Здравейте! Вижте първо да отгожоря на администратора -Да,разбрах че става дума за уважение на българският език и затова се извиних и обещах да се постарая за напред.
Сега към вас се обръщам съмишленици.
Идеята за друг двигател ми се породи след като видях с очите си вартбург с присаден ладов двигател 1500.Както вече споменах преди известно време карах вартбург 353 делукс и докато го карах предцених какви са му плюсовете и минусите.Според мен съотношението купе- мощност са горе долу пресметнати но не са достатачни.Сега ще се обоснова за казаното:
1.Докато карах вартбурга при наи малкото натоварване и прегряваше.
2.Разходът на гориво далеч надвишаваше разумните 10/100 градско.
Автомобилът ми трябва за ежедневно ползване но и с товарна цел.Тоест да му качвам ремарке и да си върша работа с него а не за наи малкото да търся камионче.
За да напражя промените по автомобила ми бяха необходими идеи и снимки за да видя от какъв вид автомобил съвпадат части по ходовата част и по двигателя.
Мога да кажа,че горе долу съм запознат с устроиството на автомобила понеже съм работил по автомобили около 10 години но предимно ходова част и смяна на съединител,помагал съм също и за сглобяването на двигатели.
Относно въпросът ви:Сам ли смятам да го направя?
Отговорът ми е не.С приятели и маистори на които не смятам да давам баснословни суми.
Ще са ми необходими към 150лв.за двигателя,все още не съм уточнил каква сума е необходима за направата на фланеца за двигателя но работя по въпроса.Наистина самият автомобил ще се оскъпи и то доста но аз не смятам да го продавам поне не за сега.
Също така смятам да обърна внимание и на външният вид на автомобила.Но това е проект свързан с много пари и свободно време.Относно времето засега имам достатъчно.
Надявам се в наи скоро време да мога и аз да прикача снимки към съобщенията за да видите какво съм постигнал.Благодаря за отзивчивоста и разбирането.И относно не невярващите -Няма невъзможни неща,всичко зависи от това как работиш за да ги постигнеш.