Общ събор покрай Гергъовден
Автор |
Съобщение |
theultimate
Знае всичко за двутактовите
Регистриран на: Вторник, 05.02.2008 г. 23:26 ч. Мнения: 2554 Местоположение: София
Automobile: Trabant
|
Re: Общ събор покрай Гергъовден
На палатки е по-готино, но да не стане като миналата година.... Абе Зизи я да ходиме всички с лимузината
_________________ МВ-7. Парапети, сенници, щори, слънчеви бойлери
|
Понеделник, 26.01.2009 г. 00:41 ч. |
|
|
wrecked_pld
Научи се да сменя скоростите
|
Да допълня нещо,което според мен е важно : Отделно това са следните "правила" на Бивак Свети Кирик ,с които трябва да се съобразяваме : "Полезно е да знаете! Това място е изградено за вас и от вас зависи то да остане така приветливо! Отнеси със себе си само спомени, остави след себе си само стъпки. Безпричинното движение на МПС в на територията на бивака е нежелателно! Внасянето и употребата на огнестрелно и пневматично оръжие е забранено! Миенето със сапун и други препарати в реката е забранено! Сечта на дърветата и храсти не е добра идея. Паленето на огън става само на определените за това места. Не е добре да берете букетчета от горски цветя. Често някои от тях са редки и дори застрашени от изчезване. Не оставяйте домашните си любимци без надзор. моля, събирайте отпадъците, отнасяйте се отговорно с тях и ги изхвърляйте ЕДИНСТВЕНО в контейнера на входа, в близост до пътя! Бивак Кирик е езграден по проект на Сдружение за екотуризъм Централен Балкан Калофер с финансовата подкрепа на Българо-Американско Дружество " Това го има на табела малко преди "входа" на Бивака Свети Кирик. Малко информация за СВЕТИ КИРИК "Местните хора почитат Св.Кирик в последните почивни дни на месец юли, когато всички се отдават на празнуване по бреговете на Бяла река и река Тунджа. На около 5км. от града се намира и параклис, с място за отдих около него, което носи името "Св.Кирик и Юлита". Тук на датата на църковното честване на светиите се извършва празничен водосвет." Значи колкото по-добра организация си създадете толкова по-добре за вас.Значи сега се сетих да ви кажа,някой от вас ако има свободно място в багажника да си вземе 1 кофа,с която можете да си измиете колите ако нещо ги изцапате или искате да ги вкарате в перфектен вид за снимки.По "пътя" за бивака има едно идеално местенце,където може да се направи нещо като "автомивка" с водата от реката,но без да се използва препарати и други,защото са забранени Това е за сега,ако се сетя нещо друго ще ви уведомя.Поздрави!
Понеделник, 26.01.2009 г. 01:09 ч. |
|
|
Ivaka
Regular User
Регистриран на: Събота, 09.02.2008 г. 02:12 ч. Мнения: 1090 Местоположение: Stara Zagora
Automobile: Wartburg 353S
|
Жалко, но като гледам май няма място за драг
|
Понеделник, 26.01.2009 г. 14:22 ч. |
|
|
ChakaZulu
Ентусиаст
Регистриран на: Събота, 09.02.2008 г. 01:47 ч. Мнения: 741 Местоположение: Русе
|
Съмнявам се лададжиите да са съгласни за това място....
|
Понеделник, 26.01.2009 г. 17:19 ч. |
|
|
wrecked_pld
|
Мисля,че може да се организира драг,но просто не съобразих да отидем до края,където свършва шосето да го видим в какво състояние и коя част него може да се използва за драг.Отделно не е доста широко,чат пат мине някоя кола,колите ще трябва да чакат,които са направили гонката.Незнам по-добре не според мен да не рискуваме излишно Още незнам дали ще се организираме и с тях,защото от наша страна има някои хора,които не са настроени за общ събор.Но има време дотогава да не избързваме
Понеделник, 26.01.2009 г. 18:27 ч. |
|
|
Ivaka
Regular User
Регистриран на: Събота, 09.02.2008 г. 02:12 ч. Мнения: 1090 Местоположение: Stara Zagora
|
Все пак предлагам да поканим и лададжии, но това ще го решите във вашия клуб. За драг-а, значи все пак има вероятност да има условия, което е добре, за тези които желаят. Поздрави
|
Понеделник, 26.01.2009 г. 19:46 ч. |
|
|
wrecked_pld
|
Събота, 14.02.2009 г. 22:00 ч. |
|
|
alcoholmeter
Бойлер
Регистриран на: Вторник, 01.04.2008 г. 09:29 ч. Мнения: 262 Местоположение: София
|
_________________ "Правилата са задължителни за абсолютно всичко живо и не живо влизащо във форумите.. който не ги спазва, ще бъде незабавно екзекутиран.. и изтезаван до смърт + гавра с трупа му и трупа на неговото семейство и обичани хора. "
|
Събота, 14.03.2009 г. 21:36 ч. |
|
|
wrecked_pld
|
Здравейте,колеги! Значи имам въпрос към Ивака можеш ли да ми дадеш няква горе долу приблизителна бройка колко ще дойдете ? Интересуваме,защото ако сте повечко коли някой от вас да дойде от рано рано там т.е. в Петък и да запазите част от поляната както и от наша страна ще има хора,които ще запазят другата част.Един вид да не се натресат навлеци точно по средата и да се чудим какво да ги правим.Ако имате колеги,които са близко до местноста може да отидат разгледат да видят и те за какво става въпрос и ако могът те да отидат първи там да ви чакат .Това е за сега за друго не се сещам ако има нещо ще пиша ... Поздрави !
Вторник, 17.03.2009 г. 12:26 ч. |
|
|
Ivaka
Regular User
|
Ориентировъчна бройка - около 15 автомобила по сметки досега.
|
Вторник, 17.03.2009 г. 22:01 ч. |
|
|
wrecked_pld
|
А дали ще имате възможност някой от вас да дойдат в Петък от рано на поляната ?Защото да не ни се натресът навлеци и да сме си спокойни по време на събора ?От наша страна за сега ще има 2 или 3 коли още от петък рано там да седят на пост и да пазят на по бира .Поздрави!
Петък, 20.03.2009 г. 12:11 ч. |
|
|
Ivaka
Regular User
|
Старозагорската група сме там от петък
|
Петък, 20.03.2009 г. 21:58 ч. |
|
|
injenerra
Вече прави дребни ремонти
Регистриран на: Четвъртък, 05.06.2008 г. 21:45 ч. Мнения: 150 Местоположение: Първомай Пловдовско
Automobile: трабстер + фиат
|
И аз имам желание да дойда с трабантутника но за сега е само желание!
|
Петък, 20.03.2009 г. 22:33 ч. |
|
|
Dikata
Регистриран на: Сряда, 09.04.2008 г. 18:41 ч. Мнения: 74 Местоположение: Kazanlak
|
Нaакъде без мен там съм
|
Вторник, 24.03.2009 г. 22:23 ч. |
|
|
wrecked_pld
|
Здравейте,колеги!Как е положението готвите ли се за събор ,че не остана ?Значи ние мислим от Пловдив да довлечем две скари да не носи всеки скара и т.н.,та ако искате можете да ползвате нашите или незнам да си донесете една,че не знам какво количество мръвка ще се пече .Друго за сега ние ще донесем една шатра и ще се опитаме една като чакаме да изкочи една добра оферта и един колега от ВТ ще донесе две,но нищо не се знае.Сега до края на месеца ще се заема да изчистя всички малки детайли и въпроса всичко да е перфектно.А да питам вие имате ли шатрички?За друго сега не се сещам и като има нещо ще пиша!Поздрави
Петък, 10.04.2009 г. 12:21 ч. |
|
|