Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
kiro
Мисли си че знае всичко
Регистриран на: Понеделник, 11.02.2008 г. 00:01 ч. Мнения: 283 Местоположение: Пловдив
Automobile: Trabant 601s
|
2 в 1
Имам 2 въпроса в тази тема и затова е озаглавена така. 1.Трябва да си сменя уплътненията на вратите,че са на 26 години,моля споделете от коя друга кола стават най-добре? 2.При кърпенето на траби са отлепени гумите на калника в купето.Кое е най-доброто лепило с което да залепя гумите към боядисаната ламарина?
|
Вторник, 31.05.2011 г. 18:26 ч. |
|
|
niki_k
Кандидат-фен
Регистриран на: Четвъртък, 13.05.2010 г. 18:56 ч. Мнения: 398 Местоположение: Самоков
Automobile: Trabant 601s-kombi
|
Re: 2 в 1
Във форума пишеше,че стават от лада.Не съм слагал такива и не знам.Слагал съм на един трабант унгарски,за вратите-закупени от магазин в София-стават перфектно.Като ходиш в Благоевград,провери там дали няма такива.Колкото до лепилото,мисля че епоксидно лепило ще ти свърши работа.
|
Вторник, 31.05.2011 г. 18:41 ч. |
|
|
орлича
Кандидат-фен
Регистриран на: Петък, 15.02.2008 г. 22:12 ч. Мнения: 305 Местоположение: София
Automobile: 601K S de luxe
|
Здравей Киро. Радвам се, че си на пътя вече. 1. Ако уплътненията ти уплътняват добре и няма веене и течове - не ги сменявай. В противен случай ще ти препоръчам вместо универсалните да ползваш от астра (онези първите), пасват идеално и ги има във всяка морга на символична цена. 2. Декоративните гуми на бомбетата ги залепих при мен с хелметекс и държат вече трета година.
_________________ Шофьори от стомана карат коли от картон Klubburinn Skynsemin ræður
|
Вторник, 31.05.2011 г. 18:54 ч. |
|
|
hrisvasilis
Кандидат-фен
Регистриран на: Понеделник, 26.04.2010 г. 16:03 ч. Мнения: 492 Местоположение: Ловеч
Automobile: 2 трабанта
|
Декоративните гуми на бомбетата скоро ги отлепях и видях, че оригинално са лепени с лепило подобно на хелметекс.
Вторник, 31.05.2011 г. 22:28 ч. |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 4 мнения ] |
|