Напиши нова тема Отговори на тема  [ 222 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Следваща
Трабант 
Автор Съобщение
Начинаещ
Аватар

Мнение Re: Трабант
А как мислиш да направиш машинката на задната врата.На зелен и син кабел като подадеш 12волта се свива а като обърнем полярността на кабелите се отпусна машинката,не става с обикновен прекъсвач,ак си го измислил ти?Гледам доста идейки имаш но вземи оправи всички стърчащи кабели особенно тези на усилвателя изглеждат адски грозно!!!

Петък, 26.02.2010 г. 16:10 ч.
Профил
Знае всичко за двутактовите
Аватар

Automobile: Trabant
Отзад не става, освен ако не си направиш някаква кора на багажника. Иначе за да закачиш машинката трябва да дупчиш капака и кабелите и машинката ще се виждат отдолу.

Събота, 27.02.2010 г. 08:30 ч.
Профил
Ентусиаст
Аватар

Automobile: много ясно - трабант
За отзад не съм го мислил още :mrgreen:
Между другото кабелите са така понеже се сваля усилвателя когато не се кара колата поради крадлива махала (има и там една идея която ще се прави по натам)
Вчера беше празник и аз празнувах - направих си централно и на другата врата (изненадващо колко лесно стана - сложих машинката,сложих шиша дето го дават с нея и го захванах за палчето на вратата дето е оригинално и това е)

Изображение

Изображение

сложих си и едно барче, което е захванато за седалката до шофьора, и то стана перфектно с мноого нагласяния (при два + и един - мисля че съм на далавера, плюсовете са че е голямо и си сложих всички чаркове в него и не се търкалят на "дъската" отпред, другото е че мога да си държа подпряна ръката и да си включвам скоростите :mrgreen: :mrgreen: а минуса е че се ограничава движението в без това тясната кола и сега като сложа колана все едно съм в някаква тясна совалка, но ще свикна пък и не съм дебел и нямам признаци да надебелявам скоро, така че не е толкова голям минус, но сега като пиша се сетих че като кача някоя мадама няма да мога да я ловя за ....... бедрото

Изображение

Четвъртък, 04.03.2010 г. 10:20 ч.
Профил
Powered by KKK
Аватар

Automobile: Wartburg 1.3RS Turbo
Браво за подобренията, като се прибера в петък или събота трябва да се видим да ги видя наживо [smilie=2beers]

Четвъртък, 04.03.2010 г. 11:58 ч.
Профил ICQ WWW
Ентусиаст
Аватар

Ако е в петък в трабанта има бира :mrgreen: :mrgreen:

Четвъртък, 04.03.2010 г. 12:43 ч.
Профил
Зеления миксер
Аватар

Automobile: rennpappe
Абе ами достъпа до ръчната спирачка как е :mrgreen: ?

Четвъртък, 04.03.2010 г. 14:04 ч.
Профил WWW
Ентусиаст
Аватар

Няма проблеми с ръчната - достатъчно високо е барчето :mrgreen: :mrgreen:
Някой ако иска да му помагам в слагането на аларма или централно в трабанта да казва, вече съм специалист,само че ако черпи бира иначе не работя [smilie=2beers]
А някой ако не му се занимава и има малко парички може и сам да направя всичко - цени народни :)

Четвъртък, 04.03.2010 г. 14:46 ч.
Профил
Regular User
Аватар

Automobile: Wartburg 353S
Я кажи барчето откъде го взе и колко пари? Че отдавна я имам тая идея, ама все се питам струва ли си т.е. дали ще е ергономично,

Петък, 05.03.2010 г. 01:10 ч.
Профил
Ентусиаст
Аватар

15 лв на битака в Пазарджик, ако някой ви иска повече - то той се ебава яко с вас - аз моето го купих от един "приятел" за 20 лв който ми каза че бара бил 45 лв :shock: (В другите градове не вярвам да са по-различни)
Може и по 10 лв да има, но тези от 15 са много готини и има различи типове, има и по тънки и съжалявам че не си взех такова, но в това вътре има предостатъчно място и се радвам доста, защото трабанта няма жабка и така сега е по-подредено един вид.
Обаче един съвет - като си взима някой първо да се разбере с продавача като си хареса барче да иде до колата и да види как ще стои - ергономичност и достъпност на закопчалки на колани и ръчна (аз имах късмет с моето)

Петък, 05.03.2010 г. 11:32 ч.
Профил
Ентусиаст
Аватар

Сложих на 21-цата подлакътник преди седмица. Като цяло много бързо свикнах и без него ми е меко казано терсене. :mrgreen: Хареса ми че цвета му е като кожите в купето и за 20 кожи го взех от "Гарвана". Няма никакви хромирани части и не се натрапва като насаден, което ми харесва.
Който се чуди - да слага и да не му мисли!

Неделя, 07.03.2010 г. 00:07 ч.
Профил ICQ
Начинаещ
Аватар

Колега я обясни как си вързал машинките за вратите

Четвъртък, 11.03.2010 г. 01:02 ч.
Профил
Ентусиаст
Аватар

Под "вързал" разбирам закачени кабелите ли? :mrgreen:
Купих си 3 машинки като 2 бяха с управление за другите врати с 5 кабела (демек главни,а и такива имаше и затова ги взех) и една обикновена с 2 кабела.Масовите са с 2 кабела и не ти трябват повече (син и зелен) :D като веднъж подаден сигнал + на синия и - на зеления отварят и обратното - на синия и + на зеления затварят.
След като ги монтираш на вратата по описания метод във форума и гледаш снимките, си купуваш модул за централно (колегата garmini има такъв) или направо аларма с вграден такъв (на Илиенци разбрах имало аларми по 28 лв с 2 дистанционни)
Да приемем че си сложил машинките и имаш аларма или модул - там трябва да погледнеш схемата им която е за идиоти (моята аларма е една и съща марка с машинките и кабелите които са за централното са също зелен и син)
Съвета - вземи обикновени по-евтини машинки, а не като мене такива дето вдигат 7 кг (просто не са ти нужни, всичко е лесно, а и като смажеш механизмите на вратите влиза като нож в масло)
След това аларма.
Сложи машинките във вратите и покажи схемата на алармата ако ти е сложно да ти кажа кой кабел къде да вържеш.
Най-лесно става на вратата на пасажерското място - там стана със шиша дето ти го дават с машинката.

Четвъртък, 11.03.2010 г. 20:27 ч.
Профил
Начинаещ
Аватар

Моя проблем е друг.Искам да си изчистя багажника от дръжката,като сложа машинка и да си отварям капака посредством машинката.За тази цел се чудя какво ще ми е нужно...дали нещо като прекъсвач с 2 положения един път да прекъсва + и друг път -

Събота, 13.03.2010 г. 23:41 ч.
Профил
Детската градина rlz
Аватар

Automobile: Trabant 601s
dinko_n написа:
Моя проблем е друг.Искам да си изчистя багажника от дръжката,като сложа машинка и да си отварям капака посредством машинката.За тази цел се чудя какво ще ми е нужно...дали нещо като прекъсвач с 2 положения един път да прекъсва + и друг път -

Ако това ти помага нещо, го използвай.

http://amadeus.trabik.com/trabik.com/pl ... po_page=11

Неделя, 14.03.2010 г. 10:17 ч.
Профил
Знае всичко за двутактовите
Аватар

Automobile: Trabant
Това е доста добра идея.

Неделя, 14.03.2010 г. 10:30 ч.
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 222 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Следваща