Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Можете ли да четете? 
Автор Съобщение
Ентусиаст
Аватар

Мнение Можете ли да четете?
Цитат:
Зантее ли, че кгоато чтеете нисапаното, вжано е првътаа и поледсанта бквуа от дмаута да бдаът на мсятото си. Мжетое да рзбъракате мстеата на оастнаилте бвуки и все пак нпиасатноо ще прдъолажва да се чтее с лкоета. Твоа ещ пкаоже, че вскичтоо твоа вемре котео сте попрлеили в уилчище е нпразано, доасттънчо е блио да ви начуат да слгатае на мстяото им бутквие от наалчото и каря на вяска дмуа кяото пиеште. Приичнтаа е в нчиана по котйо виашят мъозк оработбва ирнфоцмаията. Ткаа уяспвате да преочттее нааписното джае кгаото нтио енда дмуа не е изиспана пвраинло

Аз чак в края на 1-вия ред забелязах, че има правописни грешки :shock: :shock: :shock: ...по-точно че всичките думи са написани с правописни грешки
:lol:

Неделя, 17.02.2008 г. 22:58 ч.
Профил ICQ
Вече прави дребни ремонти

Мнение 
аххахах много лесно се чете , без никакви затруднения от моя страна , това показва , че съм аДски тЪп :P

Неделя, 17.02.2008 г. 23:05 ч.
Профил
Ентусиаст
Аватар

Мнение 
Това е старо...но вярно.Начинът,по който мозъкът ни разкодира информацията,постъпила през сетивата още не е напълно разгадан.

Понеделник, 18.02.2008 г. 00:22 ч.
Профил ICQ
Вече прави дребни ремонти

Мнение 
Това тест за интелигентност ли е?

Защото според социологическите изследвания днес България е страна, в която 30 % от хората на училищна и младежка възраст са функционално неграмотни.

(Лесно ни е на нас възрастните, които сме учили едно време. Защото според мен не може един човек, който не знае граматиката и правописа на родния си език, да знае добре чужди езици. Пък било то и само един английски.)

Вторник, 19.02.2008 г. 17:39 ч.
Профил
Боби Диван
Аватар

Automobile: ?
Мнение 
TTT написа:
Това тест за интелигентност ли е?

Защото според социологическите изследвания днес България е страна, в която 30 % от хората на училищна и младежка възраст са функционално неграмотни.

(Лесно ни е на нас възрастните, които сме учили едно време. Защото според мен не може един човек, който не знае граматиката и правописа на родния си език, да знае добре чужди езици. Пък било то и само един английски.)

Прав си.Но също важи и кой го мързи да учи или не иска.Аз например се уча,само и само заради това,че по-късно ще имам хубава работа,а по-натам-портфейл тлъстак.

Така де,това е моята мотивация.А в повечето случай при другите липсва.

Сряда, 20.02.2008 г. 11:06 ч.
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ]