Стъклата ми хлопат.Отговор
Автор |
Съобщение |
boycho
Мисли си че знае всичко
Регистриран на: Понеделник, 11.02.2008 г. 19:06 ч. Мнения: 255 Местоположение: Средец
|
Стъклата ми хлопат.Отговор
Преди време беше зададен въпроса:Как да оправя стъклата си да не хлопат? Така за начало си купуваме улплътнения за прозорците на вратите,след това се развива болтчето на дръжката на вратата сваляме кората развиваме механизма за стъклата и го пускаме надолу изкарваме старите уплътнения и разширяваме леко улея с отверка слагаме новите уплътнения и ги зачукваме леко по ръба за да не се вадят, като гледате съседите да не ви се карат След това всичко се събира обратно.При мен обаче уплътненията са много плътни и механизма беше изгнил леко и се откарти и сега трябва да бутам стъклото да се отваря,та ако някой има за подаряваме да свирка.
_________________ Дърпаше ръчни с трабаня
|
Вторник, 21.04.2009 г. 22:02 ч. |
|
|
theultimate
Знае всичко за двутактовите
Регистриран на: Вторник, 05.02.2008 г. 23:26 ч. Мнения: 2554 Местоположение: София
Automobile: Trabant
|
Re: Стъклата ми хлопат.Отговор
За какво сваляш кората и механизма на чистачките??? както си е стъклото, дори може да не го смъкваш надолу. С тънка отверка изваждаш въпросните уплътнения и после набутваш новите с ръка, ако трябва после си помагаш с клечка примерно, като гледаш да не ги скъсаш. При мен обаче проблема с тракането беше от П образните уплътнения на прозорците, в които влизат. Тези, които се продават в магазина са ментаци, така че там практиката е сваляне и облепване с плюш или гюдерия.
_________________ МВ-7. Парапети, сенници, щори, слънчеви бойлери
|
Вторник, 21.04.2009 г. 23:08 ч. |
|
|
boycho
Мисли си че знае всичко
Регистриран на: Понеделник, 11.02.2008 г. 19:06 ч. Мнения: 255 Местоположение: Средец
|
По лесно ми е да го сваля а и си нагласих стъклото защото не се отваряше додолу
|
Вторник, 21.04.2009 г. 23:27 ч. |
|
|
theultimate
Регистриран на: Вторник, 05.02.2008 г. 23:26 ч. Мнения: 2554 Местоположение: София
|
Бойчо извинявай, ама как е по-лесно да свалиш кората и механизма, вместо да сваляш нищо? Хубаво си ги свалил, ама не е нужно другите да се мъчат по този начин.
|
Сряда, 22.04.2009 г. 12:59 ч. |
|
|
boycho
Мисли си че знае всичко
|
Казвам ти че регулирах стъклaта да се отварят додолу и регулирах затварянето на вратата.Отделно във вратата имаше боклуци и гайки.A как ще зачуках ръба да не излиза уплътнението?Аз показвам как сам го направил аз вие както искате си го правете.Бях решил да пускам таква уж полезна информация,но щом не е правилна няма да пиша почти нищо .Точка по въпроса
|
Сряда, 22.04.2009 г. 13:11 ч. |
|
|
theultimate
|
Не, просто в случая някой, който не знае как, ще го види и ще сваля кората без да има нужда.
|
Сряда, 22.04.2009 г. 13:33 ч. |
|
|
boycho
Мисли си че знае всичко
|
A аз попитах как ще зачука уплътненията да не излизат после нагоре?
|
Сряда, 22.04.2009 г. 13:35 ч. |
|
|
theultimate
|
Набутваш си с голяма отверка (голяма за да не ги скъса) и не си и помислят да излезат
|
Сряда, 22.04.2009 г. 15:01 ч. |
|
|
boycho
Мисли си че знае всичко
|
Там е толкова плътно че уплътненията се обръщат надолу като отваряш прозореца ама ти набутваш отверка.Браво на тебе няма смисъл да споря.
|
Сряда, 22.04.2009 г. 21:12 ч. |
|
|