Напиши нова тема Отговори на тема  [ 59 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
страх лозе пази 
Автор Съобщение
Вече прави дребни ремонти

Мнение 
Има такива с-ми, продават се готови.

Четвъртък, 20.03.2008 г. 01:56 ч.
Профил ICQ WWW
Скрита лимонка
Аватар

Automobile: 601L88,601K89,601K90
Мнение 
ЗНАМ...

Тук обаче е важна идеята да направиш нещо САМ,ЗА МАЛКО ПАРИ и доколкото може да е ефективно...

ПС:100% по горе посочения вариянт с GSM-a (Поялник.кабели,стар GSM,зарядно(евентуално и запалка) реле,няколко прекъсвача и малко свободно време) излиза по тънко от готовите системи.

Четвъртък, 20.03.2008 г. 02:07 ч.
Профил

Мнение 
Mario s TT-to написа:
ЗНАМ...

Тук обаче е важна идеята да направиш нещо САМ,ЗА МАЛКО ПАРИ и доколкото може да е ефективно...

ПС:100% по горе посочения вариянт с GSM-a (Поялник.кабели,стар GSM,зарядно(евентуално и запалка) реле,няколко прекъсвача и малко свободно време) излиза по тънко от готовите системи.
Най-скъпо идва сим картата :lol:

Четвъртък, 20.03.2008 г. 02:13 ч.
Профил ICQ WWW
Bicagata
Аватар

Мнение Re:
Teo написа:
Или него да го пребият.....

ако говоим за пребиване един път баща ми отрепа един че му надра колата с ключ,и още един път дето един с едно такси се предредил на неква опашка мисля че беше в КАТ,та ако го фанеш да ти бара колата удри му 2 шута и един ъпер кът да знае да не бара 2т машините.
И да не спамя еи така аларма си заслужава да се сложи да хвърля страх,и докато ти тафат колата да ги забавиш малко.

Четвъртък, 19.02.2009 г. 21:38 ч.
Профил
Кандидат-фен
Аватар

Automobile: Trabant 601
Мнение Re: страх лозе пази
Така става ,може и да вземеш + от някой предпазител ,който е под напрежение само на контакт и да го проводиш към клаксона/през тайно ключе/.
Лошото е че тази аларма няма да те спаси от кражба на акумулатор ,точене на бензин от хлапета с балканчета което най често се случва.Ще остане безмълвна и при прояви на вандализъм-отскубнати огледала счупени джамове и други такива неща дето ти развалят настроението.

Четвъртък, 19.02.2009 г. 22:21 ч.
Профил
Пърпоранчо
Аватар

Automobile: Върви пеша
Слагаш една бутафорна ръчна граната, табелка и брояч в купето-Внимание граната! Имаш 10 секунди....живот. :wink:
И целият квартал ще знае.
Проблемът не е в степента на защита, а в мисленето на другата страна. Трабанта се възприема като някаква играчка, мукава и тем подобни, т.е. да покажеш колко си ербап и че споделяш поведението и мисленето на "новите поколения" (брей, колко бързо порастнаха, че и бащите им). Поне разбраха цената на богатството, когато всички го искат и ги копират.

www.bpa-pathology.com
www.bgpathology.org/
www.patolog.ru/
www.ascp.org/content
publications.iarc.fr/
Трабантозавър

Последна промяна филип3 на Сряда, 28.10.2009 г. 00:45 ч., променена общо 1 път

Вторник, 21.04.2009 г. 23:35 ч.
Профил YIM WWW
Аватар

Automobile: трабстер + фиат
Но ккаво би спечелил някой като ти гепи Траба? С извинение но той е от неметал или поне част от него и на белканто няма да му дадат много пари струва ли си да се краде ?

Вторник, 12.05.2009 г. 16:12 ч.
Профил
Wing Tsun Fighter
Аватар

И още как.

Вторник, 12.05.2009 г. 16:42 ч.
Профил

Automobile: Wartburg 353W 1984
До сега са ми изкъртили емблемата на предния капак.Макар,че пред блока ми е осветено и съм на първия етаж ме е страх.Вандализма при нашата марка коли е по-голям от колкото кражбите-то не са графити,шутове по вратите,изкривени рамена на чистачки,огледала и т.н.Има трабанти из града ми които не се движат от скоро,но са на публични места-при тях липсва я мигач я фар-нещо което може да се смъкне бързичко по тъмно.Имам чувството,че лично моето Комби е магнит за олигофрени!Безбройни са опитите да гоня дечурлига.Има и друг проблем при мен-машинките на прозорците-при по силно затваряне стъклото се свлича с 1 см приблизително.Бих си сложил аларма,но няма ли тя да е в тежест на пустия акумулатор или "апашите" да си кажат:"Този тука за да си сложи аларма има нещо ценно".Поне така го виждам аз.

Понеделник, 26.10.2009 г. 08:39 ч.
Профил
Кандидат-фен
Аватар

Automobile: Trabant 601
Проблема е че никой не смята Трабанта за кой-знае каква ценност.Ербапите си показват ербаплъка като го вдигат и местят на места дето трудно ще излезеш. Хлапетата си играят с Трабанта и ако се оплачеш на родителите им той ти дава 20лв и казва "на си купи нов и не ме занимавай с глупусти" Представи си да съобщиш в КАТ за откраднат Трабант -каква акция ще започне само.А с алармата ще бъде местната забележителност.Всеки ще го рита да пищи.

Понеделник, 26.10.2009 г. 11:07 ч.
Профил
Знае всичко за двутактовите
Аватар

Automobile: Trabant
Алармата има файда само за касетофона. За маркери, ключове, спрейове и т.н няма да помогне. Аз за година и половина имах една драскотина с маркер и един опит да ми откраднат антената...това е. А имаше касетофон, баскаса, колони, аларма, нови гуми и нови чистачки. Така че всичко е въпрос на късмет.

Понеделник, 26.10.2009 г. 11:49 ч.
Профил
Wing Tsun Fighter
Аватар

Моя пък като беше пред блока, да не ви казвам колко пъти са се мъчили да го бутат, и да го обръщат, но явно са били найстина лапета, защото аз като го хвана за теглича и сам си го вдигам. А колко тагове с маркери имаше направо съм им загубил бройката. А най ме издразни една дупка в дуропласта отзад. Като е видях направо полудях. Но найстина Трабанта е кола повече за вандализъм и гавра от колкото за кражба. Защото ако искат да крадат нещо просто с една отверка отварят капака и са готови. За щастие на мен до сега това не ми се е случвало.

Понеделник, 26.10.2009 г. 12:16 ч.
Профил
Начинаещ
Аватар

Automobile: Mazda
Малииии, къде живеете бре хора! Тц тц тц! А моето Траби даже понякога не го вкарвах в гаража и не го заключвах - така си стоеше отпред незаключено!!! А "фаца вадеше одма"! Тъй де, перфектно беше, от запазената марка цвят - електрик, светеше цялото.

Алармите са просто втори ключ, а знаете поговорката - ключи се за добри хора. В случая - за непрофесионалистите... :lol:

За акумулатора планката отдолу на капака пред ключалката е наистина полезна, а за да не се краде цялата кола има едно елементарно нещо, което много лесно се прави - ключ маса. Просто, но ефективно.

Вторник, 27.10.2009 г. 00:35 ч.
Профил
Ентусиаст
Аватар

За Трабанта поне от към гуми е лесно. 155/13 ...и да ги откраднат,какво ще ги правят.Те коли с 13-ки почти не останаха,особено пък тия малките размери.

Понеделник, 08.03.2010 г. 10:20 ч.
Профил ICQ
Знае всичко за двутактовите
Аватар

Automobile: Trabant
Wartburg_67 написа:
Малииии, къде живеете бре хора

Всичко зависи дали ще си на неподходящото място в неподходящото време. 3 години не са ми пипали колите и накрая в най-големия сняг ми откраднаха стъклото на огледалото на голфа, въпреки каско и аларма. Така че всичко е до късмет

Santa написа:
За Трабанта поне от към гуми е лесно. 155/13 ...и да ги откраднат,какво ще ги правят.Те коли с 13-ки почти не останаха,особено пък тия малките размери.

Те така или иначе не ги крадат да ги продават, а да ги ползват на разни стари коли. За лада става идеално, така че е перфектно за ромските братя :mrgreen:

Вторник, 09.03.2010 г. 16:02 ч.
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 59 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща