Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
el_man
Начинаещ
Регистриран на: Четвъртък, 20.11.2008 г. 00:02 ч. Мнения: 18 Местоположение: Русе
Automobile: Wartburg 1.3
|
 феродо за съединител
Колеги, купих си феродо за съединителя на варба ми. Обаче на феродото има по- малко отвори отколкото на оригиналното. Има ли начин да се пасне?
|
Сряда, 27.03.2013 г. 21:57 ч. |
|
 |
niki_k
Кандидат-фен
Регистриран на: Четвъртък, 13.05.2010 г. 18:56 ч. Мнения: 398 Местоположение: Самоков
Automobile: Trabant 601s-kombi
|
 Re: феродо за съединител
Колега,аз карам Трабант.Мога да ти споделя от опит,че съм ковал немско феродо на диска с точни дупки и оригинални нитове.При потегляне се получава едно леко придърпване,иначе си отделя перфектно.Така,че ако не успееш да центроваш феродото точно,няма да останеш доволен от резултата.Ще си позволя да ти дам един съвет,купи си нов феродов диск и всичко ще е О.К.В противен случай-сваляне на скорости отново.А не се знае и пружините на стария ти диск,колко са омекнали и дали няма да изпадне някоя в един момент.Аз лично не бих рискувал с тази операция.
|
Сряда, 27.03.2013 г. 23:36 ч. |
|
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 2 мнения ] |
|