Автор |
Съобщение |
alcoholmeter
Бойлер
Регистриран на: Вторник, 01.04.2008 г. 09:29 ч. Мнения: 262 Местоположение: София
|
Варга с три карба
Аиде понеже темата се подхвърли за мощност само приказки си раздуваме... Мисля с тая тема сериозно да се постави началото на тая разработка... като аз ще се жертвам с парички и време за да се види резултата от тоя тунинг. Чакам солидни и сериозни отговори и постове. Понеже нямам много време ще помоля за директно инфо към маистори хора заварчици пияници или каквото сметнете за добре така че да може тоя проект да се докара до 100% Маистор които да ми направи колектор за 3те карба... да го отлееее или каквото иска там да го прави само да стане... чакам предложения... или телефони и връзки... на маисторчета. Някои от вартбургджиите да ми услужи или продаде карбЮратори.. един два три... части към тях и всичко останало. Идеи и предложения очаквам всякакви... поздрави...
_________________ "Правилата са задължителни за абсолютно всичко живо и не живо влизащо във форумите.. който не ги спазва, ще бъде незабавно екзекутиран.. и изтезаван до смърт + гавра с трупа му и трупа на неговото семейство и обичани хора. "
|
Вторник, 06.01.2009 г. 22:59 ч. |
|
|
ChakaZulu
Ентусиаст
Регистриран на: Събота, 09.02.2008 г. 01:47 ч. Мнения: 741 Местоположение: Русе
|
Re: Варга с три карба
Като идея мога да дам да се направи подробна схема със отвора към цилиндрите тва е най-елементарното по колектора като за начало, иначе се сещам за един човек в Русе, който може да излее подобно нещо.... Трябва да разпитам!
|
Вторник, 06.01.2009 г. 23:34 ч. |
|
|
alcoholmeter
Бойлер
Регистриран на: Вторник, 01.04.2008 г. 09:29 ч. Мнения: 262 Местоположение: София
|
Както казах чакам сериозно инфо и телефони телеграфи факсове... ако научиш и разучиш нещо пускаи инфо... целия съм в слух...
_________________ "Правилата са задължителни за абсолютно всичко живо и не живо влизащо във форумите.. който не ги спазва, ще бъде незабавно екзекутиран.. и изтезаван до смърт + гавра с трупа му и трупа на неговото семейство и обичани хора. "
|
Сряда, 07.01.2009 г. 00:31 ч. |
|
|
vasko
Блокира си коляновия вал
Регистриран на: Неделя, 31.08.2008 г. 21:02 ч. Мнения: 82 Местоположение: София кв. Княжево
Automobile: Wartburg 353w
|
Мога да ти осигуря достатъчно количество карбове ако искаш пиши лс и ше се разберем за цената п.п. Пожелавам успех в начинанието!(ако не намерите майстор или ви искат мн пари мога да помогна и с колектора няма да е абсолютно професионално изпълнение но ако дадете чертежи ше се постарая да стане читаво)
_________________ Вторият е първия загубил !
|
Сряда, 07.01.2009 г. 21:31 ч. |
|
|
alcoholmeter
Бойлер
|
Васко радвам се че проявяваш интерес... но тука по форума има 2-3 индивида дето съветват наи много така че чакам те да поставят началото и да ми кажат какво да търся като чаркове... чудесно е че имаш карбове... ако с тия форумджиии не договорим нищо ще използвам такива.. мерси за сега ... поздрави.
|
Четвъртък, 08.01.2009 г. 01:57 ч. |
|
|
Power_353
Вече прави дребни ремонти
Регистриран на: Сряда, 20.02.2008 г. 21:36 ч. Мнения: 137 Местоположение: Пещера,Пловдив
|
за какви карбове говориш???
_________________ ▀▄▀▄▀ 2Tpower ▀▄▀▄▀ ▀▄▀▄▀ 2Tpower ▀▄▀▄▀ ▀▄▀▄▀ 2Tpower ▀▄▀▄▀
Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!
|
Четвъртък, 08.01.2009 г. 14:27 ч. |
|
|
ChakaZulu
Ентусиаст
Регистриран на: Събота, 09.02.2008 г. 01:47 ч. Мнения: 741 Местоположение: Русе
|
Мисля, че за тея е имал предвид!
|
Четвъртък, 08.01.2009 г. 15:04 ч. |
|
|
ivan_trabant_stz
г-н Самотен
Регистриран на: Понеделник, 20.10.2008 г. 16:23 ч. Мнения: 91 Местоположение: stara zagora
Automobile: Trabant
|
един колега нали направи опит и каза че е кам 180 коня от богомилово.оооо ами тои има тема в гараж .састезетелния вартбург ,него може да питаш
_________________ усмивка за 2
|
Четвъртък, 08.01.2009 г. 23:26 ч. |
|
|
vasko
Блокира си коляновия вал
Регистриран на: Неделя, 31.08.2008 г. 21:02 ч. Мнения: 82 Местоположение: София кв. Княжево
Automobile: Wartburg 353w
|
става дума за еднокамерни варгови карбове търся им към 60 лв на 3те
_________________ Вторият е първия загубил !
|
Петък, 09.01.2009 г. 21:46 ч. |
|
|