Re: Честито на печелившите
doofus позна...
Ти хубаво защитаваш Иван, но замисли ли се защо се стигна до там? Виждаш ли някаква разлика в правописа, който показва в онзи форум (не е перфектен, но е за поне среден) и този, който показваше тук (ако го види даскалицата му по БЕЛ, доживотно няма да завърши средно)? Да виждаш някаква разлика в отношението към другите - най-вече уважението?
Лично аз, на 100% подкрепям модераторите във взетото от тях решение относно него. Направиха му куп забележки, отправиха и предупреждения, а той не само, че неискаше да чуе за к'во иде реч, ами беше и доста нагъл!
Категорично не съм съгласен с теб, че е нормално да се заяжда, ако ще и пубертетка в мензис да е! Това не е оправдание! Като за капак на всичко, той не само, че не се извини, ами и след изтичане на бан-а продължи да се държи нагло! Всеки се изпуска, всеки греши - важно е да си признаеш грешката и да се извиниш! Няма как да искаш от другите да подкрепят някакво самозабравило се пишлеме, което още изживява пубертета си, не ги уважава, не спазва правилата
написани за всички и подскача като ущипана госпожица, когато му се направи забележка! Много от нас (включително и аз) сме били на неговите години, пишейки в този форум, НО уважавайки другите!
В стария форум съм грешил и Наско (когато още бе манаф), Бат Илко и тогавашната администрация са ми правили куп забележки. Взимал съм си поука - кога по-лесно, кога по-трудно и очевидно е имало ефект, щом до ден днешен продължаваме успешно съжителство из форума. Днес повечето от тях ги уважавам! Дали някога Иван ще уважава хората, правили му забележки или ще е над тези неща - никой няма право да му прави?