Автор |
Съобщение |
dinko_n
Начинаещ
Регистриран на: Петък, 05.02.2010 г. 22:32 ч. Мнения: 8 Местоположение: Нова Загора
|
Re: Трабант
А как мислиш да направиш машинката на задната врата.На зелен и син кабел като подадеш 12волта се свива а като обърнем полярността на кабелите се отпусна машинката,не става с обикновен прекъсвач,ак си го измислил ти?Гледам доста идейки имаш но вземи оправи всички стърчащи кабели особенно тези на усилвателя изглеждат адски грозно!!!
_________________ Голфа може да е 75 коня ама е комби и с много басс
|
Петък, 26.02.2010 г. 16:10 ч. |
|
|
theultimate
Знае всичко за двутактовите
Регистриран на: Вторник, 05.02.2008 г. 23:26 ч. Мнения: 2554 Местоположение: София
Automobile: Trabant
|
Отзад не става, освен ако не си направиш някаква кора на багажника. Иначе за да закачиш машинката трябва да дупчиш капака и кабелите и машинката ще се виждат отдолу.
_________________ МВ-7. Парапети, сенници, щори, слънчеви бойлери
|
Събота, 27.02.2010 г. 08:30 ч. |
|
|
j_totkow
Ентусиаст
Регистриран на: Вторник, 26.02.2008 г. 20:29 ч. Мнения: 550 Местоположение: Пазарджик
Automobile: много ясно - трабант
|
За отзад не съм го мислил още Между другото кабелите са така понеже се сваля усилвателя когато не се кара колата поради крадлива махала (има и там една идея която ще се прави по натам) Вчера беше празник и аз празнувах - направих си централно и на другата врата (изненадващо колко лесно стана - сложих машинката,сложих шиша дето го дават с нея и го захванах за палчето на вратата дето е оригинално и това е) сложих си и едно барче, което е захванато за седалката до шофьора, и то стана перфектно с мноого нагласяния (при два + и един - мисля че съм на далавера, плюсовете са че е голямо и си сложих всички чаркове в него и не се търкалят на "дъската" отпред, другото е че мога да си държа подпряна ръката и да си включвам скоростите а минуса е че се ограничава движението в без това тясната кола и сега като сложа колана все едно съм в някаква тясна совалка, но ще свикна пък и не съм дебел и нямам признаци да надебелявам скоро, така че не е толкова голям минус, но сега като пиша се сетих че като кача някоя мадама няма да мога да я ловя за ....... бедрото
_________________ http://totkow.blogspot.com/
|
Четвъртък, 04.03.2010 г. 10:20 ч. |
|
|
IFA_Racing_Team__DDR
Powered by KKK
Регистриран на: Неделя, 10.02.2008 г. 17:36 ч. Мнения: 70 Местоположение: София - Пазарджик
Automobile: Wartburg 1.3RS Turbo
|
Браво за подобренията, като се прибера в петък или събота трябва да се видим да ги видя наживо
_________________ БЕНЗИН В КРЪВТА
|
Четвъртък, 04.03.2010 г. 11:58 ч. |
|
|
j_totkow
Ентусиаст
Регистриран на: Вторник, 26.02.2008 г. 20:29 ч. Мнения: 550 Местоположение: Пазарджик
|
Ако е в петък в трабанта има бира
|
Четвъртък, 04.03.2010 г. 12:43 ч. |
|
|
tsveto
Зеления миксер
Регистриран на: Неделя, 10.02.2008 г. 23:09 ч. Мнения: 214 Местоположение: Русе
Automobile: rennpappe
|
Абе ами достъпа до ръчната спирачка как е ?
|
Четвъртък, 04.03.2010 г. 14:04 ч. |
|
|
j_totkow
Ентусиаст
|
Няма проблеми с ръчната - достатъчно високо е барчето Някой ако иска да му помагам в слагането на аларма или централно в трабанта да казва, вече съм специалист,само че ако черпи бира иначе не работя А някой ако не му се занимава и има малко парички може и сам да направя всичко - цени народни
|
Четвъртък, 04.03.2010 г. 14:46 ч. |
|
|
Ivaka
Regular User
Регистриран на: Събота, 09.02.2008 г. 02:12 ч. Мнения: 1090 Местоположение: Stara Zagora
Automobile: Wartburg 353S
|
Я кажи барчето откъде го взе и колко пари? Че отдавна я имам тая идея, ама все се питам струва ли си т.е. дали ще е ергономично,
|
Петък, 05.03.2010 г. 01:10 ч. |
|
|
j_totkow
Ентусиаст
|
15 лв на битака в Пазарджик, ако някой ви иска повече - то той се ебава яко с вас - аз моето го купих от един "приятел" за 20 лв който ми каза че бара бил 45 лв (В другите градове не вярвам да са по-различни) Може и по 10 лв да има, но тези от 15 са много готини и има различи типове, има и по тънки и съжалявам че не си взех такова, но в това вътре има предостатъчно място и се радвам доста, защото трабанта няма жабка и така сега е по-подредено един вид. Обаче един съвет - като си взима някой първо да се разбере с продавача като си хареса барче да иде до колата и да види как ще стои - ергономичност и достъпност на закопчалки на колани и ръчна (аз имах късмет с моето)
|
Петък, 05.03.2010 г. 11:32 ч. |
|
|
Teo
Ентусиаст
Регистриран на: Събота, 09.02.2008 г. 01:35 ч. Мнения: 643 Местоположение: Варна
|
Сложих на 21-цата подлакътник преди седмица. Като цяло много бързо свикнах и без него ми е меко казано терсене. Хареса ми че цвета му е като кожите в купето и за 20 кожи го взех от "Гарвана". Няма никакви хромирани части и не се натрапва като насаден, което ми харесва. Който се чуди - да слага и да не му мисли!
_________________ Прави к'вот трябва, пък да става к'вот ще!
|
Неделя, 07.03.2010 г. 00:07 ч. |
|
|
dinko_n
Начинаещ
Регистриран на: Петък, 05.02.2010 г. 22:32 ч. Мнения: 8 Местоположение: Нова Загора
|
Колега я обясни как си вързал машинките за вратите
|
Четвъртък, 11.03.2010 г. 01:02 ч. |
|
|
j_totkow
Ентусиаст
|
Под "вързал" разбирам закачени кабелите ли? Купих си 3 машинки като 2 бяха с управление за другите врати с 5 кабела (демек главни,а и такива имаше и затова ги взех) и една обикновена с 2 кабела.Масовите са с 2 кабела и не ти трябват повече (син и зелен) като веднъж подаден сигнал + на синия и - на зеления отварят и обратното - на синия и + на зеления затварят. След като ги монтираш на вратата по описания метод във форума и гледаш снимките, си купуваш модул за централно (колегата garmini има такъв) или направо аларма с вграден такъв (на Илиенци разбрах имало аларми по 28 лв с 2 дистанционни) Да приемем че си сложил машинките и имаш аларма или модул - там трябва да погледнеш схемата им която е за идиоти (моята аларма е една и съща марка с машинките и кабелите които са за централното са също зелен и син) Съвета - вземи обикновени по-евтини машинки, а не като мене такива дето вдигат 7 кг (просто не са ти нужни, всичко е лесно, а и като смажеш механизмите на вратите влиза като нож в масло) След това аларма. Сложи машинките във вратите и покажи схемата на алармата ако ти е сложно да ти кажа кой кабел къде да вържеш. Най-лесно става на вратата на пасажерското място - там стана със шиша дето ти го дават с машинката.
|
Четвъртък, 11.03.2010 г. 20:27 ч. |
|
|
dinko_n
Начинаещ
|
Моя проблем е друг.Искам да си изчистя багажника от дръжката,като сложа машинка и да си отварям капака посредством машинката.За тази цел се чудя какво ще ми е нужно...дали нещо като прекъсвач с 2 положения един път да прекъсва + и друг път -
|
Събота, 13.03.2010 г. 23:41 ч. |
|
|
ivanski
Детската градина rlz
Регистриран на: Четвъртък, 07.02.2008 г. 11:53 ч. Мнения: 1184 Местоположение: Пловдив
Automobile: Trabant 601s
|
|
Неделя, 14.03.2010 г. 10:17 ч. |
|
|
theultimate
Знае всичко за двутактовите
Регистриран на: Вторник, 05.02.2008 г. 23:26 ч. Мнения: 2554 Местоположение: София
Automobile: Trabant
|
Това е доста добра идея.
_________________ МВ-7. Парапети, сенници, щори, слънчеви бойлери
|
Неделя, 14.03.2010 г. 10:30 ч. |
|
|