е вървежен....повечето коли правят 40-50 на първа и 90-100 на втора сравнително бързо без да им изхвъркне мотора. Иначе трабанта изглежда много лачен отвън. Пусни и някакви снимки отвътре.

Сряда, 18.06.2008 г. 10:51 ч.
Профил
Мисли си че знае всичко

Мнение 
Мислех първо да монтирам музиката, но щом има интерес, ще снимам интериора преди това. А ти би ли проверил за буферчета?

Сряда, 18.06.2008 г. 11:00 ч.
Профил
Знае всичко за двутактовите
Аватар

Automobile: Trabant
Мнение 
Почти съм сигурен че има, ама тряя да звънна. Нали тия гумените на бронята дето ако някой те подпре да опре на тях?

Сряда, 18.06.2008 г. 11:08 ч.
Профил
Мисли си че знае всичко

Мнение 
Да. Два броя, моля :lol:

Сряда, 18.06.2008 г. 11:10 ч.
Профил
Regular User
Аватар

Automobile: Wartburg 353S
Мнение 
Возил съм се на изправен трабант, карал съм такива, дори съм карал Трабанта на Гемар който беше един от най-бързите в този форум - правеше 40 на първа и вдигаше 130, но това е друга тема.
Просто трабанта не може да се опъне на никоя кола, дори на старт. Ако говорим за някакви издухани бръкми тогава може.
Направи следния експеримент - като спреш на някой светофар започни да припомпваш яко газта- да дадеш знак на тоя до тебе че искаш да се гоните и гледай какво ще стане, даже номера няма да му видиш. Просто толкова може трабанката с нейните 25 магаренца :)
А колкото до измъчения звук... емиии измъчен е, освен ако двигателя не е перфектен и със спортен филтър, иначе звучи ужасно и много често дразни околната обстановка(наблюдения на коментари на хора)

Сряда, 18.06.2008 г. 14:12 ч.
Профил
Мисли си че знае всичко

Мнение 
Ivaka написа:
(наблюдения на коментари на хора)

Гледам, и не вярвам на ушите си... :lol:

Нито си видял на живо, нито си чул, нито си карал моя Трабант, така че говориш наизуст. Да си жив и здрав да "наблюдаваш" още дълги години коментарите на хората. Все едно аз да тръгна да плюя твоя Варц, щото съм се качвал в някакъв такъв и не ми е харесало, а това ме прави абсолютен специалист по тези коли. Или че някакъв нещастник се дразнел от звука на двигателя. Ами такива са 2Т двигателите, браточка, шумни и работят неравномерно на празен ход - така е и при Трабант, и при Вартбург, и при Баркас. Твоя все едно ромони като планински ручай....Верно, забравих, че на света има два вида коли - тази на Ивака и всички останали, като мощността на вторите задължително се мери в магаренца...Къде съм тръгнал да представям моята...А на кръстовищата ако трябва, спирачка ще натискам, само и само да не изпреваря някой, щото Ивака така решил.
А нещо полезно няма ли да свършиш, като например да провериш за буферчета в Стара Загора, в случай, че Васко не намери в София, или предпочиташ само да ми плюеш колата?

Последна промяна chronometer на Сряда, 18.06.2008 г. 15:23 ч., променена общо 2 пъти

Сряда, 18.06.2008 г. 15:08 ч.
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 35 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща