Напиши нова тема Отговори на тема  [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2
Проблем 
Автор Съобщение
Научи се как се сипва масло
Аватар

Automobile: Трабант 601s Комби
Мнение Re: Проблем
Карбуратора е от новия модел,а иначе само свеща на 2-ри цилиндър ми я цапа.Вчера си направих един експеримент откачих лулата на първи цилиндър и запали много трудно,но запали и след това го угасих сложих лулата на първи цилиндър и реших да го паля да видя дали ще работи на 2 цилиндъра запали много трудно и паткаше като ненормален и гаснеше.Карбуратора все още не съм го свалял,но така или иначе и той ще се сваля.Ще проверя и долната плочка на електронното,но ме съмнява да е от запалването.След малко почвам да го разглобявам така или иначе въпросния цилиндър няма голяма компресия,и не толкова колкото 1-ви цилиндър и просто трябва да го сваля да видя как са сегментите,буталото и дали цилиндъра е надран и има ли голям ръб.

Сряда, 25.12.2013 г. 14:29 ч.
Профил
Научи се как се сипва масло
Аватар

Automobile: Трабант 601s Комби
Мнение Re: Проблем
Вчера направих Трабанта безкрайни благодарности на колегата Орлича!Проблема си беше найстина в запалването.Смених плочката и палчето с почти чисто нови,направих му центровка и като го запалих просто не успях да го позная.Промени му се звука,сега работи още по меко и се форсира с лекото докато докосна педала на газта,страшен самолет е и пали от четвърт оборот.Преди това мерих компресията оказа,че си има перфектна компресия и няма никакъв смисъл да се отваря двигателя,просто така си внушавах и компресията е еднаква и на 2-та цилиндъра.Не съм го спирал от вчера на обяд,просто върви и пали перфектно и съм страшно доволен.Весели празници колеги [smilie=2beers]

Неделя, 29.12.2013 г. 23:09 ч.
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 17 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2