Автор |
Съобщение |
el_man
Начинаещ
Регистриран на: Четвъртък, 20.11.2008 г. 00:02 ч. Мнения: 18 Местоположение: Русе
Automobile: Wartburg 1.3
|
Тракане и полуоски
Колеги давайте акъл ! Проблемът е следния при маневра напред-назад се чува еднократно тракане от дясно. При завой няма проблеми. За това си мисля дали не може да е вътрешното каре ? Или пък шлиците на главината. Дайте идеи. Другото е дали могат да се сменят само каретата, че съм чувал че не може. И полуоските пасват ли от вартбург 353 Благодаря предварително
|
Четвъртък, 26.05.2011 г. 11:38 ч. |
|
|
koce
Кара Wartburg 20 години.
Регистриран на: Събота, 09.02.2008 г. 15:41 ч. Мнения: 137 Местоположение: София
|
Re: Тракане и полуоски
Колега първо полуоските не стават. Лявата е по-къса, а дясната е по дълга. Каретата се сменяват имат зегерки, външното по-трудно. При разбито каре при подаване на газ сее предницата от тресенето на полуоската и при връщане на газта изчезва. Шлица е ситен и не може чак да трака. Съмняват ме разбити втулки на носачите или тампон на двигателя. Един да тръгва, а друг да гледа къде трака. Ако е на канал по-добре се виждат носачите. Има някъде луфт. Успех.
|
Четвъртък, 26.05.2011 г. 13:42 ч. |
|
|
6traka
Начинаещ
Регистриран на: Четвъртък, 02.06.2011 г. 16:00 ч. Мнения: 15 Местоположение: sevlievo
|
здравевй,според мен ако е каре наи мнго се усеща по завой, но щом казваш че е еднократно чукане значи има луфт на долен или горен носач.поеже коли с предно предаване стрмят да отварят предницата напред и обратно на зад . но аз съм карал доста време като ми чукат карета,то даже звучи все едно лопат лагери, но аз газ яко и това е.така го и продадох и доста го караха
|
Четвъртък, 02.06.2011 г. 20:44 ч. |
|
|
el_man
Начинаещ
Регистриран на: Четвъртък, 20.11.2008 г. 00:02 ч. Мнения: 18 Местоположение: Русе
|
Карето го оправих излезе външното, че е виновно за всичко. Ама и там беше една играчка от вартбург 353 вадих капачки, иглички направо ми умря мерака ама стана. Сега пък задницата като мина 80км\ч и започва да поднася снених тампоните на стабилизиращата щанга, но проблемът остана. Интересно ми е дали може да е от амортисьора защото той е изпуснал. Дайте малко идеи и по този вапрос!
|
Петък, 01.07.2011 г. 22:25 ч. |
|
|
etaniel
Вече прави дребни ремонти
Регистриран на: Понеделник, 09.06.2008 г. 23:10 ч. Мнения: 198 Местоположение: Стара Загора
|
100% е от амортисьорите и при мен беше така.
_________________ Знания и опит се трупат с количество натрупани щети. Когато унищожиш всичко ставаш експерт.
|
Събота, 02.07.2011 г. 07:04 ч. |
|
|
ChakaZulu
Ентусиаст
Регистриран на: Събота, 09.02.2008 г. 01:47 ч. Мнения: 741 Местоположение: Русе
|
И аз имах такова тракане, мислех, че е от каре, но преди седмица смъкнах полуоските заено със планетите и имат минимални луфтове, смятам в границите на разумното и всичко изглежда добре, явно не е от тях. Като сглобя скоро ще кажа, амортисьорите също ще са сменени.
|
Събота, 09.07.2011 г. 13:28 ч. |
|
|