Общ събор покрай Гергъовден
Автор |
Съобщение |
wrecked_pld
Научи се да сменя скоростите
|
Общ събор покрай Гергъовден
Здравейте,колеги от 2Т форума!В момента тече масирана кампания в нашия форум,в лада форума и отделно има пусната анкета в тунинг.бг за общ събор покрай гергъовден.Ето линкове към темите,в нашия форум http://moskvich-bg.org/phorum-5.2.6a/re ... 399,page=1,в лада форума http://forum.ladaclub-bg.com/viewtopic.php?f=3&t=3621 и анкетата в тунинг.бг ( която колегата не е пуснал както трябва) http://tuning.bg/forum/viewtopic.php?f= ... 63&start=0. Обсъжда се трите марки ЛАДА,МОСКВИЧ И ТРАБАНТ & ВАРТБУРГ да организираме общ събор в началото на пролетта като никой до сега не е пуснал тема във вашия форум да видим вие на какво мнение сте и дали искате отново да участвате в това мероприятие за началото на годината?Затова и пускам тази тема,като линка към тази тема ще го сложа и в останалите форуми за да знаят другите клубове,че сте уведомени.Последния събор на Вонеща Вода беше доста добър и мисля,че тази година ни очаква един още по-добър събор заедно.Очакваш вашите коментари и мнения по темата.Благодаря за вниманието!Поздрави!
Събота, 17.01.2009 г. 02:18 ч. |
|
|
филип3
Пърпоранчо
Регистриран на: Петък, 29.02.2008 г. 19:18 ч. Мнения: 430 Местоположение: гр. София
Automobile: Върви пеша
|
Re: Общ събор покрай Гергъовден
Идеята е отлична и до колкото разбирам, който има възможност ще дойде. Традиции се градят с постоянство, а за другото както се казва: "Ще си го направим".
_________________ www.lozenetz-hospital.bg/static.php?content_id=51 www.pathologie.de/startseite/ www.esp-pathology.org/home www.bpa-pathology.com www.bgpathology.org/ www.patolog.ru/ www.ascp.org/content publications.iarc.fr/ Трабантозавър
|
Събота, 17.01.2009 г. 03:17 ч. |
|
|
Ivaka
Regular User
Регистриран на: Събота, 09.02.2008 г. 02:12 ч. Мнения: 1090 Местоположение: Stara Zagora
Automobile: Wartburg 353S
|
Нашия клуб е съгласен. Ако трябва готов съм да помагам с организацията. Също така ще се свържа по телефона с хора които рядко влизат в форума, но присъстват по съборите.
|
Неделя, 18.01.2009 г. 13:53 ч. |
|
|
wrecked_pld
|
Значи за събора мислим тоя път да идем на м.Паниците до Калофер,но още не се знае нищо просто ще отидем да разгледаме местноста и ще направим няколко снимки.По първоначални впечатления от разкази и снимки,които чухме и видяхме мястото било хубаво,но нищо не се знае докато не се види и от нас.Мястото е централно пътя до там мисля,че има асфалт и няма да има затруднения.Но има време това само е предложение,което ще проверим предстоящата неделя живот и здраве.Ако има нещо ще потърсим и вашата помощ,отделно ще държим връзка за дребни детайли около събора и т.н.Поздрави!
Понеделник, 19.01.2009 г. 18:16 ч. |
|
|
theultimate
Знае всичко за двутактовите
Регистриран на: Вторник, 05.02.2008 г. 23:26 ч. Мнения: 2554 Местоположение: София
Automobile: Trabant
|
Перфектно. Калофер е значително по-близко и достъпно от София. Определено съм навит
_________________ МВ-7. Парапети, сенници, щори, слънчеви бойлери
|
Понеделник, 19.01.2009 г. 19:40 ч. |
|
|
fraxinus
Кандидат-фен
Регистриран на: Неделя, 10.02.2008 г. 20:43 ч. Мнения: 455 Местоположение: с.Кирилово
Automobile: Trabant 601
|
навит
_________________ Къни и фърга http://vbox7.com/play:b253bfd8
|
Понеделник, 19.01.2009 г. 19:46 ч. |
|
|
etaniel
Вече прави дребни ремонти
Регистриран на: Понеделник, 09.06.2008 г. 23:10 ч. Мнения: 198 Местоположение: Стара Загора
Automobile: Wartburg 1.3
|
TAM CME
_________________ Знания и опит се трупат с количество натрупани щети. Когато унищожиш всичко ставаш експерт.
|
Вторник, 20.01.2009 г. 02:30 ч. |
|
|
ChakaZulu
Ентусиаст
Регистриран на: Събота, 09.02.2008 г. 01:47 ч. Мнения: 741 Местоположение: Русе
|
|
Сряда, 21.01.2009 г. 01:09 ч. |
|
|
2TfeN
Луд с Вартбург
Регистриран на: Петък, 23.05.2008 г. 15:11 ч. Мнения: 77 Местоположение: ПЛЕВЕН
Automobile: WR-353
|
+1
_________________ http://www.vbox7.com/play:123c65e4
2t-IFA___RaCinG___PleVeN___-IFA-2t
|
Събота, 24.01.2009 г. 04:50 ч. |
|
|
sex ninja
Регистриран на: Неделя, 15.06.2008 г. 12:47 ч. Мнения: 72 Местоположение: sofia
|
Супер соц карнавал ще се получи
|
Събота, 24.01.2009 г. 22:46 ч. |
|
|
Power_353
Регистриран на: Сряда, 20.02.2008 г. 21:36 ч. Мнения: 137 Местоположение: Пещера,Пловдив
|
Дам,днес колегата (wrecked_pld) заминаха за м.Паниците довечеря очаквайте снимки и клипчета,дано местенцето да е добро.
_________________ ▀▄▀▄▀ 2Tpower ▀▄▀▄▀ ▀▄▀▄▀ 2Tpower ▀▄▀▄▀ ▀▄▀▄▀ 2Tpower ▀▄▀▄▀
Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!
|
Неделя, 25.01.2009 г. 13:37 ч. |
|
|
Power_353
Регистриран на: Сряда, 20.02.2008 г. 21:36 ч. Мнения: 137 Местоположение: Пещера,Пловдив
|
ето и обещаните снимки и клипчета http://moskvich-bg.org/phorum-5.2.6a/read.php?17,28724според мен мястото е повече от добро Аз съм ЗА
_________________ ▀▄▀▄▀ 2Tpower ▀▄▀▄▀ ▀▄▀▄▀ 2Tpower ▀▄▀▄▀ ▀▄▀▄▀ 2Tpower ▀▄▀▄▀
Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!
|
Неделя, 25.01.2009 г. 22:02 ч. |
|
|
wrecked_pld
|
Повечето работи съм ги описъл в темата,като се сетя ще я допълня и опиша.Мисля,че и на повечето колеги ще им се хареса мястото,хубаво,централно,просторно и красиво.Има достатъчно маси,две тоалетни за по срамежливите ,детски кът ако има по зряли колеги,които ще дойдат със своето семейство.Отделно има и "футболно игрище",където може да се спретне едно демонстративно мачле между колегите .Ако се сетите нещо питайте ме ,а ако мога ще ви отговоря .Поздрави!
Неделя, 25.01.2009 г. 22:43 ч. |
|
|
wrecked_pld
|
Намерих координати на две "къщи за гости" като едната е на тази,която беше затворена и не можехме да говорим със собственици и има следното резюме: Добре дошли в Хотел Райски кът! Хотел Райски кът се намира на 6 км. извън Калофер в живописната местност Паниците. Хотела разполага с голям двор, паркинг, а достъпа до него е лесен. На разположение на гостите са 14 двойни стаи и два апартамента, както и добър ресторант с камина. Стаите са комфортно обзаведени и със самостоятелни санитарни възли. В близост до хотела са изходните пунктове за различни маршрути в НП Централен Балкан. За резервация: тел. 031332303 ; 0887 291549 А другата е 1-2 км да кажем преди бивака и се казва Сандевата къща и имат сайт,където можете да прочете интересни неща за нея,а и видях,че нощувката е 15 лв,което според мен е идеално . Ето и сайта http://sandi.ida.bg/Това са двете къщи в района,които може да се наемат от колегите ,които мислят да предпочитат леглото пред палатката .Това е за сега от мен.Поздрави
Понеделник, 26.01.2009 г. 00:22 ч. |
|
|
trabant maniac
IFA boss
Регистриран на: Събота, 14.06.2008 г. 23:29 ч. Мнения: 258 Местоположение: Sofia
Automobile: 601 S de luxe
|
Колеги, предлагам след като мястото е уточнено да преминем към организация в нашия форум. Трябва да решим кои ще спи в хотела и кои на палатки, в коли и така-кои както обича Хотела има 14 двоини стаи, от които аз мисля да си взема една. Пишете нещо да се разбираме за да са ясни нещата и да видим какво ще се получи. Смятам, с оглед на опита които имам по такива събирания, че е наи-добре всеки да си носи храна/ месо за барбекю и кои каквото обича друго/, а може и на място да си съберем допълнително пари като се видим и да отидем да допълним провизиите! Които има барбекю естествено да го вземе, аз ще нося едно И наи-важното е да се знае кои точно урежда нещата- трябва да има човек които събира парите, отговаря за всичко! Знам от опит какво се случва ако е лоша организацията! Пишете
_________________ Trabant forefer
|
Понеделник, 26.01.2009 г. 00:33 ч. |
|
|