Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|
Лула за свещите-каква да бъде?
Автор |
Съобщение |
kiro
Мисли си че знае всичко
Регистриран на: Понеделник, 11.02.2008 г. 00:01 ч. Мнения: 283 Местоположение: Пловдив
Automobile: Trabant 601s
|
Лула за свещите-каква да бъде?
В неделя на студа, след смяна на ремъка,установих че едната лула на свеща е заминала-едвам стои на нея.Отидох при един приятел ,който продава авточасти и ми изрови "крива лула" производство на Костенец.Нямах избор и я сложих.Вярно работи,но искам да питам кои за най-добрите лули за Траби?Досега карах с оригиналните немски!
|
Вторник, 24.02.2009 г. 21:29 ч. |
|
|
theultimate
Знае всичко за двутактовите
Регистриран на: Вторник, 05.02.2008 г. 23:26 ч. Мнения: 2554 Местоположение: София
Automobile: Trabant
|
Re: Лула за свещите-каква да бъде?
Доколкото знам е хубаво кабела да е меден многожичен, макар че аз вече една година карам със силиконови едножични кабели от лада и нямам проблем. Лулите май няма значение какво са, стига да не са метални Виж най-добре в някой магазин за лада земи многожични кабели с лули - комплекта е не повече от 15лв, като стига за 2 трабанта и 1 кабел резерва.
Пък ако сина ти пак идва насам мога да ти подаря два почти неупотребявани силиконови кабела с лули BOSCH.
_________________ МВ-7. Парапети, сенници, щори, слънчеви бойлери
|
Вторник, 24.02.2009 г. 22:12 ч. |
|
|
aleks90
Начинаещ
Регистриран на: Петък, 27.02.2009 г. 14:09 ч. Мнения: 5 Местоположение: Варна
|
Re: Лула за свещите-каква да бъде?
Най-добрите лули за трабанта са чешко производство TESLA 2.50лв/броя. Комплект TESLA лули с кабели струват 10лв.
_________________ МАГАЗИН ЗА АВТОЧАСТИ ТРАБАНТ-ВАРТБУРГ, гр. Варна
|
Петък, 27.02.2009 г. 14:30 ч. |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 3 мнения ] |
|