Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
ivanski
Детската градина rlz
Регистриран на: Четвъртък, 07.02.2008 г. 11:53 ч. Мнения: 1184 Местоположение: Пловдив
Automobile: Trabant 601s
|
Отвор за CD
Може ли да ми кажете точния размер на отвора, който трябва да се направи за да се монтира CD на таблото. Защото си трансформирам таблото сега и искам като взема плеър, направо да го вкарам там и да не се занимавам с рязане и други операции, които биха ме изнервяли тогава, но не и сега .
Ако може да кажете и колко отива назад като размер, за да знам къде да го позиционирам .
Поздрави .
|
Вторник, 21.04.2009 г. 18:45 ч. |
|
|
theultimate
Знае всичко за двутактовите
Регистриран на: Вторник, 05.02.2008 г. 23:26 ч. Мнения: 2554 Местоположение: София
Automobile: Trabant
|
Re: Отвор за CD
Проблема е че различните плеъри са с леко различни размери от порядъка на 1мм. Примерно имам една шейна на балкона и панасоника влиза доста хлабаво. Ако караш западна кола с оригинален отвор какво да правиш....наблъскваш го както влезе и това е. Ти обаче можеш да го направиш както трябва като си вземеш плеър...
_________________ МВ-7. Парапети, сенници, щори, слънчеви бойлери
|
Вторник, 21.04.2009 г. 21:41 ч. |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|