От къде Ви тече вода в трабана?
Автор |
Съобщение |
ivanski
Детската градина rlz
Регистриран на: Четвъртък, 07.02.2008 г. 11:53 ч. Мнения: 1184 Местоположение: Пловдив
Automobile: Trabant 601s
|
Re: От къде Ви тече вода в трабана?
Не тече между тапицерията и вратата докторе, от другаде е . Живот и здраве като ви дойдем на гости в неделя ще го видиш, тъй като е доста криво сглобен още от завода и вратата седи малко странно. Поздрави.
|
Вторник, 02.11.2010 г. 12:04 ч. |
|
|
Kiril Terziev
Engine like steel drum
Регистриран на: Събота, 03.04.2010 г. 23:54 ч. Мнения: 494 Местоположение: София
Automobile: Trabant,Chevy K30
|
Проблема не е уплътненито а майче е вратата ,което вече не знам как се прави!
Вторник, 02.11.2010 г. 12:06 ч. |
|
|
theultimate
Знае всичко за двутактовите
Регистриран на: Вторник, 05.02.2008 г. 23:26 ч. Мнения: 2554 Местоположение: София
Automobile: Trabant
|
Намерих битумен силикон в Baumax в нормален флакон за пистолет като обикновения силикон за 5-6лв. Тия дни започвам да творя Другото, което ще пробвам е идея на Орлича - второто уплътнение на вратата на комби, дето е една бяла лента, се сменя с ладово уплътнение за врата.
_________________ МВ-7. Парапети, сенници, щори, слънчеви бойлери
|
Сряда, 01.12.2010 г. 17:33 ч. |
|
|
fraxinus
Кандидат-фен
Регистриран на: Неделя, 10.02.2008 г. 20:43 ч. Мнения: 455 Местоположение: с.Кирилово
Automobile: Trabant 601
|
кое е това уплътнение
_________________ Къни и фърга http://vbox7.com/play:b253bfd8
|
Сряда, 01.12.2010 г. 21:07 ч. |
|
|
ivanski
Детската градина rlz
Регистриран на: Четвъртък, 07.02.2008 г. 11:53 ч. Мнения: 1184 Местоположение: Пловдив
Automobile: Trabant 601s
|
theultimate говори за уплатнението, поставено на рамката за задната врата при комби . То не е точно уплатнение, ами е едно като лента. Същото го има и при седан и е като граница между вътрешните стени и тавана. Сложено е да не си порежеш пръстите, защото не е заоблена ламарината там .
|
Сряда, 01.12.2010 г. 21:18 ч. |
|
|
Kiril Terziev
Engine like steel drum
Регистриран на: Събота, 03.04.2010 г. 23:54 ч. Мнения: 494 Местоположение: София
|
Колеги докараха ми един шибедах за Трабант, малък да оляга на наклона. Но беше мнoгo зле(целият е в силокони, поне беше вече е разглобен и изчистен) и да питам някой слагал ли е ,имал ли е и как го е правил да не тече ???? Да сподели, защото идният месец ,ще тестваме на един трабантов таван дали става, и го слагам на моят Трабант!
Сряда, 01.12.2010 г. 23:14 ч. |
|
|
fraxinus
Кандидат-фен
Регистриран на: Неделя, 10.02.2008 г. 20:43 ч. Мнения: 455 Местоположение: с.Кирилово
Automobile: Trabant 601
|
схванах Тва обикновения силикон нищо не помага-в смисъл държи месец два и се разлепя.Ако е битумен може да е по-траен. Мен ми тече от сглобката на покрива с алуминиевия профил и то само ако е под наклон напред.също от сглобката на багажника отляво и някакси между флакониерата и купето от дясно.С кво ли не съм мазал и пак тече. има едно полиуретаново лепило дето яко държи и пак е в опаковка на силикон.Гледам че някои го ползват като боди за защита на заварки и кърпежи. може би с него по-ще стане.
_________________ Къни и фърга http://vbox7.com/play:b253bfd8
|
Четвъртък, 02.12.2010 г. 00:17 ч. |
|
|
Kiril Terziev
Engine like steel drum
|
Искам да попитам дали трябва за шибeдаха да се слагат ,подпори някакви, грозотии някакви отходни тръби и инсталации , защото и това съм чувал? Шибeдаха е тип като на ''орлича'' почи същият, много лек и не мисля ,че ще счупи тавана ???
Четвъртък, 02.12.2010 г. 00:45 ч. |
|
|
j_totkow
Ентусиаст
Регистриран на: Вторник, 26.02.2008 г. 20:29 ч. Мнения: 550 Местоположение: Пазарджик
Automobile: много ясно - трабант
|
Тавана няма да се счупи, на моя са се качвали хора и е хлътвал, но не се е напуквал или счупил (смятай хора, а твоя шибидах едва ли тежи много), но първо пробвай дали ще стане на някой свален покрив, от някоя морга. Да не стане да си отрежеш дупка в покрива на твоята и после да не пасне.
_________________ http://totkow.blogspot.com/
|
Четвъртък, 02.12.2010 г. 10:18 ч. |
|
|
hrisvasilis
Кандидат-фен
Регистриран на: Понеделник, 26.04.2010 г. 16:03 ч. Мнения: 492 Местоположение: Ловеч
Automobile: 2 трабанта
|
Битумния силикон става, но не и за таван. Ще се разтече и ще омаже всичко след като се понагрее на слънцето. Да не говорим, че единственият материал, който здраво ще залепи и няма да се влияе от атмосферни условия е полиуретановото лепило, а който иска да спести 8лв да си слага силикон от 2лв и да се моли да няма дъжд
Четвъртък, 02.12.2010 г. 10:45 ч. |
|
|
Kiril Terziev
Engine like steel drum
|
Решихме как да не рискуваме на моят Трабант, изидрваме някой трабантов таван (дуропласта) мериме и режеме не него! Пробваме на него шибедаха и ако стане по същите мерки го правиме на моя, поне се застраховам да нямаме фалове ,от сорта на дали наклона на тавана ще пасне с този на шибедаха??
Събота, 04.12.2010 г. 00:42 ч. |
|
|
TRABI_BS
Вече прави дребни ремонти
Регистриран на: Събота, 27.08.2011 г. 16:37 ч. Мнения: 107 Местоположение: Бургас
Automobile: трабант 601 1979г
|
и на мен ми течеше от долния игъл на врата.НА САМАТА ВРАТА ЗАЛЕПИХ ЧАСТ ОТ ПАРЧЕ ГУМА С ГАФЕР(черно или сиво ширака тиксо) И СПРЯ ДА ТЕЧЕ. остава да реша проблема и с багажника който направо ме изумява,като поливам с вода не влиза а сега като беше много студено беше мокро към извивката на задната престилка и нагоре към ъгъла на стоповете и калника
_________________ STREET RASING TEAM BS
|
Неделя, 19.02.2012 г. 17:03 ч. |
|
|
eed123
Музикалният
Регистриран на: Петък, 15.08.2008 г. 00:31 ч. Мнения: 105 Местоположение: Русе
Automobile: Trab
|
мен отзаде на задните седалки влага ме мъчи стана 4 години не открих източника....
_________________ трабанта завива с ръчна, не с кормило!
|
Понеделник, 20.02.2012 г. 23:44 ч. |
|
|
ot6elnik_mm
Научи се да сменя скоростите
Регистриран на: Събота, 30.11.2013 г. 21:32 ч. Мнения: 61 Местоположение: плевен
|
стоях в дъжда и гледах легнал на седалката протече от чистачките и сложих гумени шаиби също течеше и от спирачната помпа заради стара гарнитура към купето
_________________ щом е машина и се разглобява значи ще го поправим
|
Вторник, 10.12.2013 г. 21:30 ч. |
|
|